2009-2010

Jag har inga planer för kvällen men de verkar som de blir en lugn hemma kväll med familjen. vi ska ta oss till affären o köpa god mat och lyxa till det lite för det är ju trots allt nyårsafton =)  får se om adam håller sig vaken till klockan 12 eller om han somnar innan.

nu ska vi hoppa in i duschen och snygga till oss lite. sen ska vi iväg och kolla på den lägenhet =)

Lägenheten..

Nu är vi hemma från visningen. det fanns både bra och dåliga saker med lägenheten. jag hade inte haft några höga förväntningar på den eftersom att dom sagt att den inte var helt tipp topp. lägenheten i sig var jätte fin och fräch med högt i tak. skulle man komma in genom porten var man tvungen att öppna med nyckel och de känns lite som en trygghet att inte vem som helst inte kan komma in.  det negativa var att det inte fanns något badkar och att man gick igenom sovrummet för att komma till vardagsrummet och det var skjutdörrar. det enda alternativet var om pappa får in ett badkar i badrummet och adam tog vardagsrummt som sitt rum vilket skulle betyda att hans sovrum skulle vara på 30 kvm =P haha lite väl lyxigt =) men men ska kolla på en annan lägenhet imorgon får hoppas att den är bra =) håller tummarna.  synd att den här lägenheten inte var perfekt var en villa med fyra lägenheter i  och i ett bra område de kunde inte blivit bättre men men ja tror på bätre lycka nästa gång eller tredje gången gillt. =)

på visning

Nu har vi fått i oss lite mat och ska bege oss ut i kylan. det är 18 minus ute så det är inte direkt lockande att gå ut.  nu ska vi klä på oss en massa kläder och gå på lägenhetsvisning. =) håller tummarna för att det är något bra

Tack pappa

Vad skulle man göra utan sina föräldrar. dom är som räddare i nöden. jag och adam STÄDAR som vanligt. jag fick hem adams gamla gåstol idag för att den kanske skulle säljas men så blev det inte för ljudet fungerar inte. nu är den iaf ren och fin. tyget har tvättats i maskinen och stolen har skurats i badkaret med VIM. =P haha lekdelen som kan tas bort vågade jag inte tvätta med några rengöringsmedel så den skura jag med svamp och vatten =) känns inte så trevligt att skura den med en massa starka medel eftersom att bäbisar stoppar det mesta i munnen. men men nú blev den inte såld iaf vilken käns både synd och bra. jag vill inte sälja adam gamla saker men jag behöver verkligen pengarna.

måste desperat hitta ett sätt att tjäna pengar på annars går jag i personlig konkurs. jag hade gått i konkurs den här månaden om det inte hade varit för min kära far. jag har ingen bild på han men de kommer =) haha

nu ska ja hänga upp maskinen som precis blev klar sen ska ja ta en sväng med damsugaren och skurmoppen =)

ikväll blir det till att kolla på en lägenhet. ja håller tummarna för att den ska vara bra för den ligger i ett bra område..


ha en bra dag

hemma

nu är vi hemma, Emelie vann bowlingen. =) adam kastade några gånger sen tröttnade han. de va kul att få komma ut o göra något mer en att bara sitte hemma. nu ska ja fixa kvälls mat o sen ska adam tvättas o hoppa i säng.

Nu drar vi..

ja de gör vi nu drar vi till stan och bowlar =)

barnvakt

pappa ringde och frågade om nick (min lillebror) kunde få komma förbi en stund så han slapp vara med pappa på jobbet hela dagen. nu är han iaf här och det är full fart här. men ja känner att när nick är här och leker med adam så hinner jag med ganska mycket. jag har städat klart i köket jag har hunnit damsuga hela lägenheten och så har jag startat en maskin med kläder. =)  här blir det som sagt en hel del gjort. det är bäst att fortsätta så att man hinner med så mycket som möjligt.

ha en bra dag alla =)


Tisdag

Idag är det tisdag vilket betyder artt det är 2 dagar kvar till nyår. jag har inga stora planer. jag ska hem till pappa äta god mat basta lite kanske. blir kanske en sväng förbi hemma hos emelie. jag känner att jag inte vill dra ut med adam på något större äventyr på stan och så. men hemma hos pappa blir det lite smällare iaf så han får se lite fyrverkerier. har lovat lillebror att vi ska komma så han får det lite roligare också. frågan är bara hur vi ska komma hem sen men de löser sig nog, =) 

nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och packa lite. det är trots allt bara 2 månader tills vi flyttar, vet inte vart en men det kommer nog att bli bra.

Lägenhetsjakt..

ja som sagt jag har letat lägenheteri några dagar så nu har jag hittat ett gäng med lägenheter som jag ska kolla in =) om jag får tag på de som bor i dem förstår just nu är de ingen som svara så får försöka lite senare. ha en fortsatt trevlig dag.

Söndag

Idag har vi varit hemma hos pappa hela dagen, vi hade tänkt vara ute på tomten och leka i snön men det var aldelles för kallt adam ville inte als vara ute så istället gick vi in och byggde lego. jag letade lite lägenheter på datorn och så åkte pappa i väg och köpte hem kina mat. älskar kina mat och till och med adam åt utan att klaga han sa inte ett ljud han bara satte sig och åt. eller han åt iof bara ris bambuskott och lite utav  såsen till kycklingen men men han åt iaf och det är det allra viktigaste.

träffade min bror idag och han hade köpt julklappar till mig och adam fast vi sagt att inte köpa något. jag fick en ordentlig skruv maskin eller vad de heter =P haha och adam fick kläder =) känns lite jobbigt att jag inte hade köpt något till han men jag får ta o baka bullar åt han eller något som tack..

här är lite bilder från dagen.


Dåligt med uppdatering

det har inte blivit så mycket uppdatering de senaste dagarna. jag har inte varit på humör för att blogga och så har vi haft fullt upp. här får ni några bilder från de senaste dagarna.


Julafton


Storstädning

idag blev det inge läxor gjorda men jag har storstädat, är inte klar enu men på god väg. eller vardagsrummet är iaf klart =P och om möblerat. nu ska vi gå ut och ta oss en nypa luft och så ska vi hämta paketet på ica. 

nu ska vi skynda oss så vi hinner hem o städa vidare sen =)

Dagen före dagen före dagen före doppare dagen...

nu är vi inne på en ny vecka och jag har inte så mycket planerat. adam hostar fortfarande så det blir till att vara hemma och ta det lungt idag med. jag var aldrig och hämtade paketet på ica igår så det ska vi försöka göra idag.


så här ser min vecka ut:

Måndag:
- vara hemma och göra klart
fördjupningsarbetet i alternativ medicin

Tisdag:
- inga planer

Onsdag:
-inga planer under dagen
mamma kommer på kvällen.

Torsdag:
- fira jul.. =)

Fredag:
- blir förmodligen bio med Emelie

Lördag:
- inga planer

Söndag:
-inga planer.

ja så ser min vecka ut. ska försöka få in en eller två turer till pulklabacken också, som sagt det är sista jullovet så det gäller att ta vara på det.



Film problem

jag sitter och kollar på anna ankas jul.. ingen höjdare direkt, vi har precis ätit tacos så vi är proppmätta.

jag kan inte bestämma vilken utav nio filmerna som vi ska se.men de lutar åt coyote ugly som går på kanal 5  men det går även blood diamond på trean och på fyran går en film som heter next...

vi har det iskallt hemma hyresvärden har sänkt värmen i alla hus för att spara pengar, de är så j*vla irriterande för det är verkligen kallt man får gå med dubbla tröjor, adam har sitt fleece set på sig och han kan inte ens sova i sin säng för han fryser. han måste ligga mellan min o hans pappa för att hålla sig varm, imorgon ska jag ta och fixa ett extra element eller en kupévärmare så att vi får upp värmen här hemma. min näsa är is och mina fingrar är frusna. nu ska vi bädda ner oss under en filt och så ska vi värma vete kudden så vi kan ha den underfilten så de blir enu varmare och gosigare.

ha en bra kväll för det ska vi ha =)

Right here..

i´ll be right here where you need me
any time just keep believing and i´ll be, right here
if you ever need a friend someone to care and understand.
i´ll be right here..
all you have to do is call my name no matter how close or far away
ask me once and i´ll come , i come runnin.
and when i cant be whit you, dream my near.
keep me in you´re haert and i´ll appear.
all you gotta do is turn around, close youre eyes, look inside.
Im right here.
isnt it great that you know that, im ready to go whereever  you´re at.
anywhere, i´ll be there.
all you have to do is call my name , no matter how close or far away


Alvin och gänget 2

fresten har jag glömt att berätta att jag fick en bioupplevelse med godis och allt utav emelie när jag fyllde år =) vi ska gå på alvin och gänget 2 =) ska bli skit kul adam gillar första filmen och de gör jag o emelie också.. =P det är bra att man kan få gå på barn filmer ibland =) haha


det ser ut som alvin och gänget fått konkurans...



4:e Advent

idag är det 4:e advent och sista ljuset i ljusstaken ska tändas. idag blir det en hemma dag. adam har blivit sjuk, han hostar massor det rinner ur ögon och näsa. får bara hålla tummarna för att vi slipper febern. det blev inget firande utav emelie för när jag och mamma åkte runt mellan affärer så var det ingen rolig upplevelse för adam bara grät och gnällde över att han skulle hem.  det känns lite tråkigt att ha missat emelies födelsedag för det var ju trots allt 20 hon blev. men vi var ju över till henne ett tag i fredags så nu får vi bara avvakta och se om adam frisknar till lite så vi kan åka dit med hennes pressent för den har hon inte hunnit få enu. jag hoppas att hon fick en bra 20 års dag utan oss och de fick hon nog för hege med familj från norge är här hos henne. =) 

idag ska vi bara vara hemma och städa och slå in de sista paketen som inte är inslagna.  och så har jag ett paket att hämta ut på ica. älsklingen är ledig idag också så det blir en hemma mys dag med familjen. nu ska jag koka lite honungsvatten till adam och sätta honnom framför pippi långstrump. han fick 2 nya filmer igår och jag fick med mig dom hem så nu ska vi inviga dom . han såg dom så de känna inte som de är någon ide att slå in dom han får så mycket annat på julafton så han kommer endå inte hinna med allt.

jaja nu ska jag starta en maskin tvätt sen blir det till och börja snoka i kyl och frys efter någon mat att laga.

Grattis Emlem





idag fyller ju emelie år så jag måste gratta henne på den stora dagen, GRATTIS gumman nu är du halvvägs till 40 =) vet inte riktigt om jag vågas smsa dig du kanske sover =P men jag tänker smsa dig iaf har du inte telefonen på ljudlös så får du skylla dig själv =) du ska iaf vara glad att ja inte smsade imorse klockan 5 när jag o adam var uppe på toa =P haha. hoppas att du får en bra dag. vi ses senare ;)





Disney Channel

jag och adam upptäckte att et är Atlantis 2 på disney channel och adam älskar atlantis då vi bestämde oss för att slå oss ned framför tv:en efter ca 3 minuter säger adam "Mamma, dom pratar konstigt"  jag funderar lite och upptäcker att filmen är på engelska utan text =S vf ska dom visa en barnfilm på tv som är på engelska utan text =S dom dubbar ju alla andra program så vf inte dubba den här också. jaja nu har vi iaf kollar på altaltis 1 som vi hade på film på Svenska. =) nu ska vi slänga i oss lite mat och sen ska vi bege oss ut i det kalla vädret och leta julklappar..

ha en bra dag


Busunge

när jag städade här om dagen så tänkte jag att jag skulle roa adam, så jag satta honom vid köksbordet med fingerfärger för då sitter han där  och springer inte runt och stökar till innan jag hunnit klart men när jag hade damsugit i vardagsrummet och kom ut i köket såg golvet ut så här..





han var en tiger.......


Sista jullovet

nu är det första dagen på sista jullovet.. de måste man ta vara på ordentligt, åka massa pulka dricka varm chocklad grilla korv vid pulka backen =) massa skoj måste hinnas med.

jag har nästan köpt klart alla julklappar nu jag ska bara köpa något till min kära sambo. har ingen aning om vad jag ska köpa men jag har något som jag ska kolla in, mamma ska skjutsa mig till jula sen så vi kan kolla om de är något att ha eller inte. han har inte sagt att han önskar sig något speciellt men eftersom att han aldrig har firat jul innan han träffade mig så vill jag att han ska få en posetiv syn på det eftersom att jag och adam firar jul, vi firar inte jul utav kristna själ utan vi gör det för att det är tradition i familjen. =) jag älskar julen allting är så mysigt då man träffar familjen äter tillsammans umgår kollar kalle anka och ger varandra julklappar. man har ljus tända och allting är bara så mysigt helt enkelt.


Hamnat lite efter

känns dom att allt skolarbete bara skjuts åt sidan jag struntar i det och jag har inte en aning om hur mycket som jag missat.. =S  ska försöka jobba ikapp en del grjer under lovet. fast jag lovar inget. =P  jag sov så himla dåligt inatt och jag är verkligen super trött och så måste jag säga att snöstormen utanför tar på krafterna jag fryser så himla mycket ja sitter med kläder och över de har jag min super mysiga morgonrock som jag fick utav emelie förra året.. =) jag gäspar som en galning minst en gång i minuten. är everkligen helt slut.

nu ska adam få i sig kvällsmat borsta tänderna och krypa till sängs och jag ska nog göra ungefär det samma...


Städning

nu är vi hemma igen, vi hade en musik tävling på religion lektionen och mitt lag vann självklar =P haha nej kan inte påstå att jag kunde bidra med speciellt mycket. efter det gick vi och käkade i matsalen, idag var det jul bord men de var inge vidare gott.

sen gick vi till stan, kollade runt i lite affärer men eftersom att jag inte hade vagnen med mig och adam var på tvärtom humör så vart det bara jobbigt att gå runt så jag och adam gick och mötte upp älsklingen han skulle till arbetsförmedlingen så vi gick och tog bussen hem.

 nu skulle jag verkligen behöva ta tag i städningen för det ser riktigt illa ut här. trivs verkligen inte när det är stökigt även om jag själv är dålig på att städa jag vill ha rent hemma för då blir allting så himla mycket lättare. nej nu kan ja inte sitta här o slöa då blir jag aldrig klar..


Godmorgon..

godmorgon bloggen idag har jag bara en lektion så adam får följa med mig till skolan vi skulle avsluta religionen med någon liten tävling. adam tycker att det är jätte kul att få följa med mig till skolan för de finns så många att leka med =P dom vet ju själva vilka dom är. =)  jag börjar inte fören halv 11 men ska försöka hinna med ett ärende innan så de är bäst att sätta lite fart.

uppdaterar mera ikväll. =) ha en bra dag

Sårad..

sköt dig själv istället för att läga dig i andras liv!!


idag fick jag desire och rebecka m MVG på våran gruppuppgift och de var självklart jätte kul, men jag hade ingen att ringa till för att berätta det. min mamma svarade inte när jag ringde och sedan fick jag bara ett sms. just nu känner jag min så sviken det är så himla jobbigt att ha det så här.. utan min sambo hade jag inte klarat mig.

är det verkligen jag som har gjort fel?!


I skolan..

ja nu sitter jag i skolan. tack för alla svar i förra inlägget. jag väntar på att historia lektionen ska börja vi skulle ha någon form utav jeopardy eller vad det heter. får se hur det går. vi fick sluta förmiddags lektionen lite tidigare så vi sprang ner på stan och jag har köpt första julklapparna det blev tre små saker till adam så nu kan jag stressa ner lite iaf.. det vart inte speciellt dyrt så jag känner mig nöjd jag vet att det är saker som adam vill ha. på onsdag skulle jag och älsklingen gå på stan och köpa tillsammans men han börjar jobba klockan 6 imorgonbitti så  får se hur pigg han är. jag får försöka hitta någon annan att gå med.

nu ska jag kolla mailen och sedan gå till historia lektionen.. längtar eftera att få hämta min lilla älskling på dagis.

Där fick du så du teg..

mitt internet var helt dött igår när jag kom hem så det blev ingen uppdatering. det gick jätte bra att övningsköra och vi var ute ungefär 2 timmar och  åkte runt..  efter det så följde vi med hem till pappa där bjöds det på pannkaka =P mums.. adam lekte med min lillebror och jag satt i soffan och halvsovande kollade på tv.  jag skickade iväg ett sms till emelie och vi bestämde oss för att ta en promenad så på med kläderna och ut i de kalla vinter landet. emelies hund sally blir jätte glad när hon träffar människor så hon vill självklart pussa lite på adam men de vill inte adam så han springer före en bit och sen får jag bära honnom och i sluttampen så tävlar han med emelie och sally.  när vi var ute och gick så böjade det även att snöa  o då kände man verkligen ÄNTLIGEN det var verkligen på tiden.. en jul utan snö blir inte så där jätte julig.. =P eller? adam ville jätte gärna följa med hem till emelie så vi går med henne hem adam pratar lite med emelies pappa och sen kollar han på fiskarna sen knallar vi vidare hemmåt då säger adam

Adam- mamma nu blev sally jätte ledsen..
jag - jaha vf blev hon ledsen då?
adam- jo för jag går hem o hon tycker om mig jätte mycket hon vill pussa på mig men det vill inte jag
jag- ja men vi ska ju till emelie på lördag om en vecka för då fyller hon år och så fyller morfar år på fredag då blir han gammal.
adam- mamma, morfar är redan gammal..
jag- jaha ursäkta då. men han blir ett år äldre.
adam- mamma jag är ett år äldre jag fyller också år..
jag-ja  de gör du fast du har ju nyss fyllt så du får vänta nästan ett helt år innan du fyller och då blir du 4 år
adam- mamma sally kommer sakna mig..


haha ja där fick iaf pappa / morfar så han teg =P haha adam vet iaf vad han tycker och han står för det också. han hade lite svårt att släppa tanken om att emelies hund skulle bli ledsen fast han inte ville vara nära henne när vi var ute, han gjorde iaf framsteg han gav henne godis.. =)


nu ska vi göra oss iordning och åka ut till mamma på landet ett tag och leka av oss lite. måste nog ta en ridtur i snön =)


Lördagsmorgon..

god morgon bloggen idag fyller en gammal vän år så grattis till dig amelie hoppas att du får en bra dag.

vi tog lite sovmorgon idag ja och adam medan älsklingen masa sig upp till jobbet, kändes riktigt härligt att ligga kvar i sängen när han gick ut för det brukar vara tvärtom. pappa ringde nyss så vi ska slänga i oss frukosten sen ska vi ut och ÖVNINGSKÖRA lite så håll er inne. jag ska ta och ringa emelie också för jag skulle behöva köpa julklappar innan pengarna går åt till annat.. felicia avrådde oss från att åka till tuna idag men jag skulle verkligen behöva ta en sväng dit och slösa på pengarna.


igår var det en mysig kväll vi kollade på video från adams lucia firande och luciafirandet i skolan. sen kolla vi på idolfinalen. jag tycker att det var rätt som vann.. =) fast hans flickvän gjorde bort sig lite när hon stod där på scenen och dansade hon skulle ha väntat tills han  sjungit klart. men men nu måste jag sätta fart innan pappa kommer.

ha en bra dag alla...

Fredasmys och idolfinal..

idag blir det fredagsmys jag har köpt hem dricka och chips kladdkakan ska in i ugnen och grädden ska vispas. sofia, desiré och felicia kommer hit och kanske rebecka men har inte hört så mycket utav henne..

vem vinner idol? jag vet faktist inte vem ja tycker ska vinna men ja måste nog kanske säga erik, jag har inte kollat på det så jätte mycket men ja har lite koll på läget iaf.. adam är helt utslagen han ligger på soffan och orkar ingenting, vet inte vad det är med honnom men ja hoppas att han piggar på sig snart för de kommer bli full fart här hemma när sofia och desire kommer för dom älskar att leka med alla hans bilar och springa runt i hela lägenheten och bla. gömma sig i adams tält som för tillfället är nedpackat ska kanske ta och ställa upp det.. haha nej nu ska ja få lite fart på adam för det är dags att äta lite. på dagens meny står det korvstoganof och ris , det var ett tag sen vi åt de så de ska bli gott =)

hoppas ni får en trevlig kväll.

Happy birthday

jag glömde bort en sak idag är det min födelsedag... =)  vilket betyder att om exakt ett år så är jag halvvägs till 40 och ja känner att ja nästan hamnar i en 40 års kris... 

Ja Emelie har skrivit allt...

jag  och  emelie  ville  vara  unga  och  spontana =P  men  misslyckades   haha  hon  har  skrivit  ner  allt  så  jag  kopierade  hennes  inlägg  och  så   här   skrev  hon  


Wild and crazy!

Idag gick jag och elin förbi en resebyrå, bara sådär i farten som Elin alltid gör så kollar hon vad det kostar att åka till tunisien imorgon, 1299!! Småskriker hon nästan och säger, ska vi åka?? Vi åker!!
Jag skämtar bort det lite och vi går vidare till Cubus, väl därinne så fortsätter Elin prata om det och jag börjar tänka, vad fan! Det är klart som fan vi ska åka, vi är ju fan unga! Så vi bestämmer oss för att iallafall gå dit och prata med dom och höra om det är hotell med osv. Så vi går in där, smått nervösa över vad vi håller på att göra, går fram till tjejen som sitter där och säger att vi vill veta lite mer om resan. Hon knappar på datan ett tag och under tiden drömmer jag iväg om hur kul det ska bli att skicka sms till marre och skriva, "imorgon drar jag till tunisien, hörs om en vecka", ringa mamma och säga, "du morsan jag har bokat en resa vi drar imorgon", ringa maria och ta ledigt, alternativt börjar jag också fundera på om jag ska försöka få pappa att jobba istället för mig så jag slipper ta ledigt och muta honom med en middag ute.. Allt det här hinner jag fundera på, när hon sen säger att nej tyvärr dom platserna är slut, dom billigaste är 2500 nu imorgon, what??! 
Alltså samma resa hade nu gått upp i pris dagen innan! Det var ju för fan dubbla priset! Vi som skulle vara unga, spontana och liksom göra nått lite dumt på ett sätt.. Men vad fan, kan dom ta ner den jävla lappen då kanske!!
Nee bakslag bigtime! Vi som skulle ha semester, vi skulle ju åka hem och packa, dra imorgon och komma hem lagom till min födelsedag (brunbränd och fin)..
Ibland leker livet verkligen med en, asså come on liksom, kan man aldrig få ha lite flyt eller?? 
Jag är för fan nästan arbetslös efter nyår! 
Kan inte säga annat än, bajs!
Ska iallafall kolla om priset har gått ner imorgon för flyget går trots allt inte förens klockan nio på kvällen..



emeliesblogg hittar ni på http://dagenmedemelie.blogg.se

Luciatåg..

Nu har min lilla kille blivit så stor att han gått sitt första luciatåg. det var nästan så att både jag och emelie börja gråta när lillplutten fått på sig sina tomtekläder och sprangiväg med de andra barnen för att ställa upp sig på led.
jag förstår inte att en del vuxna människor kan bete sig så illa. preja ner allt som är i vägen istället för att backa så att alla kan se. man kan ju undra hur dom tänker. alla hade barn i luciatåget så alla ville se och ta bilder så dumt att bara göra så att alla ser istället för att alla ska trängas. nee nästa år tänker jag rösta emot att ha 2 avdelningar tillsammns.verkligen ingen bra ide men de var lite mysigt att vara ute men fikat skulle ha varit inne.
tog lite fins bilder på min lilla







Bortskämd?

guuud vad är det med mig. jag fick en filmkamra utav mina föräldrar i pressent och så sa dom "det här är både pressent och julklapp. jag sa okej men blev endå lite ledsen över att ja inte får julklappar för mig är det viktigt att alla får någon liten sak på jul för jag tycker att det hör till julen. det behöver inte vara något stort och dyrt bara det är någonting. jag anser inte mig själv som bortskämd för jag köper aldrig kläder till mig själv jag har aldrig pengar över att ta en fika på stan. jag får inte allt och vad jag vill utav mina föräldrar. jag kan få en extra peng då och då om de riktigt krisar men inte annars. det handlar om 50 kr lite då och då. jag är verkligen jätte glad över min pressent och hade dom inte sagt att jag inte kommer få julklappar så hade jag varit enu gladare. nu känner jag mera jaha kunde dom inte köpt något mindre så jag fick lite nu och lite på jul..  usch va ja känner mig bortskämd. jag vet vad bortskämd är för det är min son och de är inte med saker de handlar om allt och ja vet att ja skämmer bort han men jag älskar att göra det. jag hatar att inte kunna ge honnom vad jag vill.

Tyck och tänk vad ni vill men så är det jag känner, är man vad vid något så reagerar man vid en förändring och jag tycker att jag är värd pressenter trots att jag har barn. julklappar här till julen så är det bara de spelar ingen roll om ja får ett paket med tandpetare bara det är något pake är symboliskt för julen.....


vad tycker ni om en jul utan julklappar??

har krafterna tagit slut?

jag är så himla trött kom inte oväg till skolan idag, klockan ringde klockan 06.00 jag skulle ZNOOSA  som allit men jag stängde av larmet och somnade om. när klockan var halv 10 väckte adam mig och vi gick upp, jag kollade på klockan och hamnade i ett kort chocktillstånd. eftersom att jag slutar strax efter 11 så stannade vi hemma. vi har varit en sväng på tuna park med emelie i jack efter en tomte dräkt han inte gå så mycket eftersom att en del saker drog ut på tiden.

DESPERAT HOUSEWIFES

kollade precis på despera housewifes vem dog ? såg ut som en kvinno hand men bree kan ju inte bara döö.. får inte missa nästa avsnitt.

Måndag

måndag. ja vet inte vad jag ska skriva men idag blev det ingen skola sov dåligt inatt så var aldelles för trött. får se om jag orkar upp och iväg imorgon.  nu ska ja fixa lite mat sen ska vi ta oss in i duschen..


idag är det 3 dagar tills jag fyller år =) och det är 187 dagar till studenten... tiden kommer flyga iväg =)


2.a advent

idag är det andra advent så nu är det inte långt kvar till jul. jag har inte köpt en enda jul klapp.. börjar känna mig lite stressad. så fort pengarna kommer ska ja ge mig ut på stan och handla tills dom tar slut. nej inte riktigt så men ungefär. =)

igår hade vi en mysig hemma kväll jag tände ljus lite överallt i lägenheten vi lagade mat och åt tillsammans sen kollade vi på film somnade ganska sent så är skit trött men de är bara ta några djupa andetag och köra på för adam accepterar inte att mamma bara sitter.  nu ska vi ta oss ett långt mysigt bad innan desperat housewifes börjar orkade inte kolla på hela avsnittet i tisdags så MÅSTE se reprisen de va tydligen jätte spännande och jag var dum som stängde av men var så himla trött.  nu måste ja roa adam lite innan han river halva lägenheten.

hoppas alla har en trevlig advent. =)

kvällsmys

KVÄLLSMYS med familjen....


Lördag.

jag har inte varit så pigg på att uppdatera i bloggen. har fullt upp med en massa andra saker. adam sitter i sitt rum och kollar på nicke nyfiken så jag ska passa på att städa nu innan han tröttar på filmen.

igår var det en seg men mysig kväll jag adam och adams pappa  tog en sväng till affären köpte godis, dricka och en film. planerna var at vi skulle mysa framför tven i vardagsrummet men det slutade med att vi alla 3 låg i adam säng i hans rum och kollade på nicke nyfiken och sen
fievel och resan till america. haha när adam somnade skulle vi förflytta oss till sovrumet, både som gående zombies =P efter det kommer vi inte ihåg mera vi vaknade upp imorse vid 8 med kläder och att på så antar att vi han somna innann vi han komma under täcket. snacka om att vara trötta haha.  nu ska ja sätta fart med städningen

hoppas att alla får en bra lördags eftermiddag

Grattis Emma

idag fyller emma år =) hoppas att hon får en bra födelsedag trors att hon är så långt bort. pussar och kramar till dig emma ses snart. gör dig redo för en vild ridtur i SNÖN som ska komma vare sig den vill eller inte.. haha =)

här kommer den enda bilden som ja kunde hitta utav emma =P tagen för snart 2 år sedan.. haha vi måste ta o träffas lite oftare.


Blev mer en jag trodde =)

1 klistermärke
2 disktrasor
7 vykort
1 namn sak som ska sitta på resväska
42 pennor
1 sudd
6 märken som man kan sätta på kläderna( kommer inte på vad det heter =S)
4 clementiner
3  plåster
3 skärmrengörare till mobilen
4 reflexer
1 dvd om taiwan
50 % rabatt på på elgiganten
62 karameller/ chockladbitar
1 kokbok
3 understrykningspennor
9 klubbor
2 problemlösare
3 tablett askar
3 små pack tuggummin
1 nyckelring med en "femma" till kundvagnar
2 flaskor vatten
1mugg
1 nyckelring med lampa
3 linjaler
2 st grejer man kan sätta mellan sidor i tex. en bok så man vet var man är (inte bokmärke)
x antal kataloger.....

ja det var lite utav det som följde med mig hem från saco mässan idag. haha trodde inte att det var så mycket tog någon grej på varje ställe och vips så blev de en lång lista och då kan jag säga att jag gav bort en del klubbor och pennor mm på bussen.

VAD VILL NI OSS!!!

varför vill man förstöra andras liv. det är dags att inse att JAG ÄLSKAR HATEM. thats it. jag vill inte ha någon annan en han varför ska de vara så svårt att fatta det. låt oss vara låt oss vara lyckliga och ha ett bra liv.

har man inget roligare för sig en att förstöra för andra. skaffa ett liv låt oss leva vårat liv. 5 år av kärlek, ni kan inte förstöra för oss så LEAVE IT. de enda jag har hört är att den som snackar är någon som ja känner och om de är så, så hälsa inte på mig nästa gång vi ses. vill inte ha något med den här personen att göra. GET A LIFE

JAG ÄLSKAR HATEM FATTA ATT DU / NI INTE KAN FÖRÄNDRA DET!! LÅT OSS VARA!!

SACO studentmässa

imorgon bär det av till SACO studentmässa, ska bli kul att göra något annat en att sitta i skolan. maten där är tydligen ingen höjdare och så är den väldigt dyr så jag ska ta med mig kycklingsallad. känns att det är sista året vi har massa prov helatiden, ungefär ett i veckan. det är svårt att hinna med och plugga till alla prov o läxer och andra uppgifter som ska in, men efter jul så är det praktik så de blir förhoppningsvis lite lugnare då.

alla pratar om bf programmet som att det skulle vara ett dåligt prgram och att alla som inte kom in på andra program går där men så är det verkligen inte. visst intagningspoengen var låga men för at få bra betyg får man kämpa och det är defenitivt inte ett slappt program. vi har kanske inte haft så mycket prov men det har varit mycke inlämnings uppgifter och andra läxor. sen är de ju olika hur lärarna gör och hur klassen vill ha det. bort med alla fördomar om BF ;)

nu ska ja ner i förrådet och leta fram jul pyntet för det är spårlöst försvunnet...

besöka en vårdcentral?!

nu är vi hemma, dagen har varit låååååååååång. jag har hunnit med skola en fika på stan med emelie jag har hälsat på hos mamma på jobbet. jag är helt slut känner mig helt hängig och seg. har dock inte någon feber. har varit förkyld tillochfrån i typ 3 veckor. har inte ont i halsen men hostar en massa och nu har mitt ena öra slagit lock och det är väldigt irriterande. jag undrar om man skulle ta sig iväg och träffa en docktor men de kostar som sagt en massa pengar och pengar är inget som vi direkt har överskott utav. får avvakta några veckor till annars får ja släpa mig iväg till farbror eller tant doktor.

En sak till. om det är någon som är intresserad av att fotograferas och stylas skriv en kommentar i inlägget med namn´och telefonnummer så kommer foto studion at höra av sig till er. fotografering och stylingen är gratis och det är inge köptvång på fotona. jag hatar verkligen att stå framför kamran de är inte riktigt min grej men de ska bli kul o se om dom lyckas ta någon bra bild på mig =)

nu ska vi slänga i oss lite pizza ha en trevlig kväll.



GRATTIS JENNIFER 19 ÅR OCH MAX 2 ÅR.....


RSS 2.0