Söndagstrött..

Idag har vi varit hemma hos mamma på landet, det blev inte lika mycket ute aktiviteter som vi planerat jag klarade hel enkelt inte av kylan det var aldelles för kallt. vi var ute ett tag iaf adam åkte lite pulka och så skottade han lite snö. ja roade mig med att ta ut hästarna och ge dom mat. sen drog ja runt adam på pulkan lite. 

vi fick god mat hemma hos mamma så idag slapp jag laga mat =) känns skönt min lilla älskling ligger och sover och ja ska kolla på blåsningen sen ska även jag krypa under täcket och sova.
jag måste verkligen köpa blutsaft för de känns i kroppen att jag har brist på järn är trött precis helatiden.

Trött på snö nu vill ja ha sommar och värme!!



Film Godis Ensamhet

ja det är precis så våran kväll ser ut. älsklingen var tvungen att jobba extra men innan han åkte till jobbet kom han hem med tacos och chips. jag och adam ligger och kollar på film på trean tror den hette typ  vad kvinnor vill ha eller något den är iaf rolig så nu ska vi fortsätta kolla ja passade på att uppdatera lite här i reklampausen.

imorgon  blir det en tur hem till mamma så vi får se om de blir någon ridning bäst att passa på innan min mage blir för stor =) min häs börjar också bli rund om magen men de beror på alla mat hon äter haha.


Adam med sin häst Bella i somras.

 


Saknar..

Jag saknar den tiden jag var mamma ledig, jag fick vara med adam varje dag hela dagarna. hitta på massa saker tillsammans. nu känns de nästan lite skönt att han vaknade halv 4 imorse för annars hade jag inte hunnit vara med honnom så mycket idag han somnade precis i mitt knä efter att ha varit helt hysterisk och vägrat äta sin mat.han kommer förmodligen vakna inatt och vara hungrig och jag hoppas att det inte blir en dålig vana för han att vägrar han äta kvällsmat så kan han vakna i natt och äta en smörgås. det är iaf någon som varken jag eller hans pappa är sugna på. adam väcker alltid mig på natten om de är något men de är oftast adam och pappa som äter natt smörgåsar =P haha jag hoppas iaf att jag får sova längre en till halv 4 inatt. nu ska ja kramas lite till med min lilla älskling innan ja bäddar ner honnom i sängen sen ska ja värma lite mat och betala räkningar sen orkar jag nog inte så mycket mera idag så jag slänger mig nog i sängen o kollar let´s dance fast ja kommer nog somna innan ja vet vem som åkte ut som alltid annars. 

på tal om något helt annat så köpte JAG GODIS idag tänkte att jag o adam kunde mysa efter maten.  ja kan säga för er som inte känner mig att ja köper aldrig godis o ja äter aldrig godis. okej ja äter chips men de är en annan sak =P haha med godis menar jag lösgodis. chockladbitar och också sånt som ja kan få i mig lite då och då men som sagt finns de chocklad hemma hos oss så räcker den inte värst länge bor en far och son i samma hus som jag som råkar vara chocklad älskare, är de något dom bråkar om så är de om chockladen! haha nej nu ska ja sätta fart innan ja somnar här på stolen =P

Sleeping beauty

 


Dåligt med uppdatering

Nu har ja fått lite kritik i skolan på mina dåliga uppdateringar och nu har jag håltimme i skolan tills klockan 4 så jag måste roa mig med att uppdatera lite. har inte varit på blooghumör senaste tiden och de har varit dåligt om sömn jag känner att jag inte har en aning om vad jag ska skriva men iaf så vaknade adam halv 4 natt och tyckte att det var tillräckligt ljust ute så de var dags att gå upp, han var inte als trött han ville inte sova utan han sprang på toaletten helatiden sen var han hungrig och så ville han rita mm...ja de blev helt enkelet en sömnlös och lång natt. längtar hem till min säng vill bara sova. ikväll ska ja sova tidigt struntar i alla bra program på tv för ja är så himla slut. Adam sover inte middag längre men eftersom att det är en lång dag på dagis så bad jag personalen att försöka lägga honnom och jag skulle gissa att han är ganska trött runt 12-12.30 tiden när dom ätit och läst bok för då har har varit vaken i drygt 6 timmar redan och varit i full gång. får se om de blir en sväng förbi stan och kolla runt lite o kanske äta en paj eller cheesburgare på mc donalds. nu ska ja retas lite med Desiré, är som sagt super trött och Linda är inte här =P haha


Sovmorgon

idag har jag bara en lektion så jag börjar halv ett. adam får följa med idag känns onödigt att lämna honnom på dagis någon timme bara han hinner knappt komma in i allt innan ja är tillbaks o hämtar honnom. jag har upptäckt ett litet problem den 8 februari är adams dagis stängt och de är första praktik dagen och så ska ja till barnmorskan samma dag så nu måste ja lösa de på något sätt.

jag och adam har haft en super mysig frukost här hemma vi duka fram massa godsaker och tände lite ljus. enda problemet är att jag mår illa så nu ska ja ta och hoppa i ett bad innan de är dags att bege sig till skolan =)

någon som vill fika idag?


semester bild från Tunisien -08 adam slappar i en solstol med bilar och en munk.


3 timmar =(

Nu är ja hemma och har varva ner lite. jag hann umgås med adam ca 3 timmar idag knappt de det var imorse när han åt frukos och på väg till dagis och på väg hem från dagis och när han åt kvälls mat. de kallar inte jag direkt att umgås man vill ju hinna bygga lite lego eller köra runt med bilarna på golvet eller kanske lägga ett puzzel. nej de får bli mera utav det imorgon när ja slutar tidigt. nu ska ja äta lite och sedan ta tag i lite läxor. ligger efter med en hel del i skolan mest svenska saker men men de ska ja orkna innan praktiken som börjar v.6 nu ska ja sätta fart så ja kan sova tidigt de tar på krafterna att vara gravid gå i skolan och ha en trotsig 3 åring =)

Håltimme..

nu har ja inte uppdaterat på ett tag men har tappat lusten lite för bloggandet är så trött och slut och när ja kommer hem från skolan är de adam som gäller. imorse var vi lite osams för han ville inte klä på sig och när vi kom till dagis så var han ledsen när ja skulle gå och de brukar han inte bli så de var verkligen jobbigt att lämna han och  gå han stod vid dörren och kolla efter mig och tårarna rann ner för kinderna. usch  såna här dagar är de inte kul att gå i skolan de gör verkligen ont i ens hjärta att se han så ledsen även om ja vet att de går över efter att tag. tycker inte om när min älskling är ledsen.

här kommer lite kompensation på den dåliga bild uppdareringen den senaste tiden. 
Min älskling ADAM MAMMA ÄLSKAR DIG(V)

 






varför just idag

varför varför varför, måste jag må så illa idag. jag har massor att göra. ja måste packa och städa men de går inte jag mår aldelles för illa för att göra något. adam hänger o klänger i mig för att få uppmärksamhet men de är inte de lättaste när man måste springa till toan helatiden ja kan inte ens titta på mat e är så jobbigt jag mår illa bara ja tänker på mat. älsklingen jobbar till klockan 5 så de är några timmar kvar innnan han kommer hem och kan hjälpa mig. ska försöka äta lite frukt så jag får i mig någonting iaf. ska försöka få adam att sova lite men e blir nog inte lätt.  det har varit dåligt med bilder sista tiden men har bara min filmkamra så de blir inga bra bilder.

Fredagsmys

idag är det fredag vilket betyder fredagsmys. eller ja lite mys iaf jag och adam köpte popcorne och frukt så nu har vi trck i oss lite popcorne men jag är jätte sugen på frukt så ja funderar på en liten fruktsallad. älsklingen kommer hem snart. vi kollar på lets dance får se vem som vinner håller inte på någon speciell. =) men men dags för frukt =)

.

Jag vill bara lägga mig ner och skrika. man försöker vara stark men så får man ett sånt jävla bakslag. jag försöker bita ihop och kämpa på men krafterna börjar ta slut. jag vill inte hoppa av skolan de är så lite kvar..

lite om allt

jag har blivit ålig på att uppatera bloggen och att lägga ut bilder men vi får se om ja kommer fortsätta vara dålig eller om de blir bättre. jag skriver för min egen skull så det kommer väl poppa upp ett tråkigt inlägg på och då. jag har iaf börjat packa för fullt lägenheten blev besikta igår och vi klarade oss utan att behöva ersätta något va de verkade.

jag är helt slut iag jag orkar ingenting jag hoppas att mamma kommer förbi ikväll så att hon kan uppehålla adam lite medan jag packar han tycker inte det är så roligt när kartongerna får all uppmärksamhet. men men ikväll ska ja nog klippa älsklingen så om ja kommer ihåg så tar jag före och efter bilder så ja kan visa upp min dålda talang =P haha ja kanske kan övertala Desiré att ja kan klippa henne =P haha nej den enda ja vågar klippa är min sambo så de får bli så håller mig till slingor och färg på andra.

nu ska ja sätta igång med lite mat så adam hinner äta innan han somnar, har är rean jätte trött dom hade varit ute massor på dagis idag och åkt pulka så han är helt slut nu sitter han på golvet framför tven och kollar på playhouse disney

på tal om ingenting så har jag äntligen fått mitt MVG i religion =) så ja känner mig lite glad över de. en till kurs är äntligen avslutad så nu är man ett steg närmare studenten. inte många kurser kvar som ska avslutas =)  men men nu ska ja börja med maten

ha en bra dag!

öppethus

idag är det oppet hus i skolan. så jag ska aldelles straks ta mig dit. ska bara hoppa in i duschen en snabbis för ja har så fruktansvärt ont i magen. adam får följa me´till skolan ikväll hatar att skaffa barnvakt de är inte riktigt min grej och hans kära pappa jobbar till klopckan 7. men men nu måste ja in i duschen, =)


Flytt packning på G

Blev ingen lång varig semester hemma hos mamma eller ja man kan inte direkt kalla de semester efter som hon jobade till klockan ett i lördags så vart de jag o adam som fick ta hand om djuren. hon skojade på kvällen i fredags o sa när ja kommer hem imorgon vill ja att stallet är klart det ska vara städat och så ska kaffet vara nykokt och så gillar ja nybakat till kaffet. så ja tänkte nu ska ja minsan överaska henne så när hon kom hem var allting klart =) men men ni som känner min mamma vet att hon alltid har saker att göra så jag gjorde lite utav hennes sysslor men då kom hon istället på att hon ska såga ved och en massa annat. som sagt mamma har ALLTID att göra.

allting är klart med lägenheten vi ska till kontoret på måndag och skriva kontrakt =) så runt den 20 e nästa månad så flyttar vi =) känns både bra och dåligt faktist vi har en fyra nu och ska flytta till en trea. vi kommer behöva 4 rum så småning om men de finns ingen hiss i de här huset som vi bor i nu och så är dom dåliga på att hålla värmen i huset. när de var som kallast så har vi haft 13 grader inne. så de är inte konstigt att ja har frysit en del. jag trivs bäst när de är 25 grader =) haha nej nu ska ja hoppa in i duschen och sen ska ja ta och försöka packa och städa lite. en månad går fort och nu ska ja verkligen rensa och kasta ALLT som ja inte vill ha med till nya lägenheten. kan inte förstå hur mycket skit vi har samlat på oss.  men men nu ska de iaf bort. ja ska bära ner allt som ja vill bli av med i källaren så får vi se om pappa kommer förbi med släpkärra någon dag så vi kan köra det till tippen.


På semester..

Nu drar jag och adam på semester i några dagar till varmare platser bär de av. nej de gör de inte men vi ska hem till mamma nu. hon är på väg hit för att hämta oss.  min kära sambo jobbar natt så vi ville inte vara hemma aldelles ensamma en fredags kväll så nu drar vi på äventur och tar semester från vardagen här hemma i lägenheten och tar med oss pulkan ut på landet. isabell kanske skulle komma ut men de visste hon inte bestämt enu så de skulle vara kul då kan små pojkarna leka av sig ute i snön åka lite pulka (hennes mamma o min mamma bor grannar) jaja nu ska ja sätta fart mamma gillar inte att vänta =)

hoppas ni får en bra helg.


Lägenhets ångest

när vi kom till stan och skulle fixa alla papper så tog de lång tid och nu måste dom bara kolla upp oss så vi år veta på måndag om vi blir godkända. men när allt väl är klart så ringer mamma då har hon hittat en 3 rums lägenhet i huset brevid hennes jobb och det huset ska tydligen vara jätte bra så nu är ja förvirrad =S vilet är bäst vart vill ja bo vart kommer ja trivas vilken lägenhet är bäst vilken är störst vilken  är billigast ja hunda frågor snurrar runt i huvudet på mig. mamma skulle iaf försöka fixa så ja skulle få kolla på lägenheten imorgon. så må¨ste ja prata med dom som har lägenheten också.. ja ångest är va ja har, nu ska ja sätta mig med adam och kolla bolibompa och så ska ja nog ringa emelie och diskutera lite lägenhet hon är alltid så klok =)


Lägenhet =)

Nu har vi hittat lägenhet , Äntligen och de är rätt inflyttningsdatum så vi får ingen dubbel hyra. =) vi får dessutom tillgång till lägenheten en vecka tidigare så vi får en vecka på oss att flytta och städa. jag är hemma en snabbis nu jag ska ge adam lite mellanmål sen ska ja till stan och fixa till kontraktet.

nu blir de en tre rummare med jätte stort kök och jättestort badrum =) de finns stor kyl och stor frys och jag år inte missa den STORA DISKMASKINEN!!!  ja menar vem vill inte ha en stor diskmaskin.. vi har en liten nu men man får inte in några kastruller eller något. ska bli super kul. ska passa på att leta fram lite utav adam bäbis saker i samband med flytten så jag vet vad jag måste köpa =) Tiden går så fort.

jag har gått och länktat lite eter ett extra tecken på att jag verkligen är gravid och nu mår jag illa konstant de går inte över =S så himmla jobbigt men ja tror de beror på att ja tänker på det helatiden men ja ska nog kanske ta min barnmorskas råd och köpa åksjuketabletter som tydligen skulle fungera.

nu ska ja göra klart så vi kan ge oss ut i kylan igen =)

 ha en bra dag..

här kommer lite bilder.



Lite fel i förra inlägget..

det har självklart blivit litefel i förra inlägget vagnen kostar ca 2000 kr inte 200 =) såg inte de fören jag fått kommentarer om att de va billigt =P haha så kan de bli. jag har fått flera bilder på vagnen nu och jag tror att ja är lite sugen på den =) men ja ska ändå kolla vidare lite innan ja bestämmer mig de är ju trots allt ett tag kvar =)


På spaning..

idag har vi varit lite på spaning efter en barnvagn, vi kollade lite på stan men kom fram till att en vagn från dryga 10 000 kr inte riktigt passar oss. jag har kollat runt på blocket och där hitta ja en hel del godingar. bland favoriterna var en bobaboo vagn för 200 kr  kollade på en liknande på stan. fanns bara bild med sittdel men är mycket finare med liggdelen. den är smidig lättkörd och passar mig perect men innan ja bestämer mig blir de en  sväng till baby proffsen. =)





nu kom ja på att jag har prov imorgon så måste läsa på om hinduism och buddism lite =) sen ska ja sooovaaaa


Barnmorske besök

Idag var jag på första besöket hos barnmorskan. jag fick fylla i lite papper svara på frågor och så. vi kom fram till att jag ska börja i gruppmödra vård. det ska bli kul faktist även om alla är första föderskor och det är ju inte jag. men i gruppen är alla mammor 19 år inte äldre o inte yngre så de ska bli kul att träffa nya människor i samma åder som ska ha barn , när ja väntade adam så hade dom ingen speciell grupp så de fanns bara grupper med vuxna så de känndes inte så kul för mig som 15 åring att gå dit så jag struntade helt enkelt i det.

jag fick iaf ett  nytt ankomst besked. bäbisen kommer 28 augusti istället för den 29 augusti och jag är nu i vecka 7 plus 1 dag =) 

et var en lång dag i skolan idag så adam fick vara på dagis till klockan 17.45 jag köpte med en drickyoghurt ifall han skulle somna på vägen hem men de gick bra han höll sig vaken. vi tog ett bad jag diskade gjorde iordning kvällsmat och nu sover min lilla skönhet så sött.

jag ska leta lite lägenheter sen ska ja sova för imorgon är de en ny dag =)

Chips beroende

jag är helt galet sugen på chips och inte ilka chips som helst det ska vara soure creme schees chips från lidel. jag vart sugen på chips för 1 timme sen, jag klädde på adam massa kläder sen begav vi oss ut i de 22 minusgraderna för att köpa chips. enligt internet hade dom öppet till klockan 20.00 men när vi kommer dit har dom STÄNGT PGA. RENOVERING OCH OMBYGGNAD  jag vill ju ha chips dom kan ju inte stänga en hel affär för att dom ska bygga om vad är det här. CHIIIPS ge mig chiiiiiiiiiiiips


Beslutsångest..

Nu har vi kommit hem från visningen. vi kollade på två lägenheter. båda hade svaga och starka sidor så jag kan inte bestämma vilken jag vill ha =(

den första lägenheten hade röda tapeter i hallen och vardagsrummet, sovrum och kök var det ljusa tapeter i. det var barkök som var riktigt stort. vardagsrummet var i lite mindre lagom storlek och så var det ett jätte stort sovrum. i badrummet fanns det plats för min tvättmaskin men det fanns inget badkar.  ( kanske får plats att sätta in eget) det fanns 6 garderober plus städskåp.

andra lägenheten hade beiga tapeter i hallen, sovrummet och vardagsrummet, köket hade gröna tapeter.den här lägenheter hade badkar och det var väldigt uppen planering. det fanns inga garderober bara en kläkammare.det var normal storlek på vardagsrummet och ett litet sovrum. i badrummet finns ingen plats för tvättmaskin.

det lutar mot att jag kommer ta första lägenheten men den var 100  kr dyrare. eftersom att adam och kommande bäbisen kommer att få dela rum tills ja har råd med en större lägenhet så kommer det behövas ett stort sovrum så att man kanske kan dela av det i två delar så dom får lite varsit endå. skulle man dela det i två så blir det som två normal stora sovrum.

Halv studiedag

Idag fick vi en halv studiedag så jag bestämde mig för att jobba med mitt projektarbete hemma. gick upp halv nio tog ett bad och nu sitter jag med adam när han kämpar i sig sin frukost. 20 över 11 ska vi iväg och kolla på en lägenhet. den har tydligen bar kök så de ska bli spännande att se hur det ser ut =) hon sa att det var ett stort rejält kök så de får vi hoppas på.

känner inte riktigt för att gå ut idag när det är 15 minus grader ute. men man har ju inte så mycket val. på med kläder och bege sig ut i snöstormen. nej de är inte snöstorm men det snöar iaf =)

ha det bra  (ett tips, stanna inne)

snöbus

nuhar vi fått i oss lite mat och jag håller på att göra iordning lite efterrätt =) idag blev det korvstroganoff och ris  och till efterrät blir det fruktsallad med vaniljsås. ska bli  mumsigt. tror inte att adam får i sig så mycket men då får han äta det som lite mellan mål senare.

det togoss ett tag att gå fram och tillbaka till affären, det fanns ju så mycket roliga snövallar att klättra på och barn måste ju få leka av sig lite. vi var i affären ungefär 10 minuter och sen tog det väl ungefär 1 timme att bara gå fram och tillbaka och vi har ungefär 3-400 m till affären =) haha men men Adam hade det iaf roligt i det kalla vinterlandet och jag höll på att frysa till is. man önskar nästan att man var lika liten och smidig som barnen ibland så att man kan hänga med i svängarna upp och ner i backarna. dom har ju en ganska bra förmåga att inte frysa heller så de måste vara ganska bra att vara liten.

igår var det  minus 23 grader ute och när mamma ringde senare hade dom minus 26 så det gäller att ha mycket kläder på sig när man ska ut.

nu ska ja fortsätta med efterrätten =)

Mot affären

Nu ska vi ta och klä på oss en massa kläder och ta oss till affären. behöver handla hem lite saker. nu ska ja ta adam innan han kladdar ner hela sitt rum med yoghurt.   =)

Barnvagnar

jag passar på att kolla lite barnvagnar på internet medans adam åker runt runt på sin motorcyckel.

den här vagnen kommer från Ellos och kostar 4499 kr  ligg/sittdelen är vridbad åt fyra riktningar. modellen finns i svart och röd. sitt och liggdel igår i priset.                                                                                                                                         


den här vagnen hittade jag på www.kopbarnvagn.se den har kostat 5995 kr men nu kostar den 2995 kr och jag tycker helt klart att den är värd det. man kan vända handtaget åt båda hållen. det igår både sitt och liggdel och vagnen är utav märket hauck espirit houston air -09                                                                                      




visst är det roligt att kolla på bäbisaker på internet men jag gillar att klämma o känna på sakerna innan jag köper dom så de blir nog en tur till babyproffsen.


hemlisen..

Nu tänkte jag avslöja den lilla hemlisen. Den 29 Augusti så ska Adam bli storebror =) jag är gravid i vecka 7+2 jag har längtat jätte länge nu och nu är det äntligen dags att föröka familjen. adam säger att han vill ha en flicka och han vill hjälpa mig att byta blöja och klä på henne kläder och så får bäbisen bada med honnom om den vill. =) han är så söt min lilla kille. ja tänker nog inte ta reda på vad de är för kön utan jag väntar tills förlossningen det blir mer spännande så. 


jag och desire var på stan idag och gick runt och kollade på lite bäbiskläder de finns så mycket söta saker. visst kommer ja använda en del utav adams gamla kläder men så vill man ju självklart ha nya också. och blir de en flicka så passar nog inte adams kläder så där jätte bra.

jag börjar komma ihåg en massa saker från att jag var gravid med adam. jag och emelie gick på stan jag var i ungefär i månad 6 och jag gick runt och slog ned saker med magen som emelie fick plocka upp efter mig =) haha

jag vet att de inte är många som är glada för mig med de bryr jag mig inte om jag är stor nog at kunna bestämma själv och ja skulle inte ha behållt barnet om ja hade trott att ja inte kunde ta hand om den. jag är helt säker på att de kommer gå jätte bra. jag och älsklingen ska ta oss till babyproffsen och kolla på en barnvagn för den adam hade är inte så där jätte fräsch längre den var begagnad när han hade den och nu har den stått ute i vedboden hemma hos mamma så de får bli en ny. sen behöver vi en ny bilstol =) känns skönt att älsklingen äntligen fått jobb så man inte behöver oroa sig över ekonomin så mycket.

adams farmor och farfar är glada över att dom ska få ett till barnbarn men ja tror inte att mormor o morfar är lika glada. men de går nog över med tiden ja är som sagt vuxen nu och kan göra mina egna val.

nu ska jag ta o packa ihop lite saker för snart ska vi åka hem till mamma om emma hör av sig. =)

ha en bra dag



ingen fotografering =(

Det blev ingen fotografering idag. en timme innan vi skulle åka fick jag veta att morfar var inlagd på sjukhuset och den här gången var han tydligen jätte dålig. dom misstänker att cancern har spritt sig eller blivit större. vi får hålla tummarna för att han blir bra. mamma var på sjukhuset med mormor hela dagen så jag fick skjuts utav pappa upp dit så vi lämnade av lite chocklad och sen åkte vi hem till pappa. allting känns väldigt tungt just nu. morfar har alltid varit en viktig person för mig och adam är hel tokig i honnom så snälla låt han bara bli frisk så han kan spela fotboll med adam igen och så att man får se han skratta och vara glad igen vem ska dra alla dåliga skämt om inte morfar finns. de finns ingen som kan dra så dåliga poenglösa skämt som han. alla som känner han förstår vad jag menar.

imorgon ska ja träffa Desire och Sofia för en sväng på stan. jag hoppas att det kan muntra upp mig lite. på eftermiddagen blir det förmodligen ridning hema hos mamma har lovat emma att hon ska få prova på att rida och min lilla polle har nog inget emot att röra lite på sig. om mamma inte tycker att de är för jobbigt nu bara när det är så här med morfar men de ska nog går bra.

nu ska ja leta fram ett nummer som jag kommer behöva imorgon =) kanske jag avslöjar den lilla hemlisen imorgon =)

Söndag

idag är det dags för oss att åka till  västerås och fotograferas. det ska bli jätte kul. jag och adam har fått i oss frukost och  nu ska vi klä på oss och ringa till morfar (min pappa ) mamma hämtar upp mig klockan ett. dom tar ca 60 bilder per person så de lär nog ta ett tag eftersom att vi ska stylar och så där. jag uppdaterar ikväll om hur det var =)
fotostudion heter www.thestudio.se

ha en bra dag =)

år 2010

jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen den har varit en hektisk början på året. =) jag har fått reda på en del saker till 99 % och på måndag hoppas jag på att kunna avslöja vad det är. jag har längtat länge men vill inte säga något fören jag är helt hundra på det.
hoppas att ni har haft ett bra nyår och att de nya året har börjat bra. vi hade som sagt planerat att vara hemma och fira ensama i våran lilla familj men så fick min sambo chansen att jobba extra några timmar och eftersom att vi är i stort behov utav pengarna så tog han självklart chansen. han  hade lite dåligt samvete eftersom han hade lovat att vara hemma med oss men vi åkte hem till pappa och bada lite bubbelbad och bastade. sen vart del lite spelande utav wii och de var otroligt roligt måste jag säga sen hade pappa lagat oxfile och potatis som smakade underbart.. de är ju inte direkt så att man kostar på sig oxfile hemma precis för de kostar ju en hel del.  vi hade iaf en trevlig kväll och det vart en massa smällare vid tolv slaget.  adam var uppspelt och tyckte det var jätte kul. jag fick han att sova en sen middag så han orkade hålla sig vaken till tolvslaget.

imorgon ska jag ha barnvakt till adam tro det eller ej men jag har skaffat barnvakt =) jag och mamma och 2 till ska åka till västerås till en fotostudio där vi ska stylas och fotograferas. även om jag inte direkt fastnar på kort så ska det bli kul. fotograferingen och stylingen är gratis men om man vil köpa fotona kostar det. alla kan åka dit och bli fotograferade. gå in på www.thestudio.se så kan ni läsa mera.

nu ska jag snart gå och lägga mig , är så tråkigt att sitta uppe ensam. adam sover och älsklingen jobbar extra i natt han slutar klockan 4 imorgonbitti. tycker lite synd om honnom faktist men som sagt pengarna är välkommna =)

RSS 2.0