Ger det ett försök

Nu är jag med och tävlar om baby produkter från apoteket. jag brukar undvika tävlingar då jag aldrig vinner men eftersom att det är saker som jag behöver och som är bra så ger jag det ett försök. man kan inte annat en vinna eller förlora =)



Förstapris: Apoteket Babytvål, Apoteket Babyschampo, Apoteket Baby våtservetter, Apoteket Babybomullspinne, Apoteket Babyhandduk med huva, samt Apoliva Bodylotion oparfymerad

Andra- och tredjepris: Apoteket Baby våtservetter, Apoteket Babybomullspinne, Apoliva Bodylotion oparfymerad

Tävlingen pågår till söndag 4/4 och alla kan vara med och tävla.



jag tävlar på http://majbebis08.blogg.se gör det ni också =)  en fin blogg om hennes vardag med båda barnen. vill ni inte tävla så kika in där endå.


V.19

skrev fel igår jag har nu gått 18 fulla veckor och går idag in i v 19 men de är endå nästan halva tiden =)

Bebisen är nu dubbelt så stor som förra månaden, men den väger fortfarande bara cirka 150-225 gram. Nu kan din bebis grimasera och rynka på pannan och har utvecklat sin hörsel så den kan lyssna på ditt hjärta!
bäbisen rör på armar och ben, rörelser du nu kommer att känna om du inte redan gjort de.





Ha en bra dag alla  nu måste jag sätta fart om ja ska hinna till dagis och i tid till skolan =)

Halva tiden?

idag skulle jag ha gått 19 fulla veckor men på ultraljudet blev jag skickat en dag bakåt så imorgon blir det 19 fulla veckor och ja ska på börja v 20 =) kan inte fatta att halva tiden utav gravidteten nästan gått.

kalaset var jätte roligt träffade massa nya människor och adam lekte på massor trots att han inte sett kusinerna på ungefär ett år. men vi har lovat att hålla kontakten bättre nu och dom ska höra av sig i veckan så ska vi bestämma ett tillfälle till som vi ska träffas så dom får komma till oss. 

imorgon är det en lång skoldag och älsklingen jobbar så de betyder att det blir en lång dag för min lilla älskling på dagis vilket jag inte als gillar. får jätte dåligt samvete när han är på dagis länge imorgon blir det halv 10 till kvart i 6 =(  jag vet att han har det bra och att han har kul troligen roligare en vad det är hemma men jag vill inte ha honnom där sent vi hinner nästan inte träffas =( känns skönt att veta att de typ är 4 sena dagar till för honnom sen blir det bara tidiga dagar.


glömde självklart kameran hemma så de blev inga bilder på kalaset men dom skulle maila över ite bilder så dom kommer så fort jag fått dom =) alla barn var så söta i sina kläder.





härlig sommar bild på adam när han var ca 1 1/2 år han äter vinbär och man ser att han sneglar på kameran ja undrar om han tänker "shit ja blev upptäckt" haha min lilla sötnos




nu ska ja krypa ner i sängen och sova så jag orkar med en lång skoldag imorgon.


Barnkalas

Idag blir de barnkalas. vi ska hem till adams kusiner och barnen ska vara utklädda och adam ska vara Batman så jag ska försöka ta en bild som ja lägger upp ikväll.  vi har inte varit hos kusinerna på ett tag så de ska bli kul att få åka dit och träffa dom och så får adam leka av sig lite.


Snart blir vi fyra medlemmar i familjen.


Pojke eller Flicka

Nu är vi hemma från stan och ultraljudet. några vet redan hur det gick. men ja vet att det enu finns några nyfikna. adam var med och han tyckte det var spännande men de första han utbrast var "jag ser två bäbisar" och då vart jag lite orolig för jag såg då bara ett huvud. barnmorskan vart också lite chockad och sa "oj då kan han de här bättre en mig?! " men det som adam såg var bäbisen på skärmen från ultraljudet och bilden som satt på väggen bakom oss.. =) han skrämde mig lite då min första tanke blev shit ska vi bli 5 ? haha.  Adam var super duktig inne på ultraljudet, då jag var stressad och hade kollat fel på klockan så var vi där en timme för tidigt =P så det blev först en timme i väntrummet för de tog ju 25 minuter innan vi fattade att vi hade kollat fel på klockan när vi kom in i ultraljudsrummet så satte han sig ner kollade ett tag på bilden och var överlycklig att bäbisen vinkade haha för de såg verkligen ut som den gjorde det. adam upptäckte ganska snabbt att det fanns en lekhörna inne i rummet så han satte sig där snällt och lekte. =) allting är bra med bäbisen och den är beräknad till 30 Augusti den är ca 18 cm lång och växer på som den ska. det var en väldigt livlig bäbis där inne som rörde sig precis hela tiden under ultraljudet. vi fick inte veta vilket kön det var för han envisades med att visa rumpan för oss helatiden, men de gör absolut inte mig någonting då jag häldre väntar och är nyfiken! jag fick en super söt bild på när bäbisen "vinkar"  

Adam tror att bäbisen sa "hejsan storebrorsan" och de lyste verkligen om adams ögon när han fick se bäbisen på skärmen. jag är så göad att jag tog med honnom. nu är det även lite mer verkligt för honnom att de kommer en till snart! =)


efter ultrajludet vart det kinarestaurang och de var så himla gott. vi gick runt på stan och letade pressent till Milo, adams kusin som fyller 4 år på söndag. och så fick adam lite nya leksaker av sin pappa som är mycket sämre en mig på att säga nej till adam när de är något han vill ha. träffade Linda och Desiré en snabbis så de blev glass och paj för min del och adam åt happymeal.  nu är de väl bäst att ja laddar upp bilden innan de blir ett aldelles för långt inlägg som ingen orkar läsa..


Ultraljud!

Nu är det bara några timmar kvar till ultraljudet. vi håller på att äta frukost. jag har ont i magen idag men de kan nog bero på att jag jag är lite spänd inför ultraljudet. de ska bli så spännande. ultraljudet är ju inte till för att man ska titta på bebisen för skoj skull men alla som gjort ett ultraljud håller nog med om att det är så himla härligt att få se lillen i magen. Idag ska vi också äta den enda maten som jag blir sugen på nämligen kina mat =)

Det kommer bli en mysig dag idag och ja hoppas att solen kan titta fram så blir det perfect.


.

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade och jag känner at ja inte har något att skriva om. jag är så trött när ja kommer hem om dagarna så de enda ja orkar är att fixa mat och ta hand om adam.

Imorgon är det iaf ultraljud så  de ska bli spännande att se om de blir en flicka eller pojke som lurar där inne. efter det blir de kina restaurang sen ska vi köpa lite saker och så får vi se om jag möter upp desiré och avslöjar könet eller om de inte blir så. får se om vi hinner med att ses innan hon ska på lektion i skolan.

jag börjar faktist bli lite nervös de kittlas lite i magen och idag har de varit en lugn bäbis, har inte känt av några rörelser där inne idag men igår var de lite livligt på kvällen men de var inte starka känningar men ja kände att de hände något och de är så mysigt att känna av att den faktist existerar där inne. =)

nu ska ha mysa med adam sen ska vi nog sova.¨




TV tisdag

Idag är det tisdag vilket betyder en massa skoj på tv. i skolan idag hade vi idrott och ja hade tänkt ta det lungt vilket ja tyckte att jag gjorde men det var tydligen endå för mycket, de känns i magen att ja överansträngt min lite idag. jag hade tänkt städa men ja får små plocka lite så får ja städa mera imorgon.

Adam var helt slut när han kom från dagis så han somnade på soffan de är inte vanligt för han så ja hoppas att han inte håller på att bli sjuk. det är lov om 2 veckor och då hoppas jag han är frisk så vi kan ta oss ut på äventur och hitta på en massa skoj. kanske en tåg resa till västerås och lek landet som dom har där. leklandet här i Eskilstuna har bara öppet på helger och de känns lite trist de var jätte bra att kunna gå dit i veckan om man hade ledigt från skolan. men men det var ett tag sen vi gjorde något extra roligt så vi får se hur det blir.


en gammal bild på adam i leklandet..



Ultraljud

Idag var det en lång dag i skolan och de är såna dagar som jag tycker mindre om. jag hinner knapt umgås med min älskling, vi äter frukost tillsammans sen är han på dagis hela dagen och så äter vi kvällsmat sen sover han och de känns verkligen inge kul. men idag fick vi veta att det kommer endast att bli 5 sena dagar till sen är kursen som håller på sent slut så de ska bli jätte skänt att kunna utnyttja fler timmar av mina dagar till min älskling.

det ska bli så spännande med ultraljudet (förlåt att ja tjatar) jag vill se hur adam reagerar när han får se bäbisen på skärmen.

idag fick ja frågan om adam skulle med på ultraljudet och för min är det en självklarhet att han ska med, han ingår ju i familjen och de kommer bli en förändring för honnom också han pratar mycket om att han ska bli storebror så jag vill absolut att han ska få vara delaktig och få förbereda sig på att de kommer att komma en liten syster eller bror.

hur skulle ni göra eller hur tycker ni att man ska göra med äldre syskon när man ska på ultraljud?


V.18

Nu har jag gått 17 fulla veckor och är inne på vecka 18. den här veckan är det ultraljud så jag hoppas dagarna går fort. samma dag som ultraljudet blir det lite familjemys vi ska gå runt på stan köpa en pressent till adams kusin som fyller 4 år och så blir de mat på stan, får ja bestämma så blir de kina restaurang. all fet mat är inget för min just nu, mår illa vid tanken utav hamburgare, pizza eller kebab.









Nu är bebisen ungefär 13 centimeter lång från hjässa till rumpa och väger cirka 140 gram. Skelettet består mest att ännu mjukt och böjligt brosk, men det kommer att hårdna senare. En skyddande substans som kallas myelin börjar nu omsluta ryggmärgen.

Med hjälp av ett speciellt stetoskop är det nu möjligt att höra bebisens hjärtslag. om ca en månad kommer pappan kunna känna bäbisens sparkar.


Liten blir stor

Nu är min lillebror här och dom leker för fullt jag sitter och kollar runt på ellos nu när adam blir road utav nick. nock hade med sig godis med massa sura saker så nu är mitt behov tillgodosett =P men det blir endå en tur till affären sen, ska handla lite andra saker också.

dom ville gå och hyra film sen men alla videobutiker är borttagna.. =S vart ska man nu hyra film...

jag kan inte sluta undra när min lilla kille blev så stor, just nu sitter dom och spelar tv spel och jag blir helt stum när han skäller på mig när jag försöker hjälpa till för att jag tycker det ser svårt ut. det är väl en gammal vana att man vill hjälpa dom om de ser svårt ut de går ju automatiskt men ja antar att ja måste lära mig att backa och låta honnom pröva själv tills han ber om hjälp som med de flesta andra saker. han klarar allting själv nu, får inte hjälpa honnom med något =(  min lilla kille har blivit stor


 

Lördag

Idag är det lördag och min lillebror kommer för att sova över. jag ska städa lite men först blir det lunch. det är ingen toppen dag idag jag känner mig seg och orkar inget men de är väl då man ska sätta fart så man komer igång. ja trodde jag skulle vakna till av ett bad men det blev bara värre.. =P men men ultraljudet börjar närma sig och så även nästa besök hos barnmorskan som innebär mödravårdsgrupp där alla mammor är 19 år och ska ha barn inom en tre veckors ram =) ska bli kul att träffa andra "unga"mammor" det finns ju ingen ålder på en mamma egentligen men jag menar åldersmässigt unga. ingen är för ung eller för gammal för att vara en bra mamma.

ikväll blir det nog film godis och chips och högst på inköps listan står chipsen. ja måste ha något att knapra på och så måste ja ha något surt godis =) skulle hälst bädda ner mig i soffan med lite godis men de går inte för vi har inget godis hemma och maten ska snart ställas fram på bordet. =)

nu ska ja sätta fart för nu är min lillebror på gång =)

ha en bra dag.

sista praktiken...

idag vad det sista dagen på praktiken och de känns jätte jobbigt jag trivdes så himla bra. i börjar var de lite jobbigt dom hade andra rutiner en vad man var van vid men jag fick stort ansar direkt och de känns som att de gjorde att jag växte i "rollen" att vara förskolelärare. sista 2 veckorna kändes det verkligen som att jag var en utav dom. jag pratar med all personal i personalrummet och även på bussen när jag träffade dom där. idag bjöd dom på smörgåstårta i fika rummet och det satt inte helt fel. =) älskar smörgåstårta.

alla ville jätte gärna att jag skulle komma tillbaka och det kommer jag med all säkerhet att göra. ja kommer verkligen att sakna alla barnen och all personal som var helt underbara. jag önskar att jag kunde stanna på praktiken istället för att gå till skolan. det ska iaf bli roligt att träffa alla kompisar igen som man inte hunnit träffa så mycket nu. hoppas att första veckan i skolan går fort för om en vecka är det ultraljud och jag längtar massor. =)  jag är nöjd med min praktik och jag är nöjd med allt som jag gjorde där jag kunde intge ha gjort något annorlunda eller bättre utan ja gav gärnet i allt  ja gjorde =)

när jag sa hejdå till alla barn var de en som blev väldigt ledsen och ville att ja skulle stanna kvar så de kändes lite jobbigt men samtidigt roligt för då vet jag att jag gjort ett bra intryck på barnen och att dom gillade mig.



bilden eller barnen på bilden har inget med min praktik att göra, bilden är lånad från google.se


One week to go

nu är det en vecka kvar till ultraljudet =) ja längtar så himla mycket och vi kommer förmodligen ta reda på könet för att kunna förbereda så mycket som möjligt innan lillen kommer. jag är otroligt nyfiken på könet men ja känner att jag vill vänta, men min kära sambo dör snart av nyfikenhet och ska han veta så är det lika bra att jag också vet för han kommer försäga sig hundra gånger om innan bäbisen har kommit. jag valde att inte ta reda på könet förra gången och ja känner att könet var de sista jag brydde mig om under förlossningen och jag upplevde det inte som värsta överanskningen när de var en kille utan det kvittade vad det var jag var bara lycklig att han äntligen hade kommit.

eftersom att det är lektioner i skolan efter det så ska jag ha med en blå eller en rosa boddy till skolan för att avslöja könet efter ultraljudet. =) bara för att skojja till det lite. jag tror nästan att Desire är mer nyfiken en mig, jag kanske skulle hålla könet hemligt för att retas lite med henne. haha.. 

jag har inte tagit några nya bilder den senaste tiden så de kommer några gamla godingar.
vet att många är nyfikna hur ja såg ut när ja väntade adam så här kommer en bild. =P titta o njut


Båda dom här bilderna är tagna i slutet utav graviditeten. ca 2 veckor innan förlossning.



Adam min älskling bara 3 dygn gammal. (ja han var brunare en alla andra bäbisar, pga. sin tunisiska halva.)




Fullt upp

japp här är det fullt upp. jag är helt slut och idag har jag haft otroliga smärtor i magen och rådgivningen bad mig ta alvedon men jag vill inte =(  jag har iaf motvilligt tagit 2 alvedon idag p.g.a den outhärdliga smärtan. praktiken har iaf gått bra det ar en lugn dag med inte så mycket barn. jag har även setat och gått igenom uppgifter med min handledare idag. bara 2 dagar kvar nu de känns både roligt och tråkigt. jag triivs så himla bra men när praktiken är slut s¨kommer i bara närmare ultraljudet och studenten. =) skönt att äntligen få känna att det händer något. nästa sak som borde hända är att den förbaskade snön åtminstonde börjar försvinna. nu räcker det inte ens barnen vill ha den kvar. ge oss sommar och sol.


imorgon blir det en tidig dag så jag ska snart krypa ner i sängen och sova. ska bli så skönt jag har inte varit annat en trött senaste tiden. 




Söndag

Nu börjar söndagen närma sig sitt slut. idag har vi varit hemma hos mamma en sväng adam och oliwer lekte ute i snön sen gick vi in och åt smörgås och drack te.  jag tror inte att adam och oliwer har lekt så bra som dom gjorde idag någon gång det slutar alltid med att dom bråkar den ena rivs och den andra ger igen =) idag lekte dom faktist bra med varandra och det var kul att se.

de känns att jag  blivit härdad utav praktiken då man ska stå ute i ca 1 1/2 timme och kolla på barnen utan att frysa ihjäl. det var faktist inte jobbigt att vara ute och jag frös inte. känns bra för jag fryser ALLTID =P 

när vi kom hem fick adam lite kvällmat sen var det dags för honnom att sova. jag har försökt mig på lite skoluppgifter som måste göras men de går inge bra så nu har jag gett upp och ska krypa ner i min kalla säng =( tur att jag har alla mina varma filtar så jag inte fryser.

imorgon blir de start på sista veckan utav praktiken och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan jag trivs på min praktikplats jag vill stanna där =P  undra om dom vill ha mig kvar hehe 


Här kommer en favorit i repris


Vecka 17

Nu har jag gått 16 full vaeckor och är inne i vecka 17 =) jag börjar bli riktigt osmidig men kan endå röra mig =P konditionen är på 0 och jag blir latare och latare =) haha men man få vara lat när man är gravid. 

Vecka 17

Barnet

Barnet kan gäspa

Barnets kropp är tunn, armar och ben är magra och det mesta av skelettet består mer eller mindre av brosk, som är mjukt och flexibelt. Lanugohåret täcker hela kroppen i mönster som liknar fingeravtryck, och huden är fortfarande genomskinlig och saknar underhudsfett.

Barnets ögon har nu ögonlock, men de öppnas inte förrän runt den 27:e graviditetsveckan. Hon eller han är medveten om och kan reagera på vad som händer. Du kanske kan känna hur barnet reagerar på ljud.

Nu är de externa könsorganen så tydliga att man kan se om det är en pojke eller en flicka.

Från och med den här veckan väger barnet mer än moderkakan.



Melodifestivalen

just nu sitter vi framför tven och kollar melodifestivalen och på bordet står det morötter och dipp. blir kanske en ensam kväll älsklingen är på jobbet och ska jobba hela natten och så är ju frågan hur länge adam orkar hålla sig vaken innan han somnar.

jag har ingen direkt favorit i melodifestivalen så ja håller inte på någon speciell. blir spännande att se vem som vinner.


adam 5-6 månader gammal, älskar den här bilden den är så gullig med kycklingarna =)
 


Inte långt kvar

idag är det 91 dagar eller 13 veckor kvar till studenten det är inte alls mycket. =) får se hur fort tiden går. dags att börja leta studentklänning =)


Lördag

ja idag är det lördag och det har varit en seg dag. jag har ont i huvudet och det är verkligen inte kul. vi har hunnit få i oss mat och har setat på golvet med lego ett tag men då huvudvärken tog över så får adam fortsätta ett tag själv medan jag pausar och tar en alvedon. mamma gav mig en cd med bilder från gammla datorn men vart jag har gjort av den är ett mysterium den har gömt sig och vill verkligen inte komma fram. men men får ta o leta lite till när ja orkar. ikväll blir de melodifestivalen om jag kommer ihåg det =P hehe

adam vill att min lillebror ska komma hit så dom kan riva lägenheten lite men dom svarar inte hemma hos pappa så vi får se hur de blir med den saken.


jag tivs jätte bra på min praktik är inte helt nöjd med mitt halvtids betyg men jag trivs jätte bra vill verkligen inte tillbaka till skolan, jag kommer bra överens med all personal över hela förskolan och de är så skönt att kunna prata med alla man behöver inte känna sig som den lilla praktikanten som sitter tyst i ett hörn på rasterna utan dom försöker verkligen få in en i samtalen. jag antar att jag tar för mig en hel del också. jag vill inte sitta och titta på när andra gör saker utan då vill vara med och hjälpa till och göra mitt bästa.

nu ska ja lägga mig en stund på soffan och göra adam sälskap med lego byggandet.


Helg

idag blir det praktik igen, adam var inte magsjuk utan bara lite lös i magen. igår gjorde vi ett försök att cyckla lite ute och ja kan säga att jag rekomenderar er att vänta. Adam tyckte att det var jätte roligt men ja vet inte riktigt om min rygg holler med om det. de fanns dom ställen där snön var helt borta och då gick de jätte bra men så kom de mjukt snö slask och så snurrade bara däcket när han trampade så jag fick skjuta på. 

nu ska ja klä på adam och ge oss iväg till dagis.

ikväll kommer sofia och desiré så de ska bli kul. adam frågade om grannarna kommer knacka i taket haha men men vi får väl se, har ju nya grannar nu när vi flyttat så vi får se om dom gör de eller inte. =)

dags att gå ut.


adam hälsar  xxxxccccccccccccccccccbbbbbbbbbbbbbb       jjjjjjjjjjjhhhhccczzzzzzzzzäääääööööööööööööööööööö


Trimester 2

Jag har gått 15 fulla veckor och är inne i vecka 16. jag kan känna att de rör sig där inne ibland de känns som fjärilar långt ner i magen men de är mysigt då vet man att den mår bra och växer. =) den 26 är det dags för ultraljud och det ser jag fram emot, längtar massor. jag tror att det kommer bli så att vi tar reda på könet men jag känner mig fortfarande osäker på om jag vill veta.

nu har barnet hunnit bli ungefär så här stort =)


Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, precis under 12 cm, och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre.

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.

Ibland kan det göra ont när du gör plötsliga rörelser. Ligamenten på båda sidor av livmodern och bäckenet sträcks i takt med att bebisen växer. Det är helt normalt.


all fakta kommer från
http://se.babycenter.com
 


Namn ?

idag har dagen spenderats med att spela tv spel med adam och att fundera ut namn till bebisen, vi har ju ett tag på oss att fundera men vi kom fram till ett namn tillsammans utan att bli osams. blir det en tjej så ska hon heta jasmin om vi inte kommer på något annat som båda gillar förstås men de har ja svårt att tro. nu ska vi komma på ett pojk namn är det någon som har förslag så är dom välkomna. namnet ska passa i tunisien och sverige i tunisien pratar dom arabiska och franska. 

sida men namnförslag 

http://www.gravid.se/3_name/namnbok.pdf




nu ska ja fixa kvällsmat och mysa med adam lite innan han ska sova =)




Min älskling




En gammal bild på adam 7 månader gamal

Det finns ingen ålder på en mamma

.


Vecka 15

Barnet:

Ögonbrynen börjar avteckna sig

Titta på ansiktet. Ögonen fortsätter att röra sig mot ansiktets framsida, men de är inte på plats än. Ögonbrynen börjar synas nu. Om ditt barn ska bli mörkhårigt börjar det producera mörka pigment. Mot slutet av veckan kan ditt barn knyta näven.

Lillhjärnan (som är en del av hjärnan) och ryggmärgen har nu bildats.

Huden är fortfarande så tunn att man kan se blodkärlen genom den.

Mamman:

Jag har ingenting att sätta på mig

För första gången i ditt liv kan du ärligen säga: "Jag har ingenting att sätta på mig!" Din midja finns helt enkelt inte där längre! Nu har du en liten bula under naveln.

Eftersom din livmoder växer uppåt och utåt är det kanske inte så viktigt längre att snabbt hitta en toalett.

Ditt hjärta har ökat sin kapacitet med 20 procent för att klara den ökade blodmängden och för att ditt barn ska få syre ordentligt. Det kan ibland ge hjärtklappning. Det är ingenting att oroa sig för.




all fakta kommer direkt från libero.se


Mc Donald´s

ja har man en pappa som jobbar på  mc donalds så har man både tur och otur  =)  adam får en massa roliga saker och ja tycker att han släpar hem en massa skit.. för ärligt talat så är inte leksakerna dom bästa.. 



100 dagar

idag är det 100 dagars festen och jag tror nog varenda student ska ut och fira. jag ska inte fira speciellt mycket utan jag ska snart krypa ner i sängen och sova. börjar kl 7 imorgon och innan det ska jag hinna till dagis med adam. älsklingen slutar tidigt imorgon och de gör jag också så han ville att vi skulle hitta på något så vi får se vad det blir för skoj. jag frågade adam vad han ville hitta på och då svarade han "jag vill gå till leksaksaffären och titta sen vill ja dricka cola och äta tårta, och mamma vet du de måste vara mycket jordgubbar på!"  ja de är tur att han gillar jordgubbar och att han vet vad han vill hehe.

adam har precis somnat och ja upptäckte att elementet i hans rum var iskallt så de var jätte kallt där inne men ja tog på honnom lite extra och så fick han stora tjocka mysiga filten och så har ja självklart vridit på element grejen så ja hoppas att de blir varmt där inne. ja undrar om vi ska införskaffa ett extra element eller så ska ja kontakta hyresvärden för  elementen ska ju vara så pass stora att dom klarar av lite minus grader. just nu är de väldigt kallt inne och det har varit så istort sätt sen vi flytta in. visst blir de varmare ute blir de varmare inne också men nästa vinter blir de kallt ingen och de tänker ja inte acceptera hatar att frysa =S


 gamla datorn är tömd nu och ja har fått mina efterlängtade bilder på adam. =)






RSS 2.0