modell fotografering.

Den 3 januari ska jag o mamma på fotografering i västerås. det ska bli kul och få styla upp sig och få lite fina bilder på sig själv.  

www.thestudio.se

modell fotografering.

Den 3 januari ska jag o mamma på fotografering i västerås. det ska bli kul och få styla upp sig och få lite fina bilder på sig själv.  

www.thestudio.se

modell fotografering.

Den 3 januari ska jag o mamma på fotografering i västerås. det ska bli kul och få styla upp sig och få lite fina bilder på sig själv.  

www.thestudio.se

vart tar man vägen....

när livet har nått botten vart tar man vägen, vad gör man?! det enda som håller mig upppe just nu är adam, utan honom skulle jag inte ens ta mig upp ur sängen om dagarna. man brukar ju säga att när man har nått botten kan de bara bli bättre men alting bara fortsätter att bli sämre. hur långt ska jag grävas ner egentligen. jag orkar inte mera. vart ska jag få pengar till julklappar hur ska ja få pengar till räkningarna hur ska ja få pengar till körkortet, studentflaket, studentmössan, hur ska jag ha råd att köpa mat vart ifrån ska jag få pengar.

snälla någon som har något bra tips säg till är i akut behov av pengar..

1:a Advent

Idag är det första advent och älsklingen jobbar, jag och adam är ensamma hemma =( är sugen på att jul pynta lite här hemma men vet inte riktigt vart jag har lagt alla jul saker. har så lite jul saker så skulle behöva köpa lite nytt. jag tycker att man ska jul pynta vid 1a advent för då börjar ned räkningen till julen.




kalas..

godmorgon eller god förmiddag kanske man säger. idag så ska vi hem till isabell och gratta hennes lillkille som fyller 2 år. nu ska jag kasta mig in i duschen och sen blir det att ta en promenad hem till isabell och hennes små killar.

är inte så bra på att göra länkar men hennes blogg hittar ni på www.mysweetbabies.blogg.se

dags att sätta lite fart.

shopping

ikväll ska jag ta och shoppa lite på ellos. ska kolla efter kläder och julklappar kommer även behöva lite saker till nya lägenheten men det får bli senare när vi har flyttat. vet inte ens vart vi ska flytta enu har inte bestämt en om vi ska tacka ja till lägenheten eller inte det kommer bli mindre och de kommer kännas konstigt att flytta från en 4 rummare till en 2 rummare men de får nog lov att bli så för våran lägenhet är uppsagd och det finns bara en massa svin dyra lägenheter som vi inte kan ha råd med.

nu ska jag ta och städa klart, blev ingen skola idag är så himla trött och adam klagar över att han har ont i magen.  ikväll blir det lite fredags mys ska ta mig till affären och köpa chips och dricka =) mums..

någon som vet om de finns någe bra på tv ikväll ?

This is a beginning of some thing new

.

This is the end...

Pleas let it be...

Akupunktur

Idag fick vi akupunktur på alternativ medicin lektionen. det såg lite läskig ut när hon tröck in en massa nålar i oss men jag måste säga att det kändes inte speciellt mycket. jag fick 2 nålar i axeln och en i huvudet.  vet inte om det är något som jag kommer att pröva på igen vi får se jag har så himla ont i min axel och om det blir lite bättre så är det värt ett nytt försök men om jag fortsätter att ha lika ont så får jag pröva på lite massage. =) ska köpa Zon på apoteket och smörja in med de brukar hjälpa eller så går det lika bra med häst linement.

(bild från google)

I drömmarnas värld..




häftig barnvagn från ellos, 4999 kr finns även i svart

söndags mys

tiden går så fort det är snart slut på november och och snart är det första advent ska bli mysigt att tänd lite ljus.

jag har tänt en massa ljus i hela lägenheten och släckt alla lampor så det är riktigt mysigt, sitter och kollar på vem kan slå filip och fredrik, ganska kul fakktist på någe vis hamnar jag framför tv varje vecka när det är. idag har jag bara haft en hemma dag. igår vad mamma och min bror och hans tjej här och vi kollade på film och så. mamma sov kvar i adams säng så adam fick sova mellan mamma och pappa ( där han trivs bäst ) haha

imorgon blir det en lång dag i skolan så vi får se om jag hinner uppdatera men uppdaterar kanske mellan de 2 sista lektionerna den rasten är lite längre. imorgon ska vi få prova på akupunktur det ska bli spännande känns lite läskigt för de enda jag vet är typ att man ska ha massa nålar i sig =) nu ska jag fortsätta mysa lite sen ska jag sova.

 Mina älsklingar


Follow you´re heart...

nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen..

jag o hatem ska sätta förhållandet på prov och vara ifrån varandra ett tag för ibland måste man få känna på hur de känna att vara ifrån varandra så att man kan skärpa till sig och ta vara på  varandras kärlek. 5 år är en lång tid och våra hjärtan slår fortfarande för varandra. han ringde mig igår och var lite ledsen men om han inte hade varit de så skulle det nästan vara lite konstigt. jag är iaf hemma hos min mamma. min bror är också här och spikar upp de sista listerna i vardagsrummet som bara ska möbleras innan kvällen.

madde fyller år så vi ska fira henne lite också hon och adam sitter på golvet och bygger lego hon är 10 han är 3 men man kan tro att båda är 3 år för dom bråkar hela tiden och snor legobitar från varandra.

här får ni en bild bomb titta och njut =)





dålig update

förlåt för sån dålig uppdatering men har en´tuff period just nu ska börja blogga mer när jag känner att  ja kan hantera situationen..

ha det bra så länge fortsätt kommentera jag loggar in och svarar även om jag inte uppdaterar.

Yoga

Ja som sagt idag har vi haft yoga på alternativ medicin lektionen det var kul faktist men vi gjorde en hel del svåra saker.  något som jag skulle kunna tänka mig att prova på igen. upptäckte att vigheten måste bli lite bättre och även balansen.




överlevde

jaha då var vi hemma igen, det gick riktigt bra att köra idag förutom att jag tog kurvorna i lite hög fart. jag var hemma hos pappa ett tag adam och nick lekte så nu sitter adam i soffan och är helt slut ska slänga ihop lite kvällsmat så han får i sig lite innan han sover. när jag körde från pappa och hem  tog vi lite omvägar för att få prova på olika situationer det gick bra =) nästan felfritt.

nu har emma hjälp mig komma på mat så jag ddöper maträtten till rotfrukter a la emma =) haha ska försöka ta kort på kläderna som vi köp till adam men hittar inte bluethoot grejen till datan så kan ändå inte lägga in bilderna. har inget minneskort i mobilen heller så kan inte  sätta den idatan heller men men dags för mat.


VARNING

Håll er inne för nu ska jag ut på vägarna så eskilstuna och tumbo bor håll er inne =) för er egen säkerhet.


Internet är tillbaka.

Godmorgon alla läsare, internet är tillbaka. jag hinner egentligen inte skriva så mycket jag och adam ska slänga oss i badet.

jag har fått för mig att bli lite nyttigare när de gäller maten för senaste tiden har de blivit mycket pommes och pasta så nu blir de ändring på de måste tänka på lilla adam, så han får i sig bra mat.  just nu så är det rotmos på G det kockar för fullt på spisen men de ska ju koka ett tag så jag och adam ska ta ett bad så länge. jag har inte varit speciellt förtjust i rotmos förut men de är ju inte direkt så att man mår dåligt av att äta det så nya goda vanor är bra. dock har jag gett upp försöket att lära mig äta fisk för de kommer aldrig gå igenom..

nej nu ska jag ta o bada lägger upp bilder på der som shoppades på lager 157 lite senare =)




( bild från google)


inget internet

internet har pajjat. får inte igång internet på min dator hemma men nu är jag hemma hos mamma och tänkte passa på att uppdatera lite =)

igår vart de en lugn kväll adam somnade idigt jag städade akvariet och sen gick jag och la mig tidigt det var så skönt tills jag vaknade mitt inatten med jätte ont i magen. jag gick upp og en varm dusch och det hjälpte lite under den tid som ja stod i duschen så efter att ja duschat så värmde jg vete påsen och la på magen, de vartr varmt och skönt och ja kunde somna om.

ikväll kommer desire och sofia förbi vi ska kolla fil och äta godis antar jag  =)

NU drar ja och mamma till lager 157 och letar kläder till adam.
håler tummarna för att internet fungerar när ja kommer hem!!


Biggest loser

jag o adam sitter och kollar på biggest looser och han säger något som jag inte als gillar. han är liten och ska erkligen inte prata så =S

Adam- mamma dom är tjockis
Jag - nej, varför säger du så?
Adam- men dom är tjockis!
jag - nej adam man säger inte så.
Adam- mamma man ska inte vara tjockis jag gillar inte de
Jag- adam jag  vill inte att du säger så det är inte snällt
Adam- mamma dom kan inte höra mig dom är i tv och jag är utanför tv
jag- om du skulle säga till mig att jag är tjockis så¨skulle jag bli ledsen men vill inte höra det
Adam- mamma du är inte tjockis du är finaste
jag - tack älskling men jag vill inte höra igen att du säger så!
adam- mamma jag har muskler.

ja jag tappade rent ut sagt hakan när han sa så. han har aldrig sagt det förut och nu kom de så naturligt som han sagt de flera hundra gånger så jag ska kolla med dagis om do mhar hört de från honom eller någon annan. eftersom att han vet ad "tjock" är så måste han ha sett och hört ordet i samma sammanhang och de komer inte hem ifrån. jag är inte direkt smal jag har en hel del kilon för mycket. 

nu ska vi fylla badkaret och ta oss ett bad innan vi ska sova




Hjälp!

 VAD GÖR MAN NÄR KÄNSLORNA ÄR STARKARE EN VÄLMÅENDET ?


Du gör mig stark


segt

har inte blivit någon uppdatering men de har varit en del saker men nu är ja tillbaka här igen får se hur länge de varar.

imorgon har adam fotografering på dagis halv 11, meningen var att han skulle ha klippt sig men så blev de inte. han kommer bli fin på fotona endå. jag orkar inte skriva för tillefället men ska försöka uppdatera imorgon.

imorgon ska ja träffa emelie ett tag efter att hon slutat jobbe, ska bli kul att få lite o göra. eller saker att göra finns alltid men nu finns de något utöver det vanliga att göra. nämligen träffa emlem =)

ha en trevlig kväll.

frsten såg ni ugly betty idag? eller kollar ni kanske på desperat housewifes? 

Farsdag

idag är de farsdag och jag ska hem till pappsen och köra lite bil. han hade tagit sig en drink igår så han får inte köra enu så jag o adam ska ta bussen hem till han så ska ja läsa lite teori och vi ska gå igenom lite säkerhets kontroller och så sen blir de körning lite senare idag.

eftersom de är farsdag idag så lyxade vi tilkl frukosten lite med pankaka, de var uppskattat adam mumsar som bara den. nu ska vi göra oss iordning och gå till bussen.

ha en bra dag

längtar..

jag hittade ett minnes kort idag där fanns de en massa bebis bilder på adam och lite videos på han i gåstolen. längtan efter en till bäbis blev bara starkar. nu måste ja övertala min sambo =) vi förlorade nästan alla bäbis bilder på adam när förra datorn kraschade. men några han vi framkalla och de var tur annars  vet ja inte vad jha hade tagit mig till.


nu ska jag sova.




mamma och adam januari 07




Lördag

nu har jag varit på väg hela morgonen att försöka uppdatera men har inte lyckats så bra adam ville dansa så hela morgonen har bestått utav dans till smurfhits 5 i adams rum. kommer sökert ha träningsverk imorgon =P haha men de är bra behöver röra mig lite måste ju bli av med bäbis magen någon gång så de är bra att han motionerar sin mamma =)  vi har fått i oss lite mat de blev kyckling file och potatisgratäng. adam kämpar fortfarande med maten så får se hur länge ja får sitta här o tjata på han. vi har provat nästan allt för att han ska få i sig mat och de enda som är ´kvar är poengskala med belöning vid ett visst antal poeng, frågan är bara om de fingerar. de är iaf värt ett försök.

nu ska jag försöka få i han maten sen ska ja kasta mig i duschen för snart ringer nog pappa och de är dags att köra lite bil. adam somnar nog i bilen som vanligt =P tur att de är helg så de inte bli knasigt med hans sovtider. 
jag har blivit dålig på att lägga upp bilder men ja lovar nästan att ja lägger upp lite ikväll ska försöka komma ihåg att ta lite bilder bara. 

ikväll blir de lite film mys ska smsa emelie o kolla vad hon ska hitta på för de var ett tag sen vi sågs och hon är ju lite av en kompis till adam också så NU VILL VI LEKA!! haha  nu säger ja inge mer utan bilderna säger ju sig själva. =)







redovisning

sitter i skolan och längtar till att hämta min älskling på dagis. de blir en lång dag för han.. jag slutar inte fören klockan 5 så stackars älsklingen får vara på dagis hela dagen.. eller ja deär nog mer synd om mig han har ju kul där. de är mera mitt samvete som inte vill ha han där länge. men men nu ska ja försöka ge min av till polishuset och hämta ut papper på en anmälan  som ska skickas till länsförssäkringar så vi får ut lite pengar för telefonen.  klockan 3 har jag redovisning i historia ska prata om pesten och de känns inge bra alls är bara jag o linda från klassen och resten en massa främlingar. HATAR redovisning men men får se hur de går. nu ska jag ge mig av till stan så jag inte behöver stressa. uppdaterar ikväll när min älskling har somnat.   nu ska ja släpa med linda till stan o köpa glass på donken också mums =) eller kanske en paj =P

ha en bra dag

Sista Visningen!!

Nu är de dags för sista visningen innan det är dags att skicka tillbaka alla kläder. det kommer bli 10 % rabatt på alla kläder.  är ni sugna att komma på en visning så säg till i en kommentar. det kommer att finnas fika.. =)

datum för visningen blir tisdagen den 10 november  kl 17.00 Alla är älkommna ta med släk o vänner och kom över på en visning ;)

trött tröttare tröttast..

usch, va trött ja är helatiden, jag har sån huvudverk. ja ska kolla las vegas och unga mödrar sen blir de ett varmt bad och sen ska jag sova. adam är trött han somnar nog när som hälst. jag skulle göra popcorne men de gick inge bra brände mer en hälften av dom fast jag bara hade dom 3 min och 20 secunder i micron.  men de var väl inte meningen att ja skulle äta dom helt enkelt.


igår på religionen så kollade vi på en film om en massa olika religioner och då var de några munkar som kom gående med varsina skålar med mat i.

Jag- oj va sakta dom går. dom har iaf inte bråttom
Sofia- nä de är iaf ingen snabb mat!!


haha ja tror inte ja har garvat så mycket p länge. jag vet inte vf de var så kul men jag skrattade iaf åt de igår och idag när ja kom ihåg de. sofia tyckte mer de va roligt med en gubbe som kollade upp genom ett par grenar.. haha

jaja nu ska ja byta kläder på adam och stoppa honom i säng =)

soooovaa!!

nu är jag hemma. mamma har varit här med adam dom hade hämtat ut kläder som kommit från ellos. adam fick en batman dräckt han springer runt i den och har jätte kul. utvecklingssamtalet gick bra och dom sa att han han allt han ska kunna och lite till. han kan bokstäverna till sitt namn  men kan inte riktigt skriva det men han är villig att försöka så allting var posetivt. min lilla kille har blivit så stor.  bilder på kläderna som vi fått hem kommer imorgon just nu är jag så trött så vi ska hoppa i våra pjamasar och gå och sova.

God natt

Första snön har fallit..

Imorse när vi var på väg till dagis var de riktigt kallt ute men adam ville cyckla så de var bara att släpa fram cyckeln och passå på innan vintern.  när vi hade kommit halva vägen börjar de snöa =) det var inte mycket men de var endå snö.. så mysigt men kallt. längtar tills man får kocka varm chocklad och ta med sig till pulka backen.
har redan bokat dejt med emma när hon kommer hem från italien då drar vi till pulka backen. sen måste jag och emelie åka pulka också och få vara barn bara ett tag till =) adam var jätte glad imorse han hoppade runt när vi kom till dagis och ropade att han skulle åka pulka =) de värmer verkligen att se hans lycka =) 


efter skolan idag så ska vi ha utvecklingssamtal och ikväll så är de föräldrarmöte så vi får se hur sent ja är hemma. adam somnar nog tidigt ikväll har inget bestämt enu om adam och mormor ska mysa ikväll eller om de blir adam och pappa som får mysa..  nu ska jag hämta böckerna i skåpet och dra vidare till nästa lektion. 


Förvirrande dagis personal

idag när jag hämtade adam på dagis så satt dom och åt så jag fick sitta och vänta ett tag. när fröken kom ut med honnom så sa hon "-de kom visst lite näsblod under maten, vi andra har ätit rödbettor men inte adam så de måste vara näsblod!" Man blir lite chockad när ens barn blöder näsblod bara så där. adam har aldrig förut blött näsblod så jag är lite orolig.

jag - vad är de som har hänt lilla gubben ?
Adam- jag har gjort illa mig?
jag- var gjorde du illa dig då var de när ni var ute o lekte eller var de inne?  ( jag kollar på personalen och väntar mig att hon ska säga något)
Adam- ja gjorde illa mig på stora stenen där ute.
Jag. ojdå men då kom de väl någon och hjälpte dig
adam- jag cycklade sen.

personalen har lovat mig att han inte får vara på stenen för det har hänt olyckor där förut. stenen är ganska stor den är runt 120 hög. det har hänt olyckor där förut så vi kom överens om att adam inte får leka på stenen.

dom busade och knuffades så 2 killar ramlade ner och gjorde illa sig, inget allvarligt men endå. adam klarade sig men eftersom att de är onödig risk att leka på stenen så skulle han inte vara där. ibland så blir man lite fundersam öer personalen på dagis. när jag har varit ute på praktik så har jag varit på dagis och förskolan och jag har aldrig upplevt att de varit några konstigheter.  på förra avdelningen har allting varit bra har trivdes jätte bra och personalen var lätta att prata med. när vi hade kort dag i skolan så fick han följa med till skolan efter skolan gick vi på stan jag ska byta blöja på han så vi går till en toalett jag lägger upp han på skötbordet och då får han panik. han sparkar skriker o viftar folk måste tro att jag var elak emot honnom men han skrek ja ramlar ja ramlar. han var livrädd för att ramla ner. och hemma hade vi tagit bort skönt bordet för vi använde aldrig de. jag pratade med dagis o kollade om de hade hänt något o ifall han hade ramlat ner o de hade inte hänt något och han vägrade lägga sig på skötbordet på dagis. jag fick aldrig veta vad som hade hänt men adam var riktigt rädd länge de tog några månader innan jag fick han att lägga sig på skötbordet. jag funderar fortfarande över vad som kan ha hänt då och vf han helt plötsligt vart så rädd. han måste ha ramlat  varför skulle han annars vara rädd.

 jag ska iaf blie en bra förskolelärare  jag ska undvika allt som jag varit med om som har hänt på adam dagis. allt som jag hört om. om de hänt något är de väl bättre att säga de direkt till föräldrarna istället för att undan gömma det.

nu ska ja hjälpa killarna i köket och måla finger färg =)


Slut på lovet

ja nu är de slu på lovet och de känns kan ja säga, är helt slut. hoppades på all få tillbaka lite uppgifter idag och så ville jag se lite prov resultat. men de fick ja inte så ja håller tummarna för onsdag.

idag kom de en kille till alternativ medicin lektionen, han håller på med lite healing och dröm tydning och så han sätter folk i hyptnos så man kan gå tillbaka till tidigare liv. jag trodde inte på sånt förut men allt lät så lågiskt när ha n berättade och han bevisade ju att vissa saker fungerade. känner mig fortfarande osäker på om healing verkligen fungerar. men någon borde väl ha blivit bra utav de annars skulle de väl inte finnas eller ?!  jaja de var en spännande lektion iaf och man lärde sig en del nya saker.

jag frågade honnom om en återkommande dröm som jag har där jag föder barn, ( vet att de låter konstigt) han sa att de kan vara någon ny egenskap innom mig som föds fram eller att jag funderar på flera barn och så.. han sa så mycket kommer inte ihåg allt. men de var en tjej som han kunde se en 25 årig man som dött i bil olycka och först kunde hon inte relatera till den personen men när lektionen närmade sig slutet så hade hon kommit på vem de skulle kunna vara.

jag frågade om min farfar som dog när ja  var ganska liten (runt 8-9 år) han sa att han har något att berätta för mig och att ja skulle sätta mig i lugn och ro och tänka på honom så skulle jag nog få fram vad han ville säga.

 det var lite läskigt för när han  pratade med mig så kollade han runt om kring mig o sen stannade han blicken och kollade snett upp förbi mig precis som han kollade på en person. jag kände en konstig känsla när han pratade om farfar men vet inte om han var närvarande.

nu ska ja koka lite the och mysa ner mig o soffan  jag ska få hem älsklingen han ska upp tidigt imorgon o jobba =)

  God natt

Hemma

nu är vi hemma igen, nybadade och kvälls maten är på G.

hemma hos mamma har de varit full fart har inte blivit några ordentliga uppdateringar. vi har gjor de vanliga som jag brukar göra när vi är där alltså tagi han om djuren och äntligen  är vardagsrummet klart och ska bara möbleras. när vi hade fikat med mormor o morfar så upptäckte vi att hästen hade smitit ur hagen så de var bara att jaga henne. det gick bra trots att vi var lite oroliga vid vissa tillfällen. vi var inne hos grannen och lekte med hennes barnbarn och de gick super bra. adam och max lekte riktigt bra trots att de skiljer 1 år och 2 månader på dom. adam tycket att max pratade lite konstigt men dom löste det endå. jag satt med bebisen på golvet och beundrade den lilla söt saken när han blev lite arg var hans mormor upptagen så jag passade på att ta upp honnom lite så då blev han lite gladare. efter ungefär 10 min somnade han i min fam och då ringde pappa han var på väg att hämta mig. när han kom så bar de ut på vägarna det gick riktigt bra faktist känner mig nöjd måste bara läsa på teorin lite också.

nu har jag en grinig pojke brevid mig så jag ska ge honnom lite kärlek nu trots att han fått all min uppmärksamhet under 2 vecka nu. bortskämd som har är så har han sovit mellan mig o pappsen hela veckan .. =) men men nu måste ja ta hand om honnom .

sjuk..

jaha idag är de söndag sista dagen på lovet. jag kan inte direkt säga att ja haft ett bra lov. första dagen på love vaknade vi och adam hade feber och hosta nu när han har börjat tillfriskna så var de min tur. jag är förkyld, känner mig helt seg. 

vi är fortfarande ute hos mamma. vi har hunnit med en hel del. vardagsrummet är klart nu är de bara möbler som ska in. imorse  kom mormor omorfar förbi och fikade, det var kul att se dom, morfar är sjuk i canser så jag träffar inte han så ofta. på sjukhuset vill han vara ensam i lugn o ro och hemma är han inte så ofta. men men hoppas han blir bättre av alla cell gifter. 

nu ska jag gå över till grannarna med mamma, hon har sina barn barn där så vi ska leka lite =) eller ja vi får se om dom kommer bra överens.  mer updatering kommer ikväll..

 ha de bra =)

RSS 2.0