Namn

Nu har lill killen fått ett namn och nu mera heter han jacob blir fortfarande kallad för lill killen eller lillebror men ett namn har han iaf !

sofia och desire var här en sväng idag, och det verkar som att vi har kaktjuvar här hemma så fika fanns de inget men vi festade med lite Glass, Trollerimix. gott det med.


2 veckor

Lördag och våran lill kille är nu 2 veckor gammal. tiden bara flyger iväg vf gick de inte så här fort när han låg i magen! han växer i full fart och vägen nu 4400 gr och är 53 cm lång =) han äter och mår bra med andra ord. han är super snäll, gnäller bara när han är hungrig han använder inte nappen han är nöjd och glad utan att snutta hela tiden. han är vaken stora delar av dagen och sover hela nätterna förutom när han vaknar och ska äta med ca 2 timmars mellanrum de kan variera ibland lite kortare men oftast tar de 2 timmar mellan matningarna på natten. 

han fick sitt första bad för några dagarn sen och de gillade han, gnällde lite när han fick vatten upp på magen men sen var han nöjd så han låg och tittade.

igår hade vi lite fredagsmys här hemma vi köpte chips och dipp och myste. adam har tjatat om de i flera dagar så till chips och dippen satt vi på en filt på golvet och byggde lego, fredagsmys ska ju inte bara va moffande framför tv:en.


nu ska vi kolla nicke nyfiken film och äta lite mellanmål. =)

Bloggen..

jag är verkligen helt tom har inget att skriva. jag är så lycklig med min familj de finns inga ord jag hinner inte tänka på bloggen och finner inga ord på de ja vill ha sagt. jag trodde aldrig ja skulle känna så om bloggen då de har varit skönt o skriva av sig ibland men just nu behöver ja inte bloggen. ja kanske uppdaterar någon gång ibland, mer en helften av alla läsare verkade försvinna efter att lillen var född. jag läser några bloggar fortfarande och ja kommer svara på kommentarer. jag älskar att lära känna nya människor och speciellt mammor som man kan träffa och hitta på något med barnen! =)


?

Funderar på att sluta blogga känner att jag inte har tid för att sitta vid datorn längre! och istället för att skriva av sig lite ibland så ska ja prata av mig med den som vill lyssna, jag har inte bestä'mt hur ja ska göra en så vi får se hur det blir.

Fredagsmys

Svårt att hinna med uppdateringar när man är 2 barns mamma det är full fart hela tiden! =) lill killen är redan 1 vecka gammal. tiden går så fort. när han låg i magen gick ju tiden såå sakta!
ikväll blir de fredagsmys. vi sov hela familjen till kl 9 imorse så skönt!  adam vaknade inatt när ja matade lillen och så vart de lite svårt för han att somna om.

nu ska vi bläddra på tv:en o se vad de finns för bra att kolla på! ha en bra fredags kväll!

1 Vecka

.

15/9







Jag tycker det är jätte viktigt att adam får egen tid med mig där vi gör saker som vi gjorde innan lillebror kom till världen. jag har under hela graviditeten undrat hur han skulle reagera och rädslan för att han skulle bli jätte svartsjuk har varit stor men han visar ingenting på avundsjuka, igår hade vi skum krig när han badade det blev blött ända ut i hallen men de var det värt för att han skulle få känna att ja fortfarande älskar och bryr mig om honom och idag har vi bakat Play doh lera det var verkligen uppskattat. Det är viktigt för mig att han känner att inget har förändrats förutom att det har kommit en ny liten familjemedlem.

Syskonkärlek..

Innan adam går ut pussar o kramar han lillebror och ser till att han sitter fast ordentligt och inte kan ramla.




när lillebror blir ledsen är Adam snabbt där och tröstar och ifall han fryser får han en liten filt!

Lycka!

Jag är så J*VLA lycklig(ursäkta språket) jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv, de gör ont i hela kroppen kämpar emot mina eftervärkar, som är rent ut sagt fördjävliga min rygg plågar mig och bristen på sömn är inte att tala om. men ja mår så bra jag är så glad, jag känner mig hel. Min familj är det bästa som hänt mig och om jag bara får sova 2 timmar på en natt så gör de inget för att se mina 2 barn, mina undervärk som är en bit av mig gör mig så glad jag vill inte sova vill bara sitta och titta på dom och njuta!

Jag är så stolt över mina pojkar!

finns inget som kan  beskriva min glädje just nu, kan inte sova hur trött ja en är så går de bara inte att somna jag håller energin uppe med hjälp av kärleken till mina älsklingar!

Adam har verkligen överträffat mina förväntningar som storebror! han hjälper till massor och bara myser med lillkillen, måste bara försöka visa att de finns en gräns för han frågar hela tiden om han får bära! för övrigt så är de en nöjd och glad kille som kommer till våran familj och vi njuter för fullt!




Lillebror ♥

Den 11 September 00.19 kom lillebror till världen 13e dagen över tiden och han vägde 3960 gr och var 53 cm lång! han har inte fått något namn en men de kommer =) allting gick jätte bra och var helt komplikationsfritt! en matglad kille som verkar helnöjd med livet har inte gråtit en enda gång, han smackar lite när han är hungrig men thats it!  vi kom hem för några timmar sen och nu myser vi bara hela familjen!




Förlossningen !

Om 30 minuter sätter vi oss i bilen och åker till förlossningen, magen pirrar som bara den.

när jag skulle lägga mig igår lossnade slemproppen och imorse vid kl 6 så kände jag att det började läcka vatten, det läcker väldigt lite men rinner lite smått hela tiden.(väldigt intressant för er, hehe ) har haft känningar av värkar men inte als kraftiga men det är ett steg på vägen! lillen i magen har efter 12 dagar över tiden börjat ta vräkningen på allvar! får se om de kommer igång själv eller om det behövs lite extra hjälp för att något ska börja hända!



Grattis till Lina och Sargon som fick sin son för några dagar sen!

Grattis till Charoline och Martin som fick sin lilla son igår!

Lycka till med era nya små familljemedlemmar!

Nu ska ja väcka adam och göra mig iorning för snart åker vi! min bror är på väg hit för att skjutsa oss oh hämta adam! pirrar i hela kroppen nu! läskigt med en "planerad" förlossning hehe

Nervös....

Det pirrar i magen, känner mig stressad usch va läskigt att veta att imorgon ska jag föda barn men jag har väntat länge nu och jag ser fram emot morgondagen! tror inte att ja kommer få mycket vila inatt även om ja kommer behöva den! jag ska packa ner kakor mm så vi har med att gotta oss på förlossningen. köpte dricka kakor och en tidning idag de gick på 70 kr helt sjukt dyrt! men de fick de vara värt var ju till min lilla älskling som inte är så liten längre utan han blir STOREBROR imorgon!! adam har hjälpt mig att gå igenom BB  väskan en sista gång och vi har fixat så liggdelen sitter på vagnen har gjort fint på skötbordet och rätat till lakarna i spjälsängen! bara gått runt och myst tillsammans.  mamma var här en snabbis och kramade om bäbismagen för sista gången hon fick lite mat också sen avslutade vi med bullar! =) Adam är lika uppspelt som mig inför morgondagen han är också överlycklig att han ska få leka med morbror hela dagen och eventuellt sova där! han har aldrig haft barnvakt men de ska nog gå bra! han älskar min storebror och dom kommer nog hitta på en massa skoj. ska kolla till adam om han somnat för han har kommit ut från sov rummet några gånger men nu verkar han han lugnat sig!  han behöver också vila upp sig inför imorgon!


sista magbilderna  dom blev inte så bra men ja har inte lyckats införskaffa några bra speglar!

Min syn uppifrån.                                       magen från sidan!


har inte...

Har inte hunnit uppdatera på hela dagen för vi har varit på förlossningen, dom har tagit massa prover och kollat så allt var bra med bäbisen och dom ville inte låta mig vänta till på måndag så imorgon kl 09.00 skriver vi in oss på förlossningen =) min livmoder var inte als mogen men när jag var där lossnade iaf slemproppen när hon undersökte så den är borta..

jag fick välja att bli igångsatt nu idag direkt när vi var där men mamma, pappa o hatem jobbar och kunde inte komma ifrån så lätt och jag vart skickad dit direkt efter att ha varit hos barnmorskan så emelie var snäll och skyndade sig upp till sjukhuset för att hjälpa mig roa adam. skulle dom satt igång mig idag skulle jag inte kunnat slappna av för bb väskan var hemma och adam hade ingen som kunde ta honom då på engång. han skulle ju förmodligen behöva övernatta om det inte skulle gå riktigt fort, men ja försöker ställa in mig mentalt på att de kommer bli en smärtsam lång förlossning så får vi helt enkelt se imorgon hur det blir! ska be mamma komma förbi ikväll så ska ja ladda med massa energi påfyllande gottigheter som jag kan ha med till förlossningen imorgon! =)

ska sova tidigt ikväll så jag är riktigt utvilad för det lär behövas! jag är så glad just nu att jag bara vill sprängas av lycka! men imorgon har vi förhoppningsvis lillen här men senast på lördag! jag kommer inte att uppdatera något imorgon då vi förmodligen kommer spendera hela dagen på förlossningen! men så fort vi kommer hem så uppdaterar jag! blir förmodligen på lördag =)


nu ska ja mysa med min stora älskling och njuta av sista dagen som enbarns mamma =)  sista magbilden kommer upp lite senare idag..

kvällsmys

SVAR till maddelen ja kan inte svara i din blogg vet inte vad som är fel.


Vi blev kvar op dagis ganska länge, han lekte och hade jätte kul men han oroade sig hela tiden att jag skulle gå så han såg hela tiden till att jag satt på samma plats och inte flyttade på mig ställde jag mig upp för att sträcka på ryggen då stanna han upp direkt och frågade vart ja skulle. de märks att han varit borta länge från dagis. han ville va kvar mer när vi skulle gå men jag tyckte det var bäst att sluta och gå hem när han hade som roligast! blir förhoppningsvis lättare för honom att komma in i det igen då. kom överens med dagis att vi ska komma en till 2 gånger i veckan minst nu i början tills han kommer in i det och jag känner att han ska få gå 15 timmars veckor.

jag vill helst ha han hemma men han behöver stimulansen, och ja kommer förmodligen behöva ha någon chans till att vila och återhämta mig när ja ammar hela nätterna.  det kommer nog bli bra när vi komer så långt!

pannkaka grädde och sylt har vi myst med, nu ligger adam i sin säng och ska sova om han inte redan somnat! jag glömde självklart kameran när vi gick och batteriet på telefonen var nästan slut så vågade inte fota  slut på det ifall något skulle hända men nästa gång ska ja ha kameran med mig!!

nu ska ja göra en kopp thé o mysa i soffan! SNÄLLA BÄBIS KOM UT NU!!


Dagis..

Nu har vi ätit mat,städat och ska slänga på oss lite kläder och gå till dagis och leka ett tag! tar med mig kameran (om ja inte glömmer den som vanligt) den ligger packad i BB väskan så man går lätt förbi den när man går ut men ja ska försöka komma ihåg idag och kommer ja ihåg kameran ska ja försöka ta lite kort också annars tar ja lite med mobilen.. =)

svar till emma. ja det tycker ja verkligen att du ska göra =)

BF+ 10

Dag 10 nu då, vi har inte hunnit iväg till dagis en, jag har en envis son som vägrar äta sin frukost och att gå till dagis utan att äta är inte okej. så vi ska dit klockan 1 istället när dom är ute och leker på gården!

Drömde inatt att jag födde en liten pojke på en bänk ute för vi han inte till förlossningen! =S små läskigt faktist.. vet inte om ja vågar mig ut! haha det var jag hatem och emelie som var med när bäbisen föddes små läskigt då de var tänkt att ja ska träffa emelie idag om hon fortfarande kan!..

nu ska vi göra iordning så vi kan vara på dagis kl 1. ska städa undan lite laga mat och få i den envisa pojken som tjatar om dagis just nu!

God natt

Nu ska ja krypa ner i sängen och vila upp mig inför morgondagen. adam var riiktigt svår sövd idag han ville inte alls så de blev senare en vanligt så vi får se om vi kommer upp till dagis, vi ska dit kl 10 eller 13 och vara med och leka ska bli kul att få se han springa o ha roligt med alla kompisar igen det behöver han verkligen nu efter en sommar hemma med mamma =) hehe

Tack Emma för den fina kommentaren. mina barn kommer alltid i första hand. om ja måste ha lite ont eller riskera att bli lite utskämt så är de helt värt det bara mina barn har det bra! =)  har du en egen blogg?

God natt alla läsare imorgon blir dag nr 10 över tiden och jag hoppas de sätter igång om inte så ska ja till barnmorskan på torsdag och då får ja förhoppningsvis en tid för igångsättning så man iaf kan ha ett datum att räkna ner till.


Stan

Vi gick en snabbsväng till stan idag, orkade inte egentligen men jag hade lovat adam att han skulle få köpa inbjudningskort till sitt kalas som är om ca en månad, dax att skriva och skicka ut korten. blev inte med spiderman utan det blev blixten mc queen men det ska nog gå bra en då. vi köpte tallrikar, duk och inbjudningskort så nu behöver vi bara köpa godispåsar och muggar! de fanns inte så får leta efter det i en annan affär. han skulle få en spidermandräckt av sin pappa men det fanns bara stl 140 kvar och det blir ju alldeles för stort. synd =( köpte en tavla till adams rum ska slå in den tills han fyller år sen köpte ja body och byxor till bäbisen och adam fick en mössa till nu när det börjar bli lite kallare ute.

känner inte att det  blev någon skillnad av att röra på sig, har tröttnat på att bara sitta och vänta så  jag ringde dagis och imorgon ska jag och adam ta oss dit på förmiddagen och leka. han har varit hel ledig från dagis i 3 månader och nu börjar det märkas på honom. det räcker inte att gå ut de stunder som pappa kan så att promenera till dagis och sitta där 1 timme och sen promenera hem ska ja klara av för min sons skull han behöver det! promenad avstånd på ca 10 minuter. inte als långt att gå. (jag hoppas dock att vi är på förlossningen) ska träffa emelie också och hitta på något, får se vad det blir ja vågar inte röra mig allt för länge o för långt borta från hemmet!

nu ska ja fixa kvällsmat för sen är det dax för adam att sova!

Nya gissningar

Sofia mamma till mio 7 September

Elli 9 September en pojke

Ida- mamma till Leo 9 September


Hoppas att någon av er har rätt för då är det inte evigheter kvar!

nu ska vi ta och äta lite mat sen slappa vidare på soffan för de hjälper ju inte att hålla igång har ja märkt. fick skäll av adam imorse när jag tog en sväng med dammsugaren o moppen, hehe han tycker att ja städar alldeles för mycket men tro mig jag behöver dammsuga minst 2 ggr om dagen och skura golven minst varannan dag! plocka grejer de måste man göra typ 20 ggr om dagen!  städar alltid innan ja går och lägger mig hatar att vakna när de är oordning o grejer överallt, de värsta som finns är när diskbänken svämmar över o man orkar bara inte ta tag i det!


NU kurrar magen dax för mat!

BF+9

vart ska det här ta vägen.. jag har verkligen gett upp hoppet nu! har pratat med en barnmorska nu på morgonen och dom tycker fortfarande inte att ja behöver komma på kontroll för de är normalt att ha ont och ja ska ju endå till min barnmorska på torsdag! jag fattar inte, varje gång man ringer säger dom olika! jag har sen några dagar tillbaka fått som ett litet område på magen där det känns som ett blåmärke men de finns inget blåmärke, dom sa att de är nerver som kommit i kläm men de gör ont, inte nog med att magen spänner och det gör ont i hela övriga kroppen!

verkligen trött på det här nu, vill ha ut våran lilla familjemedlem som bara ligger och jäser där inne.


Kvällsstädning

alla gissningar på när lillen ska komma är slut och det betyder att ingen hade rätt men om ni vill så gissa igen eller ni som inte gissat alls kan lägga en första gissning!

har nyss tagit en sista städnings runda i lägenheten så nu ser de ut som att man kan bo här igen, färgpennor leksaker teckningar kläder kuddar mm slängt över hela lägenheten.. inte als kul, adam plockade upp lite men klockan började bli mycket så ja tyckte det var bättre att han fick gå och lägga sig. han brukar inte få ta ut så mycket leksaker i vardagsrummet men eftersom ja inte kan röra mig så mycket längre en soffan o soffbordet så sker all lek vid soffan och det resulterar i att alla bilar o allt lego och andra små leksaker hamnar lite överallt.

tycket synd om min lilla kille som  behöver stå ut med sin smått rörelse hindrade mamma hela dagarna! när pappa jobbar! vill inte ha så höga krav på han just nu men annars brukar han få plocka undan efter sig, inte helt själv de slutar alltid med att ja hjälper honom men men nog om det.

nu ska ja krypa ner i sängen och ta mig in in den 9e dagen över tiden!


Barnmorske problem

har försökt att få tag på min barnmorska hela dagen men det är totalt omöjligt! så frustrerande när man har ont och vill ha hjälp. snart ringer ja förlossningen fast dom bad mig kontakta barnmorskan!

den här dagen går så sakta!! vi har duschat, lagat mat och busat nu ligger ja som en zoombie på soffan och försöker ivrigt få tag på barnmorskan! får se om ja lyckas.

BF +8

jaha då var ja inne på 8e dagen över tiden. hoppet att bäbisen ska komma ut av egen vilja är helt borta! jag har ställt in mig på att bli igångsatt senast på måndag om en vecka. allting känns verkligen tungt just nu. enligt förlossningen får ja en tid för kontroll när jag är i v 41+6 och det är på lördag så jag hoppas hon bokar in mig redan på torsdag när jag vart hos barnmorskan, förhoppningsvis får jag gå raka vägen från barnmorskan till förlossningen på en kontroll! måste få någon som kan följa med mig då för hatem jobbar och adam måste följa med mig men om dom ska göra en massa tester kan det ju vara bra om någon är med och kan sysselsätta honom ifall han tröttnar!
han är duktig på att vara lugn och vänta men man vet ju aldrig om det tar för lång tid! bättre att vara på den säkra sidan!

idag kanske vi vågar oss till stan en snabbis med linda ska leta efter hallonblads te men jag känner mig inte jätte pigg så vi får se hur det blir. hallonblads teet har tydligen inte heller någon positiv effekt å¨att få igång det så kan lite gärna bita ihop sista dagarna som är kvar nu!


God natt

Igen bäbis idag heller =( nu känns det verkligen hopplöst! det känns verkligen som att den aldrig kommer vilja ut! alla gravida en tips RÄKNA MED ATT GÅ ÖVER OAVSETT VAD ALLA SÄGER! när jag väntade adam så sa min barnmorska du kommer ha fött inom 3 dagar (hade inte gått över tiden) och mycket riktigt det hade jag gjort och när hon hade rätt och var så säker på sin sak så skapade jag ett förtroende till barnmorskor och den här gången skulle jag enligt min barnmorska föda en vecka tidigt och hon var totalt ute och cycklade för isåfall hade jag fött för 2 veckor sedan!  jag gjorde fel som lyssnade på henne jag skulle istället ha ställt in mig på att gå över 2 veckor så det inte skulle ha känts så jobbigt. det beräknade datumet är ju endå bara ett ungefär datum på när bäbisen kommer det är ju inget garanterat datum även om det känns så. jag hade ställt in mig alldeles för mycket på datumet och att få tidigare och det  var fel så om och när jag väntar nästa barn ska ja försöka undvika det! nu har ja lärt mig min läxa =)


nu ska ja krypa ner och sova så jag kan gå in på 8e dagen över och komma några timmar närmare den nya familjemedlemmen!


Adam i Tunisien ca 2 år och 7 månader han sista dagar med napp och nalle när han sover! helt blöjfri var han då också min stora kille =)


Bakning

Eftersom bäbisen inte behagar att komma ut så fördriver vi tiden lite här hemma.


Det krävs konsentration för att smöra bull degen! =P



Fördiggräddade bullar med VANILJSÅS I!!! (hade inget pärlsocker hemma)


oops! lite slank visst in i munnen! (tagen på bar gärning)


Snart kommer mamma så ska vi fika! mysigt =)

Bli min konkurrent!

Jag är med och tävlar om ett kit från LiberoEmma´s blogg
emmasiljeholm.blogg.se


Vill du bli min konkurrent så gå in på hennes blogg och var med i tävlingen! ;)

41+0

Nu har jag gått 41 hela veckor och går in i v 42 =( hade aldrig trott det men här är jag lite fetare en förra veckan! bäbisen har inte fått utegångsförbud men den verkar endå inte vilja komma  ut! jag blir snart galen av att vänta!

pratade men förlossningen igår och dom tyckte det var konstigt att min barnmorska inte kollat upp varför jag har så ont, så i veckan ska ja få träffa en läkare på förlossningen! har inte fått någon tid en jag ska ringa till min barnmorska imorgon!

vill slippa igångsättning men lillen verkar inte vilja komma ut självmant! idag ska vi baka för fullt och ta ett långt bad. vi måste få tiden att gå fortare!


9e styckningen

En gissning kvar nu men bäbisen verkar vara envis!

FORTSÄTT GISSA!


Beräknat BF är den 29 Augusti. Adam föddes på BF +1

Ett ultraljud i v 29 sa att det till 80 % var en pojke i magen och ett ultraljud i v 36 sa inte så mycket mer, barnmorskan kunde iaf inte hitta någon snopp. så vad tror du får adam en lillasyster eller en li llebror?

Desire 17 Augusti

Emma 18 Augusti

Alexandra   20 Augusti Flicka

MyZaan 22 Augusti pojke

Sofia Z 23 Augusti

Linda F 23 Augusti

Felicia    24 Augusti Pojke

Julias mamma 25 Augusti En pojke

Elin Å     26 Augusti

Josefin 27 Augusti

Sofia M 27 Augusti en flicka

Sofia A  27 Augusti en söt liten pojke

Fröken M 27 Augusti en lillebror

Linda' 28 Augusti lillebror

Nathalie 28 Augusti En pojke

Emelie 29 Augusti Pojke

Caroline 29 Augusti på BF

Sussi 30 August

Donken 30 Augusti en pojke

Donken 1 September en pojke

Therese 2 September en pojke

Fröken M 2 September lillebror

Fia 3 September En pojke

Charoline 3 September pojke

Linda Åker in 3e föds den4e September

Isa 4 september en pojke

Hege Julias mamma 4 September en pojke

Sussi 4 September

EmmaVättö 5 September



FORTSÄTT GISSA !! =) den har inte kommit en!!

Starkt

nu har ja prövat att promenera, städa o hållit igång! dags att pöva starkt, stark mat sägs ju kunna få igång det hela svårt att tro det men värt att testa! har lagat en tunisisk maträtt som heter ojja  det är sås som är gjort på tomatpure med paprika, starka korvar mkt vitlök och sen självklart harrisa, man äter det med bröd om man vill kan man ha ägg till också eller man ska ha ägg till men de kan man ju göra som man vill..

nu ska ja äta sen stoppa adam i sängen!

 

Bild lånad från google.se


Lekpark

Igår när vi var i lekparken kom ja o tänka på en sak. vad borde finnas i en bra lekpark, lekparken där vi var i hade massor av klätter möjligheter, 1 gunga, en "pump" där man kan pumpa vatten. men sen fanns det inget mer.

jag tycker att en bra lekpark ska erbjuda gungor, sandlåda, rutschkana (stavning?) klätterställning eller annat att klättra på sen självklart lite springyta där barnen bara kan springa o busa. sen är det ett extra plus om lekparken är inhägnad med staket så inte katter eller andra djur kommer in och rastar sig i sandlådan eller på marken i lekparken. inte så trevligt när barnen ska leka där en hund precis har kissat! =S
sen sittplatser för oss föräldrar är inte heller fel för man spenderar ju en del tid i lekparken!

vad tycker ni ska finnas i en bra lekpark?



Bild lånad från Google.se

40+6

Ingen bäbis inatt heller. imorgon har ja gått en vecka över tiden, och nu börjar ja undra vart här ska ta vägen! bäbisen verkar aldrig vilja komma ut och för varje dag som går så känns de bara enu mera som att den aldrig kommer komma ut men ja vet ju att den kan inte stanna där inne för evigt!

idag är inte min rygg att leka med de gör så fruktansvärt ont men ja tänker försöka hålla humöret uppe och snart ska jag och adam baka! hade tänkt baka bullar men glömde köpa pärlsocker igår se bullarna får nog vänta!

Glömde självklart kameran igår när vi gick ut så blev inga bilder =(

 


8e Styckningen

Har missat att stryka alla gissningar som vart fel så gör det nu!

FORTSÄTT GISSA!


Beräknat BF är den 29 Augusti. Adam föddes på BF +1

Ett ultraljud i v 29 sa att det till 80 % var en pojke i magen och ett ultraljud i v 36 sa inte så mycket mer, barnmorskan kunde iaf inte hitta någon snopp. så vad tror du får adam en lillasyster eller en li llebror?

Desire 17 Augusti

Emma 18 Augusti

Alexandra   20 Augusti Flicka

MyZaan 22 Augusti pojke

Sofia Z 23 Augusti

Linda F 23 Augusti

Felicia    24 Augusti Pojke

Julias mamma 25 Augusti En pojke

Elin Å     26 Augusti

Josefin 27 Augusti

Sofia M 27 Augusti en flicka

Sofia A  27 Augusti en söt liten pojke

Fröken M 27 Augusti en lillebror

Linda' 28 Augusti lillebror

Nathalie 28 Augusti En pojke

Emelie 29 Augusti Pojke

Caroline 29 Augusti på BF

Sussi 30 August

Donken 30 Augusti en pojke

Donken 1 September en pojke

Therese 2 September en pojke

Fröken M 2 September lillebror

Fia 3 September En pojke

Charoline 3 September pojke

Linda Åker in 3e föds den4e September

Isa 4 september en pojke

Hege Julias mamma 4 September en pojke

Sussi 4 September

EmmaVättö 5 September



FORTSÄTT GISSA !! =) den har inte kommit en!!

Lekparken

Nu bryter vi soffliggandet! om ja ska ha ont hemma kan ja lika gärna ha ont ute. hatem slutar sent så han hinner inte ut med adam idag och de ger mig lite dåligt samvete. han är så tjurig så han måste få komma ut och sysselsätta sig lite! vil inte att han ska få lida av understimulans!

tar med kameran så tar vi lite bilder i lekparken! =) lägger upp bilderna när vi kommit hem!

Morfar /gammelmorfar

Fick precis ett samtal av mamma, min morfar och adams gammelmorfar är på akuten. han har cancer och igår fick han domen att han aldrig kommer bli frisk han har fått cellgifter i lite mer en ett år men har inte blivit bättre utan dethan blivit sämre cansern blir inte större men den har spridit sig så nu har han flera små spridda i kroppen och det finns inget som kan hjälpa honom. han har blivit jätte svullen i kroppen de 2 senaste dagarna så nu är han på akuten för han klarar knapt att stå och han kan inte heller gräppa saker med händerna, =( jag hoppas han kämpar vidare ett tag till, att hoppas på att han vinner över cancern är redan för sent men jag hoppas han hinner bli gammelmorfar innan han kilar vidare! ='( usch livet har såna plötsliga vändningar.!!

har inte kunnat ta mig till affären de gör på tok för ont i kroppen. =( funderar på att gå senare till en större affär o handla lite mer och stanna en stund i lekparken på vägen så kan mamma hämta o skjutsa hem mig sen!

40+5

blev inge mer värkar igår, hade lite ont i natt men som vanligt försvann dom! hur länge tänker lillen vara kvar där inne! jag är helt redo att vräka den lilla rackaren! känner många som gått 5 dagar över tiden och nu är jag där själv! gud ja tycker så synd om er och mig själv! hehe

kände mig yr och illamående igår när jag skulle gå och lägga mig men nu känner jag inget. var inne på att ringa barnmorskan och be henne att ja ska få komma i början av nästa vecka istället för på slutet, känner mig inte als pigg! =( idag måste jag till affären vare sig jag kan vill eller orkar! måste komma ut lite o få luft sysselsätta mig lite!

ska köpa baksaker och baka hela dagen så tiden flyger iväg! nu ska vi kolla lite bolibompa innan vi orkar ta tag i att ge oss ut!


Kom ut nu!!

Har haft värkar under 2 timmar tyverr hanterbara och nu har dom avtagit men jag hoppas att dom kommer tillbaka!  varje värk minut och sekund är ett steg närmare men det är så tungt just nu!!

ska ta en kopp the och lägga mig på soffan och hoppas på att värkarna kommer! uppdaterar om något mer skulle hända =)  ha en bra kväll

...

Känner fortfarande inte av att bäbis är på gång! =( jag som hade trott på den 3e september! det har fortfarande chans att hinna mycket kan ju hända en så länge! har ju hela dagen imorgon på sig också!

vi har hunit med lång dusch och städning här hemma. nu ska vi ta lite mellan mål sen börjar det bli dax att börja med mat igen.

40+4

Ingen bäbis en. förstår inte vad bra man kan ha det där inne. ALLA tjatar om att den kommer när den är redo och JAG VET!!  men det är så frustrerande när dagarna passerar värkarna kommer och går men inget händer. nu har jag inte haft riktiga värkar sen i lördags o de känns väldigt frustrerande!

Idag ska vi inte göra något speciellt, funderar på att våga mig till affären o köpa hem lite bakgrejer o baka lite bullar eller något. bra att ha i frysen när alla vill komma o hälsa på bäbisen, smidigt att bara ta fram o tina upp. sockerkaka o mandelkaka skulle inte vara helt fel det heller, men får se vad jag orkar och om jag ens vågar mig till affären. det är ju bara 200 m bort så det känns som jag borde klara det. skulle något hända på vägen så skulle det vara underbart för nu vill ja ha ut bäbisen! lite pinsamt om vattnet skulle gå i matkön men pinsamt får vara värt det. frågan är bara om ja klarar av det med allt ont.

Magen v.40+1 (Adam ville så gärna vara med på bild! )


God natt

Igen bäbis idag heller. får se om den vill ut imorgon! jag orkar inte skriva så säger bara god natt! har lagt till några gissningar i ett tidigare inlägg!

40+3

kom nyss hem från barnmorskan. det blev en promenad på 40 minuter dit sen hade jag så ont i kroppen att ja inte visste hur ja skulle ta mig hem men mamma var i närheten så hon kom upp och var med på kontrollen. allting känns verkligen tungt just nu. dom har ändrat sig igen och en igångsättning blir inte för en i v 43 vill inte bli igångsatt vill slippa det. död födsel ökar tydligen efter v 42 så det känns inte als betryggande! jag hoppas för allt i världen att det sätter igång snart! jag bryter ihop av all smärta min kropp orkar verkligen inte mera, det blir inte bättre av att alla hör av sig varje dag och vill veta om det är på gång.

dagarna går så sakta och jag har för ont för att kunna aktivera mig för att tiden ska gå fortare. vill bara lägga mig och gråta under täcket just nu, men tur är väl att jag har adam så jag måste bita ihop och vara glad. han får inte se mamma ledsen!! det känns så jobbigt att jag knapt klarar av att aktivera adam pga att jag har så ont jag klarar att bita ihop ett tag och busa o leka med han sen blir följden en mamma i koma på soffan!

Hatem ska in på operation vilken dag som hälst han har inte fått sin tid en rädslan för att det kommer krocka med förlossningen blir bara större och ju mer dagarna går ökar risken för att det kommer krocka! tanken att få gå igenom förlossningen ensam känns inte så jätte bra!

nästa torsdag är de dax för kontroll igen.

SNÄLLA BÄBISEN  BLI REDO OCH KOM UT, VI LÄNGTAR !!

Barnmorskan

Imorgon (v.40+3) ska vi upp tidigt för att åka till barnmorskan på kontroll. har haft lite små ont under eftermiddagen men inget som känns som att det skulle vara på G =( får se vad hon säger imorgon!

uppdaterar när vi kommer hem där ifrån! 

sov gott =) det ska ja försöka göra om inte bäbis har andra planer för sin mamma! =)

har uppdaterat i gissningarna igen!


TACK TILL ALLA SOM HAR RÖSTAT PÅ MIG TILL ÅRETS BÄSTA UNGA MAMMA
BLOGG! håller tummarna för att jag vinner, varje röst är guld värld! =) tävlingen avslutas imorgon och vinnaren presenteras senast den 6 September!

RSS 2.0