blåsväder!

Nu är jag hemma hos mamma det blåser storm ute vi har varit ute med hundarna en långpromenad på ungefär 4 km så dagens motion är avklarad fast de kommer ju bli 2 rundor till idag. jag hinner inte lägga in några bilder nu för mormor o morfar kom precis o vill ha lite fika. jag ska ta mig ut och ge hästarna mat men kommer tillbaka senare och försöker lägga in lite bilder nu ska jag ut i blåsvädret.

en ny dag med nya uppgifter!

idag ska jag åka hem till min mamma och bo där några dagar hennes sambo och barn ska åka bort och hon vill ha lite sällskap så jag säger hejdå till standslivet och hej till landsbygdslivet!  jag kommer ta massa bilder som jag lägger ut vart efter dagarna går  vi ska ju ta hans om alla djur, blandannat hästar hundar kaniner och katter så de blir nog några djur bilder. vi får hoppas på sol så att vi kan vara ute i solen och njuta  nu ska jag bygga lite lego med min älskling han sitter desperat på golvet och är lite arg på mig så nu måste han få lite uppmärksamhet jag ska försöka skriva lite ikväll men får se hur de blir eftersom jag ska hem till mamma.


//Elin


bilder

Ica maxi, Öob, Slagsta glass, Jysk
en dag full av äventyr med Emlie och Linda.



Då var de kväll igen

jag hade tänkt lägga upp lite bilder från dagen men datorn är inte speciellt samarbetsvillig så jag försöker imorgon igen. nu ska jag spola upp ett varmt bad o tända lite ljus p bara ta hand om mig själv!


Mot äventyr!

nu ska jag snart kila ut till bussen jag ska ta lite bilder under dagen som jag lägger in i kväll hoppas att ni får en bra dag !

En seg morgon!

En seg morgon är vad det är idag. jag gick upp runt klockan nio kunde inte sova, men båda mina älsklingar ligger inne i sängen o har det bra. klockan är 11.00 o adam har inte vaknat de e ju helt otroligt önskar bara att jag kunde sova. det blir inge sova middag för honnom idag inte.när han vaknar ska jag ta och möblera om i hanns rum sen ska jag till mammas jobb för att sedan ta mig till stan och träffa emelie o linda vi ska ha en flänga runt dag. först ska vi till ica maxi sen till ÖOB  o sen till slagsta glass.

jag måste också ta mig i kragen o ringa hyresvärden så att dom kommer o tapetserar om för om inte dom gör de så gör jag de.. hoppas på några fina tapeter. tror jag ska ta min bror till hjälp att välja han har en förmåga att välja rätt saker o resultatet blir alltid ur snyggt.


men men nu ska jag gå o rota i frysen de e dags att börja laga lite mat..


// Elin

upptäckt

jag upptäckte precis att jag inte har lagt upp en enda bild på mig själv och de e klart att ni läsare vill se vem de är som skriver så jag rotade igenom datorn och fann några bilder
 

å så var de söndag igen!!

i dag har de varit en dag full av aktiviteter.. imorse klev jag upp o hittade min snart 3 åriga son i vardagsrummet han hade hittat ett tält som han försökte bygga ihop, han lyckades dock inge vidare. jag hjälpte honnom med tältet, sen gjorde vi frukust  det blev ungsbakade baguetter med ost kalkon och gurka till de drack vi te och varm chocklad. när frukosten var avslutad kom min pappa o hämtade oss vi åkte till rusta jag shoppade bland annat en dvd eftersom våran gått sönder, gardiner och en rakapparat till min älskling. efter de åkte vi hem till min pappa satt ute i solen ett litet tag sen fick jag ett sms från en kompis som nästan bor granne med min pappa hon skulle till sjön o bada, eftersom inte solen sken hade jag ingen lust är lite känslig för kyla men min lille bror o hans kompis ville bada så vi gick ner till sjön jag tog några fina bilder men dom är i mobilen o jag hittar inte usb sladden så jag försöker lägga in dom imorgon. när vi kom tillbaka hem till min pappa somnade adam han sov drygt en timme när han vaknade skjutsade pappa hem mig och på vägen stannade vi och handlade på ica. när vi kom hem var de mat lagning idag blev det tacos. nu så har vi nyss kollat på nio filmen på tv 3 huset vid sjön den var helt okej faktist lite konstig i början men när man väl kom in i den blev den lättare att förstå . nu ska jag ta o kolla om de finns någon annan bra film på tv om inte så ska jag krypa ner i sängen.


Godnatt allihoppa!!        //elin

Gissa datum

var med o gissa vilket datum min kompis bäbis föds!   hegeisbrekken.blogg.se

Katastrof!!

imorse när jag vaknade o skulle öppna datorn så ville den inte starta den var helt död o den är bara 5 månader gammal, ringde till min pappa i panik han, han kom o hämta upp mig o så bar de iväg till affären.  har aldrig mött så otrevlig personal i hela mitt liv dom har varit otrevliga varje gång som vi har varit där, ångrar att jag köpte datorn där ifrån. nu ligger jag i sängen o ska kolla mina mail, jag hoppas att pappa ringer snart han ska nämnligen bjuda oss på Ming (kina mat)  vill veta en tid så man hinner göra sig iordning, kommer kanske inte bli så mycket bloggande på ett tag nu eftersom min dator är på lagning men jag ska försöka sno min sambos dator så att jag kan hålla er uppdaterade om vad som händer i  mitt liv. 

ha de bra så länge!!

HJÄLP MIG!

Om ett år är de min tur att bära en vit klänning o säga JA till han som jag älskar  är de någon som vet någon bra sida med  smycken o klänningar?

mina nya skor!

de här är mina nya skor från Miss Ellen.

min nya chanel klocka

en present från min älskling
de vart inga bra bilder men den är fin iallafall.



diskmedel

det här diskmedlet kan jag rekomendera alla som inte bor hemma de räcker länge o de luktar jätte gott!!

23/7

ja då har en dag till gått förbi. har inte hunnit med mycket men nu lagar jag iaf mat o längtar till att få äta de vart lite sent med mat nu men felicia kom vi tittade på tv och käkade kladd kaka som jag trodde skulle bli misslyckad för mitt under bakningen upptäckte jag att kakaon var slut  men jag tog oboy istället o de fungerade faktist men fick ta lite mer en de som stod i receptet. nu ska jag bygga lite tågbana med min lilla älskling innan han ska krypa ner i sängen o sova.

statistik

jag ser att jag har fått en del nya läsare de känns kul att de e flera som har hittat hit. hoppas att ni gillar o läsa de som jag skriver.

statistik

jag ser att jag har fått en del nya läsare de känns kul att de e flera som har hittat hit. hoppas att ni gillar o läsa de som jag skriver.

Mellanmål

ett tidigt mellan mål idag blev en den tunisiska desserten  crema  som finns i flera olika smaker vi valde vanilj och chocklad. de e väldigt sött så vi fick bara i oss halva. desserten ska dekoreras med någon slags utav nötter men vi valde strössel istället.
.


dags att sova

nu har jag lagat mat städat o vill bara krypa ner i min härliga säng men pratar med min andra familj i tunisien på skype vill ju inte bara gå när dom väl är inne o man kan prata med dom!! tänkte bara logga in o skriva ett god natt inlägg till de få läsare jag har!!

JAG ÄLSKAR ER!!

           

mat mat mat

så vad ska man laga för mat idag handlade ju mat igår då nu kan jag laga nästan vad jag vill frågan är bara vad.  jag tror de blir Tunisisk couscous gryta med  lammkött. åker man til tunisien så är de något som man måste äta. svärmor  lagar alltid den maten när vi kommer o när vi ska åka hem bara för att jag älskar det! =D
 
                                                                      

dålig på inlägg

jag känner att jag är lite dålig på att skriva inlägg men de beror nog helt enkelt på tid o ork men jag ska försöka bättra mig! 

 var iaf o handlade igår så nu e kyl o frys prop fulla igen. jag bakade en chees cake som blev jätte äcklig bilden på receptet grund lurade mig. receptet är kastat o kommer inte få en andra chans. nu ska jag hoppa in i duscheno frächa upp mig lite sen är de städning hela dagen som gäller ska skrura var  enda lilla vrå i huset. 

Bilder från tunisien

tivoli i Kantaoui

Hemma igen

hej alla läsare. resan som skulle bli min drömresa blev bara en katastrof min älskade sambo blev sjuk hamnade på sjukhus när han sedan fick komma hem blev jag sjuk, råkade nämligen dricka vatten direkt ur kranen glömde bort mig men men sånt händer. vi kontaktade SOS international som hjälpte oss med allt. tackar vet jag skatt.  total sjukhuskostnad och medeciner skulle gått på runt 10.000 kr plus att vi skulle få köpa nya flygbiljetter hem för 9.000 kr men tack vare SOS så betalade dom allt vi får batala endast självrisken på 1.500 kr känns skönt.
 
hemresan var en katastof vi flög från monastir i tunisien till göteborg fick övernatta på hotell i göteborg o på morgonen dagen efter bar de vidare med flyg från göteborg till stockholm våran älskling hade feber under hela hemresan o de gjorde bara saken enu värre men men sos hade fixat så att det kom en mini limousin o hämtade oss på arlanda som tog oss hem till eskilstuna man kände sig  lite bortskämd men de var vi värda efter denna resa.  shuffören hade kostym stylat hår och solglasögon precis som på film haha =D 

bilder från resan kommer senare!

 KRAMAR ELIN

RSS 2.0