Fattig student..

jaha då var denna dagen förbi. jag har varit i skolan provat studentmössa idag =) ett steg närmare, imorgon är det 253 dagar till studenten..

när jag kom hem från skolan idag så var det full fart jag har städat lite sen har jag bakat bakat och bakat.. det tog mig 4 långa timmar att göra dom men belöningen var väl betald när dom var klara.. dom är så goda att jag tilloch med fick min sambo att hjälpa mig på sluttampen för att han var så ivrig att få en.. =) haha ni som vet vem han är vet vad jag menar!! och kan ni tänka er att han bakade!!! jajamensan det är sant utan att jag ens behövde fråga så erbjöd han sin hjälp.. jag tappade helt ärligt men inte bokstavligt talat hakan!!!

Eftersom en bild från studentmösse provningen är lovad så här kommer den. ja vad ska man säga om den, jag är överlycklig.. =P (skratta inte åt mitt osminkade fula ansikte..) den här bjuder jag på ;)



Studenten..

jag sitter i skolan.. jag har haft prov i psykosocialt arbete. det gick otroligt bra eftersom jag inte han plugga något till det. jag hoppas jag får bra resultat! efter provet gick hela klassen tillsammans upp till aulan och provade studentmössor.. så ikväll ska jag hem och beställa!! känns super härligt att kunna beställa mössan för det betyder att det inte är långt kvar.. =)  ikväll slänger jag upp en bild på mig själv vid utprovning av mössa..  nu ska snart ha lektion!

// Elin

ÄNTLIGEN

nu är jag äntligen färdig med adams rum det tog mig hela dagen men nu är det klart jag han inte mera en laga mat o äta o fixa hanns rum men de känns skönt att det är ordning där inne inför kalaset på lördag.. imorgon ska jag baka och sen ska jag ge mig in på att städa resten av lägenheten. här är resultatet utav flera timmars slit det är suddigt men man ser iaf hur det ser ut.. =) nu ska jag sova.






Dags att ta sig i kragen!

Nu är det verkligen dags att ta sig i kragen, jag har massor att göra och det är 3 dagar tills adam fyller och imorgon har jag prov..  adams nya säng kom igår så jag ska ta och bygga ihop den, får se hur det går adam är överlycklig över sin nya säng så jag hoppas jag får ihop den idag så han kan sova i den.. men den nya sängen innebär att jag måste möblera om i hanns rum så det ska jag ta och göra nu tänkte jag hans rum är långsmalt så det är ganska svårt att möblera men jag ska nog komma o på en smart lösning.

Ikväll kommer mamma förbi jag hoppas att hon hjälper mig med kak bakningen som jag ska försöka påbörja idag också jag hoppas att jag hinner med de men kakorna som jag ska baka tar ungefär 2-3 timmar att göra men men jag ska sätta fart och köra tills jag är helt slut. men måste sova tidigt så man är utvilad till provet.

// Elin

Besviken, trött och krossad..

jaha nu var det dags för en uppdatering, jag kom nyss hem från skolan jag håller på med maten är vrål hungrig. idag har det varit en jobbig dag! jag vill inte gå in på allt som har hänt det räcker med att de närmaste vännerna vet. jusst nu vill jag ge upp allting jag orkar inte mera jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag behöver en bästa vän någon som jag kan lita på och prata om allt med någon som kan komma när jag akut behöver lite stöd.. det finns ingen jag känner mig ensam och övergiven, om det inte var för adam så skulle livet kännas helt meningslöst. jag orkar inte mera..  vad ska jag göra ge upp allt eller bara försöka blunda för sanningen ?


Helt slut..

Nu är man hemma igen efter en dag med full fart. jag o mamma var på jysk och köpte en säng till adam =) enkel vit med förvaring super bra!!  sen åkte vi till tuna park och handlade lite pressenter där. blev lite kläder o leksaker lägger ut bilder på det när han har öppnat paketen om en vecka =)  efter vi hade varit på tuna park så åkte vi till plantagen och köpte en blomma till min morbror som fyllde år igår och sen åkte till max och köpte lite mat till adam. han fick en teletubbies film med maten så han var överlycklig. direkt efter det så åkte vi hem till morbror och fick lite fika. träffade mormor o morfar ett tag. morfar har fått veta att han har canser på 2 ställen så det är lite tufft jusst nu men han var jätte glad att se oss och han var över lycklig att få träffa Adam, han säger att adam får han att känna sig ung igen.  det är så kul att höra, adam betyder verkligen mycket för honnom och jag hoppas att han kommer finnas kvar tillräckligt länge så att adam kommer minnas honnom när han blir stor! nu ska jag ta hand om kläderna som fortfarande är nerpackade. köpte nämligen massa galgar idag =)  har läxa till imorgon som måste göras och prov på onsdag som måste pluggas till..

Så här ser adams nya säng ut.


// Elin


Present jakt

Eftersom jag var på galg jack igår och gjorde bort mig så himla mycket så ska jag ge mig ut på pressent jackt idag. mamma kommer och hämtar mig vid 12 - 13 tiden då ska vi lämna adam hos morfar och sen bär det av till tuna park, jysk och kanske en liten tur till stan får se hur mycket vi hinner innan dom stänger.

igår hade vi iaf en trevlig kväll och vi kollade på film och käkade god mat.. måste erkänna att det blev en del onyttiga saker.  eftersom filmen vi kollade på var lite läskig så fick adam kolla på cartoon network men har var glad endå =) tro det eller ej men Adam hade faktist fått en påse godis eller jag fick tvinga honnom att köpa lite godis  för han ville minsann inte ha något. jag o desire märkte iaf en underlig sida hos sofia men alla har ju sina knep när man äter chips. =) 

nu är brödet i ugnen färdigt så vi ska ta och äta lite frukost och kolla på alvin och gänget.  sen ska jag nog hänga upp lite av kläderna på galgar. är så nyfiken...

// Elin

Galg jackt

Godmorgon idag är det lördag o solen skiner ute.  desire, sussi och sofia kommer hit idag vi ska kolla film o käka mat och godis eller bara mat eller bara godis vi har inte bestämt så långt en får se hur de blir när dom kommer. jag ska snart ner till stan för att jaga efter lite galgar. jag har pratat lite med min brors tjej som jobbar på gina hon kanske kunde fixa några =) jag behöver så himla många så de är inte helt säkert att hon kunde fixa alla. jag ska träffa desire på stan vid tolv - ett tiden  vi ska kolla runt lite jag vill till panduro som har öppnat dom har alltid en massa roliga grejjer där, passar perfect nu när Adam fyller år =)  nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska ge mig ut på galg jackt!


// Elin

Weehooo/ :'(

hej hopp idag hade jag prov som förmodligen gick jätte dåligt eller enligt mig själv så gick det dåligt till en början men sen släppte det och allt föll på plats eller jag tyckte det iaf, vi hade prov i historia jag började plugga igår kväll på grund av all tidsbrist som varit. jag sammanfattade hela kapitlett om antiken och idag hade vi 2 håltimmar i skolan som vi pluggade på jag tyckte väl att ja kunde de ganska bra. när vi äl satt vid prover var det jätte konstiga frågor men ja svarade på allt plus att ja skrev 3 A4 sidor med annan fakta som handlade om antiken jag bad läraren kolla igenom prover eftersom ja kände mig lite osäker hon sa att svaren inte var tillräckligt utvecklade så på en del svar fick ja inget poeng trots att det var rätt det svaret ja fick innan ja gick var iaf att hon måste läsa noga o vi får se om de blir ett G så de är bara hålla tummarna för jag vill inte göra om det!!

jag fick 3 sms att jag hade paket att hämta ut och det var alla kläder som hade kommit. =) jag länktar till att slita upp alla kartonger men har bestämt mig för att vänta tills adam sover.. jusst nu hänger o sliter han i mina kläder så ska leka med han lite...


// elin

FAKTA!!!

jag sitter och försöker göra lite läxor och just nu så håller jag på med fördjupningsarbetet i religion och jag skriver om abort. jag satt o googlade lite saker och hittade den här texten som jag tycker talar för hur det egentligen är så bort med fördommarna om unga mammor vi är lika bra som alla andra mammor!!!

En tonårsgraviditet innebär inte jordens undergång och att vara ung mamma innebär inte detsamma som att vara en dålig mamma. Det finns tonårstjejer som blir underbara mammor (och tonårskillar som blir lika underbara pappor). Att det kan vara svårt att bli tonårsmamma, och att föräldraskapet kan ge nackdelar längre fram vad gäller tex möjlighet till utbildning, ekonomi etc. är ingen anledning att pressa någon till abort.

PROV PROV PROV

nu är man hemma från skolan, har räknat ut att vi kommer ha 4 prov på 17 dagar det kommer bli fullt upp. jag har plaserat adam i en sackosäck med en glass och ska ge mig in i mörkret utav läxor och prov! OM jag hinner så skriver jag mera ikväll.

// Elin


GOD NATT

Jag har inte hinnit med att uppdatera í bloggen de senaste dagarna det har varit så mycket i skolan och med adam men jag ska försöka uppdatera imorgon. =) har en del prov framför mig dom närmaste veckorna så måste plugga! någon som kan något om antiken i historia? eller kanske religion? eller psykosocialt arbete? eller kanske alternativ medicin? ja de är iaf en del av de saker som jag ska ha prov på de kommande veckorna så önska mig lycka till med de! med lite hjälp av sussie kan ja nog få in allt i huvudet på 30 min =P haha (sussi lärde mig hela förra religionprovet utantill på 30 min, jag fick alla rätt ) så jag säger bara de HEJJA SUSSI =)

nu ska jag sova GOD NATT


Bussiness women

jippiie Idag var jag på en anställnings intervju.. och jag fick jobbet =D trots att adam var med och bara satt o gnällde hela tiden. om 3 dagar får jag alla kläder och första visningen måste jag ha på lördag eller söndag så jag ska skriva iordning lite lappar som jag ska dela ut =D jag hoppas på att kunna tjäna en extra slant som ja kan stoppa i fickan eller unna mig själv någonting för! nu är jag iaf över lycklig över att ha fått möjligheten.  nu måste jag laga lite mellan mål till adam han börjar bli lite arg på mig =)  uppdaterar mera senare ;)

JAG HAR FÅTT EN BIL...

Imorse halv 7 kom svärför hit hela vägen från skellefteå och med sig hade han en bil som jag fick =D jag är överlycklig så nu måste jag bara skaffa körkort haha =P sen ska jag ut o brumma ;) och dess snart blir de lek o bus i Örebro =D det är en mitshubishi galant modell 09 tur att man har kompisar med körkort som kan få leka lite chufför till mig =P 

när jag kom hem från skolan var klockan runt 5 då hade vi fått en massa reklam som alltid är lika rolig.. där  ibland så låg det en leksakstidning från BR jag gav adam den så skulle han få peka ut vad han önskar sig när ha n fyller år.. han brukar peka på allt i tidningen o säga den här vill jag ha, den här ska jag köpa o den o den o den men den här gången tänkte han länge o noga och när han hittade något som han ville ha sa han oj oj oj wooooow mamma kolla en sån här vill jag ha o hitta han en annan sak sa han mamma vänta nu jag ångra mig den här vill jag faktist ha man kan leka jätte massor med den.  han hittade som sagt en hel del grejer som han ville ha men det var dock inte allt i hela tidningen.

Så här spännande var leksakstidningen!!(hann inte ens få av jackan)
 


smoothie

smoothien som vi gjorde igår..


Helt slut

Jag har nyss kommit hem från mamma på landet adam ligger i söngen och sover han var helt slut, fick kämpa för att han skulle hålla ögonen öppna hela vägen hem. som tur var fick han kvälls mat hos mormor så jag behövde inte tvinga i han det innan han somna.  hemma hos mamma har vi  iaf gjort en massa nytta vi har klippt gräset kört med röjsågen och tagit han om de små hästarna.. jag red först sen så satte vi på vagnen på adams häst och så kom "granntanten"  med sin brors dotter så vi tog en sväng på åkern jag fick leda hästen medan dom åkte vagn. =) men dom tyckte det var kul och skrattade massor =) jag fick bullar av granntanten för att hon tyckte jag var så snäll som lät hennes brors dotter åka med i vagnen, bullar är alltid gott får se hur länge dom räcker! nu ska jag försöka göra läxa och ta en dusch innan jag ska sova


 Jag och Lucky <3


STUDENTEN

jag har räknat ut att det är 264  dagar kvar tills vi tar studenten... känns som en evighet men ttiden kommer gå så fort!!!  nedräkningen kan börja =)   Det känns lite tungt att veta att jag kunde ha tagit studenten iår men det som gör det lite lättare är min lilla ögonsten som betyder mer en en student!!


Rekord

Igår slog jag besöks rekordet i min egen blogg =) de kändes kul att många flera har hittat hit..

igentligen har jag inte så mycket att skriva om men idag så ska vi åka ut till mamma på landet och ta hand om våra små hästar. Det är kul att adam gillar att ta hand om sin häst för annars skulle ja bli tvungen att sköta båda. =) eller jag måste ju hjälpa han ibland men han sköter mockning o borstningen helt själv och det är bra för att inte ens ha fyllt 3 år enu själv ska jag träna lite på min lille sötnos vi ska nog tävla framöver det var ett tag sen. sist jag tävlade var det första gången som hon ens var  i ett ridhus men vi kom på fjärde plats och fick en fin rosett så de är inget o deppa över ?  + att maria en gammal  stall kompis från vilsta helt plötsligt dök upp bakom ett hörn presic innan jag skulle in på banan =)   nej nu ska jag göra iordning lite frukost åt lill plutten sen åker vi till landet HOPPAS PÅ SOOOOL



// Elin


Lördagsmys

Igår vart det inte direkt något mys så jag o adam har mysit lite idag. vi ritade, pärlade, målade och pusslade sen blev vi självklart lite hungriga så vi gjorde iordning tacos och medans köttfärsen fräste på sprisen gjorde vi smoothies och det lilla jag fick smaka så smakade det bra ( spillde ut hela kannan över räkningarna) så det kanske blir en smoothie frukost imorgon =)  min bror smsade mig o ville låna en film men sen ångra han sig för dom orkade inte åka hit och sanna (hans tjej) skulle jobba imorgon så dom tyckte väl att det blev lite sent.  nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag vara ute hos mamma hela dagen hon kommer och hämtar oss redan efter frukosten =)  


// Elin

Shopping

Imorse var jag vaken tidigt fast jag kunde sova ut.. jag tog ett långt bad o sen ringde pappa adam hade följt med dom på nicks fotbolls match. när klockan var runt 12 så kom dom o hämtade mig. adam sov i bilen men jag pussade på han iaf, när vi kom fram till willys för att handla så vaknade Adam o kollade på mig sen vart konversationen så här

jag - hej älskling har du saknat mamma ?! (hoppas på att få höra ett ja!)
Adam- Nej !
 (jag får en kram )
Adam - mamma , hur mår du?
Jag - Jag mår bra älskling,jag har saknat dig. hur mår du?
Adam- Jag var hos morfar utan dig!

Ja de var ju bra att han har haft roligt hemma hos morfar iaf fast det var tungt att få ett nej..  när vi kom hem så var konverationen så här.

Adam- mamma jag vill ha glass
Jag- vi har ingen glass, fick du ingen glass hos morfar?
Adam- nej morfar hadde ingen glass, jag fick bara kyckling o pannkaka!
Jag - snåla morfar, o stackars lilla barn fick du bara kyckling o pannkaka! 

hahahaha ja små barn kan ha sina åsikter ibland.. o dom blir bara fler o fler!

så här mycket mat hade vi med oss hem från affären 9 PÅSAR MAT!!


Ensam

Idag hämtade min pappa adam på dagis  för att jag slutade så sent när jag kom hem ringde pappa och frågade om adam kunde sova där nick (min lillebror) ville så gärna det. så jag sa att det var okej. det enda problemet är att adam aldrig har sovit borta och jag har aldrig varit utan min lilla älskling en hel natt. jag saknar han så himla mycket och har så dåligt samvete. men han börjar bli stor och det är nyttigt för både han o mig att vara ifrån varandra lite. just nu känns de inte alls som att det är nyttigt för mig för jag tycker att det är jätte jobbigt. ni som känner mig förstår vad jag menar!! jag har fruktansvärd huvudvärk och ska snart gå och lägga mig, får se hur mycket sömn det blir inatt de känns inte som de kommer bli så mycket men ju snabbare jag sover desto snabbare får jag träffa min lilla älskling. jag vet att han har det bra och han sover förmodligen nu men jag är som jag är. nu ska jag mysa med min stora älskling lite innan det är dags att sova =) ha en mysig fredagskväll.


God natt // Elin

Tack linda =)


här är texten till OLW fredagsmys hoppas ni får en trevlig fredag =)


- Det finns en dag då man kan andas ut
- Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut.
- Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
- De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag...
- Snart är det fredagsmys
- Hoppas inte föräldrarna stör!
- Nu är det slut på veckan
- Det är dax för fredagsmyys..
- En soffa och ett ljus, ett bord med massa gott.
- Man kopplar av ihop och mumsar i sig nått
- Its only mysa mysa mysa
- Det är dax för fredagsmyys
- Från kontor till amor, snart är det fredagsmys
- Man drar till tjejen där hon bor
- Nu är det slut på veckan det är dax för fredagsmyyyys
jävla massa visslande
- Det är dax för fredagsmys, från direktör till charmör.
- Snart är det fredagsmyys, från veckostress till glatt humör
- Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmyyyyyys

Tunisien

Jag sitter i skolan och har håltimme. jag har sökt runt på lite sista minuten resor till tunisien och hittade en sida där folk har bloggat omTunisien och jusst sousse som min sambo kommer ifrån =) jag längtar tillbaka dit saknar lite värme. jag ska snart åka dit på projektarbete det ska bli super kul hoppas bara att emelie följer med annars blir det lite ensamt men som sagt hon har fått lite förhinder men jag hoppas iaf att hon följer med mig =) Nu ska jag följa med desire och sussi till cafeterian för dom tjatar om sitt godis =P själv äter jag inte godis! (det är sant)


fredagsmys

Nu är det fredagsmys om de så är de sista jag gör nu är det dags för fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör.. haha någon som kan hela texten?!!

torsdag

Idag har vi tagit spex fotot i skolan vi var super snygga ska försöka få tag på en bild att lägga ut. nu har jag bara städat sen jag kom hem och nu ska jag börja med maten.. jag hoppas att mamma kan komma förbi ikväll så kanske hon kan skjutsa mig o handla =) det behövs och nya Willys har öppnat. jag ska försöka uppdatera bättre lite senare men nu måste jag sätta fast så jag blir klar med allt.. har en del läxor åxå.

Onsdag

Idag hadde jag prov i religion och jag hade alla rätt så jag är överlyckligt TACK sussi som hjälpte mig att plugga på lite innan lektionen utan din peppning så skulle jag inte ha klarat provet. =) men men jag fick låna pengar av felicia så vi var någre tjejer som käkade på stan idag det var inte så gott faktist för jag blev så illa mående efter men jag blev iaf sugen på en paj från mc donalds så jag köpte en trots illa måendet och den fulla magen. kan inte motstå frästelsen =)  jag slutade skolan halv 2 idag så jag hämtade adam från dagis sen  åkte vi till lekparken vi åt lite frukt och glass sen så var vi hos mamma för älsklingen skulle klippa sig adam hjälpte mig att tvätta hans hår och han ville gärna blöta ner pappsen med massa vatten =P  när det var färdigt så gick vi hem adam åt lite sen stupade han i säng. jag är lite stolt för min lilla kille har sovit utan nappen och nallen i hela 5 nätter nu han är så duktig =)


Adam och pappa gungar
 


Trött

*suck* nu är man hemma från en 3,5 timmars kurs på körskolan jag har prov i religion imorgon och jag har inte hunnit läsa något till det och nu är jag helt slut så jag orkar inte ta tag i det. får de hur det kommer att gå.. nu ska jag krypa ner i säng iaf =)  God natt   // Elin

Tisdag

Nu är jag hemma från skolan, idag hade vi idrott och våran lärare var inte där så vi fick vikarie, ni som går på rinnman gymnasiet vet vad jag menar han är så himla snuskig ett riktigt pervo. vi gjorde massa olika strech övningar och sedan spelade vi fotboll och jag och felicia blev utpekade av han, han kommenterade att vi var väldigt flexibla och ville att vi skulle börja i hanns grupp och träna thaikwondo  eller hur det nu stavas men vi tackade självklart nej.  han torterade oss helt enkelt under lektionen. men men efter det hade vi iaf psykosocialt arbete som vi som vanligt fattade noll utav. men men det blir prov den 30 e så de blir väl till o plugga lite, imorgon har jag prov i religion så jag får hoppas att det går bra. nu ska jag börja göra iordning lite mat så jag hinner äta innan jag ska till körskolan.


// Elin

Bilder från parken zoo









En stressig Måndag

NU är jag äntligen hemma. det har varit massa krongel idag men nu sitter jag hemma i soffan. när jag satt i skolan så hittade jag en lapp i min väska där det stod att det var föräldramöte den 14  så jag slängde mig på cyckeln och åkte till mamma vi kom dit vid 5-halv sex, vi köpte en pizza och när vi hade fått i oss den så var det bara att kasta sig på cyckeln och ta sig till dagis. när vi kom dit var det helt tomt o mörkt.. så jag tog en till titt på pappret och det visade sig att det var 14 oktober och inte 14 september så det var bara att cyckla hem igen. men efter den dagen som jag har haft idag är det inte så konstigt att man missar en del av det man läser.  nu ska jag städa lite och adam ska badas och sen ska ja försöka hinna med lite läxor innan jag går och lägger mig. imorgon ska jag till körskolan, det ska bli skönt att komma igång med körkortet =) ska spara alla pengar jag får när jag fyller o i julklapp så ska jag lägga allt på körkortet.  =)

söndags trött

Det blev ingen uppdatering igår för vi var i parken zoo hela dagen och jag var aldelles för trött för att ens starta datorn när jag kom hem. vi hade iaf jätte roligt i parken zoo vi åkte massa karuseller och kollade på alla djur emelie och adam roade sig lite i fantomen land innan vi skille ge oss av hemmåt.

idag har jag varit hemma hos pappa jag fick massa kläder till adam som är efter min bror de är alltid bra att ha massa extra kl'der att lägga på dagis och lite hemma hos mamma o lite hos pappa så man inte behöver släpa ombyte. det var även lite vinter kläder och det kostar ju en hel del så de var super bra men jag måste endå köpa en overall till han för det är det bästa när man ska vara ute och leka. =) imoegon ska jag försöka ladda upp lite bilder =) 

Nu ska jag sova God natt    // Elin 

Parken zoo

Godmorgon alla läsare igår vart det en super kväll med emelie vi lagade mat o kollade på film. vi hade köpt så mycket chips och godis som vi skulle trycka i oss men vi var så mätta efter maten så det blev inge godis =) så nu har jag ett skafferi fullt med godis.. =P

Idag så ska vi till Parken zoo och kolla på djuren och åka karuseller det kommer bli super kul.. ska försäka fånga lite bilder under dagen som kommeer upp ikväll. nu ska vi göra oss iordning innan vi ska cyckla till coop och köpa lite picknick. =) hoppas ni får en bra dag!

// Elin


Bildbomb!!

jag hittade lite bilder som jag har lagit in på skolans dator när jag gjorde min hemsida om adam (sidan går endast nå från skolans datorer)
          Adam med morbror                                               Adam på leklandet..

       Adam sover i vagnen (Tunisien)                      Adam med pappa( Kantaoui,Tunisien) 

Adam och pappa myser på balkongen i                          Adam i Bollhavet (ca.1,5 år )
tunisien hotell (hana beach)

       Jag Adam och hästen                                            Adam kör vagn på morfars tomt







Håltimme

Nu sitter jag framför datan i skolan har min andra håltimme idag.. det är helt sjukt hur man kan börja halv 9 och sluta klockan 5 när man bara har 3 lektioner.  Jag ska läsa lite bloggar för det hinner jag inte med ikväll eftersom det blir fredagsmys men världens bästa vän.. =D tänk att hon ska lämna mig här ensammen efter nästan 17 år tillsammans eller ja hon kommer ju tillbaka.

// Elin

Projektarbete...

Nu så sitter jag i skolan och jobbar på projektarbetet.. det går bra jag har skrivit ihop brevet som ska översättas och sedan faxas ner till Tunisien det kommer bli jätte spännande att få se hur dagis fungerar där och se om de finns några likheter. =D jag har haft en seg start på projektarbetet men nu så börjar jag komma igång och jag ska kämpa tills jag får mitt MVG =P Jag ska jobba själv och det kommer nog bli tufft men jag jobbar nog bäst själv eftersom största delen av arbetet ska ske på fritiden vi har endast 30 timmar i skolan och 70 timmar som vi ska jobba hemma.  nu ska jag ta rast =D

// Elin

ingen uppdatering

 

Förlåt att det inte har blivit någon uppdatering på ett tag.  men när det är lite om tid så måste adam och läxor komma i första hand.. har inte mycket tid över idag heller men tänkte jag skulle uppdatera lite iaf.  idag slutade skolan 10 över ett så då gick jag på stan med emelie vi käkade på mc donalds det var gott =D adam behövde lite mellanmål. efter vi hade fått i oss all mat så gick vi tunt lite på stan och kollade på kläder och leksaker, hittade en hel del till adams födelsedag. =D kommer bli fattig om jag ska köpa allt =P jag kom hem runt sex någon gång då vart det kvällsmat och kvällsbad sen sov han vid åtta tiden.. så jag tände lite ljus o la mig i ett bad. men nu ska hoppa i säng imorgon blir det film kväll med emelie får se om de blir någon uppdatering jag måste bara säga att igår var jag så duktig att jag gjorde fördjupningsuppgiften i religion som faktist var frivillig men obligatorisk för alla som vill ha högre betyg =D imorgon ska ja lämna in den till läraren och få en liten bedömning och se om jag kanske behöver utveckla den lite men jag hoppas att den ska vara på MVG nivå haha frömma får man =D

Adam Gungar =D


Väldigt suddig men Emelie hade fastnat =D



Emelie och adam på Cubus



Tisdag kväll

Nu så är det Tisdag kväll och idag slutade jag skolan halv 12 så då gick jag till dagis och hämtade adam dom satt och åt när ja kom  så jag fick vänta lite jag passade på att kolla igenom extra kläderna o sånt o de fanns de gott om, som vanligt är det för mycket av allt han har tilloch med lite vinteraktiga kläder ifall att de skulle bli kallt någon dag =D men iaf när adam var färdig tog vi bussen till skogstorp där mamma hämtade upp oss och så åkte vi hem till henne där lagade vi mat det blev potatis och pambiff lingon och brunsås... der var riktigt gott att få mat som man inte lagat jälv =P haha eller jag var ju iof delaktig i matlagningen men gjorde mestadels inget. medan potatisen kokade tog vi en promenad med hundarna det var riktigt skönt väder förutom att de blåste ganska mycket och så höll bonden på att greja på åkern så det stank höns skit o de luktar förjävligt  rent ut sagt.  när vi kom tillbaka åt vi lite mat sen gick vi ut, granntanten (Anna) som adam kallar henne kom över på en kaffe jag o adam hoppade lite studsmatta o gungade lite sen hoppade i på åkgräsklipparen och klippte gräset en stund sen han vi inte så mycket mera för klockan höll på att närma sig 17 så vi behövde packa oss hemåt. jag plockade på mig lite plommon från mammas träd innan vi åkte dom va riktigt smaskiga. när vi kom hem hoppade adam i badet och efter 5 min så kom älsklingen hem så tog han över badandet med adam och jag gick ut o köpte pizza =D det blev oxfile o det var såååååå gott åt inte mycket efter 2 bitar mådde jag illa o skulle ha spytt om jag hade käkat mera.. men men  sånt är livet.. adam hamnade i sängen vid klockan 20.00 då läste vi en bok som heter flygplanet den fick han ganska nyligen och det är för tillfället en favorit. han ville inte somna när boken var slut så vi satte på musik sagan hitta nemo o precis när den var slut slog han igen ögonen och mina ögon var inte heller långt ifrån att stänga sig men jag tänkte bara uppdatera bloggen innan jag går o lägger mig precis som jag ska göra nu. =D  haha hoppas ni orkar läsa allt det här.



God natt         // Elin

God kväll

Nu är det dags att sova.. jag har försökt mig på alla läxor men är för trött för att fatta något så istället ska ja ta mig en dusch och sedan krypa ner i sängen.. orkar inte skriva så mycket mera idag men imorgon kväll är jag tillbaka igen =D  sov så gott !!


// Elin


I skolan..

Nu så är jag i skolan en lektion blev inställd så jag har har håltimme, nästa lektion börjar 16.30 de känns lite jobbigt att behöva sluta så sent efter en sån lång håltimme. nu ska ja gå och köpa en smörgås i cafeterian så att jag inte svälter innan jag är hemma o maten är klar.. Adam är men pappa sin på stan undra vad dom hittar på idag förra veckan åt dom på corner och käkade 4 glassar.. =D adam var iaf glad o hade haft jätte kul med pappa.  nu ska jag göra lite skolarbete innan lektionen börjar =D uppdaterar ikväll ;)    




//elin 

Söndags mys

Nu ska vi krya ner i soffan och titta på söndags filmen på tv 3 den heter när kärleken checkar in är de någon mer som ska kolla på den ?

ha en trevlig söndag kväll =D         // Elin

städningdags

Jaha nu har jag satt mig här igen. jag hade ju tänkt att åka hem till min pappa idag om de blev fint väder men de var inte direkt något uteväder de var lite sol o lite regn  jag har iaf gjort lite nytta hemma. jag o adam bäddade ner oss i hans säng och kollade på ice age 2 men det visade sig att vi båda två somnade det blev en liten powernap för mig jag vaknade av musiken som hoppade igång när filmen var slut. när jag vaknade började jag direkt medmaten och idag blev det ris och kyckling. medan maten var på spisen så började jag med lite städning så nu är lägenheten ren från golv till tak...  jag tänkte visa lite bilder på hur vi bor så jag tog lite kort på köket och vardagsrummet. bilder på de andra rummen kommer imorgon eller på tisdag.


Köket ur olika vinklar








Vardagsrummet


Dikt

A ring is round it has no end
 thats for how long i will bee
you´re friend


Godmorgon

godmorgon alla nu sitter ja här igen har sovit riktigt dåligt inatt plus att adam kom och väckte mig tidigt.. jusst nu är adam väldigt bråkig och ja känner att jag bara vill explodera har inget tålamod när ja sovit dåligt o de svider i ögonen.. får försöka sova lite middag senare annars kommer de bli en jobbig dag. nu ska jag diska lite sen får vi se om det blir en sväng till pappa så att adam kan vara ute o springa av sig lite..  det är lite dimmigt ute men har vi tur så försvinner det och solen tittar fram. jag måste försöka träna lite idag också men de får vi se om jag orkar. 



                                                                                                                                                    // Elin

Movie night

Har precis kommit hem från bion den var faktist bra =D det var fler en vi som skratta så det är en film som jag vågar rekomendera. den heter G-Fors och handlar om hamstrar som är specialagenter och ska rädda världen. det kanske låter konstigt men den var bra iaf. adam satt snällt stilla under hela filmen och det är kul o se att han kan vara så duktig för ungefär ett år sen var vi på premiären av madagaskar 2 och då satt han ockå jätte snällt =D vi har redan bokat in att gå på bio på juldagen för då kommer Alvin o gänget 2 på bio o den får man ju inte missa det verkar som den kommer bli minst lika bra som ettan. jag har 40 kr kvar på pressentkortet så det räcker till godis =D nu måste jag få adam i säng innan klockan blir aldelles för mycket som den redan är. tur att vi har morgondagen på oss att räta till det lite så han somnar tidigt imorgon.. men som sagt läggdags. 

                                                                                                                        

                                                                                                                                             // Elin

Lördag morgon

Då var det lördag igen och idag ska vi på bio, får hoppas att filmen är bra. Jag tittade aldrig på bakmällan igår så jag ska ta o göra det nu medan adam tittar på playhouse disney. efter det ska jag nog ta ett bad bara för att de är så skönt =D  vi ska ner till stan vid fyra och träffa Emelie och äta lite mat innan bion. man kanske hinner med att sova middag innan är så trött fast jag somnade vid klockan 9 igår, adam väckte mig dock klockan sex imorse genom att stoppa ett kallt smörpaket under täcket, det var inte peciellt könt men han ville ha fukost =D men men nu ska ja kolla film och äta lite.


// Elin


fredag..

Nu är de fredag och det blir inge fredagmys för min del idag har jag hunnit med att städa och tvätta fönster och så har emelie varit här, adam fick en jätte söt handuk och en liten lys grej som han hade sönder men men de kanske går att laga. jag fick se alla bilder från grekland de såg så varmt o skönt ut blev så avundsjuk.. men men vi ska ju åka till Tunisien snart så vi får hoppas att det är så varmt att man kan bada då =D   iaf så när Emelie åkte hem började jag med mat idag blev det lasang det var riktigt gott det enda som saknades var salladen men det fanns de ingen hemma så de får bli nästa gång =P vi skulle ha gått på bio idag men emelies föräldrar ville umgås med henne lite och så fanns de bara 2 biljetter kvar när vi skulle förhandsboka så vi sköt upp det till imorgon och biljetterna är färdigbokade o klara så det blir bio imorgon 18.30 =D innan det ska vi äta på stan får se vad de blir för gott.

Adam har redan somnat så nu ska jag städa upp alla leksaker sen ska jag ta ett bad, efter det ska jag gå och lägga mig, så idag blir det en tidig kväll =D  
När vi åt mat kollade vi på filmen natt på museet 2 den var helt okej men jag tror jag måste säga att ettan var bättre. jag ska försöka hinna med o se baksmällan innan jag sover åxå det kanske blir när jag ligger i badet =D måste få lyxa till det lite en fredag och det är ju trots allt heges födelsedag =P och enså länge är klockan bara 7 så jag hinner nog med det endå =D

Den nya handduken


Att städa ska man lära sig tidigt!!


halvvägs till 40 =P

Grattis Hege som fyller 20 år idag =D du är nu halvvägs till 40 men de är 20 år kvar så de är en lång tid. men du får tänka att när du är 40 så är Julia 20 och det är långt tills dess. Hoppas att du får en riktigt bra födelsedag, eftersom att vi är så långt ifrån varandra så ska jag o emelie fira dig med att gå på bio. imorgon är Julia hela en månad!






bilden är tagen från google.                 // Elin


Ensam hemma

Adam gick ut en sväng med pappa för ett tag sen o nu sitter jag här hemma aldelles ensam o kollar på norska unga mödrar.. dom kommer nog hem snart för det börjar bli sovdags för adam jag väntar åxå på ett sms från Emelie som är på flyget på väg hem från grekland hon lovade att smsa så fort dom landat så jag vet att hon lever =P jag måste kolla med henne om vi skulle på bio imorgon de finns ice age 3 och G-force 2 barnfilmer =D men vi ska ju gå med adam och barnfilmer är nästan bättre en vuxenfilmer =P men vi får se hur de blir hon vill nog se ice age 3 för de har hin sagt länge men jag o adam har redan sett den så vi vill gå på g-force som har premiär imorgon men vi får se vad hon tycker... nu ska ja krypa ner i soffan med en kopp chocklad o njta av tystnade innan dom är hemma igen =D



// Elin

Coolstuff

Jag sitter och kollar runt lite på internet och jag hittade en massa coola grejer som jag vill dela med mig av 


här är ett par bestik dom kostar 199 kr men jag funderar på att köpa dom till adam eftersom att han älskar traktorer. =D smart uppfinning tycker jag, jag tror dom är bra när barnet är helt ointresserad av att äta som adam är dom här bestiken skulle nog kunna få han intresserad av mat igen. 

      


Kniv ställ i woodoo modell =D kostar 945 kr den i guld kostar 1195 kr







                   Usb lampa  99 kr                        AA batterier som återladdas genom usb pris 129 kr


                  

                      




      

          sudoko toa papper 65 kr                                  toalett golf för den som har tråkigt på toan 179 kr
          





Sakerna hittar ni på www.coolstuff.se


www...

jag har hittat en jätte bra sida för den som behöver mycket av smycken o sånt man kan köpa piercingar i 100 pack för 499 kr o man kan köpa örhängen 20 st för 99 kr =D de är helt sjuka priser man kan åxå bli återförsäljare på deras produkter  kolla in sidan de finns massor av saker.   www.ericssontrading.se

Torsdag..

Idag är vi hemma för att undvika att hostan ska bli värre, febern verkar vara borta o det är bra för idag kommer Emelie hem från Grekland och imorgon hade vi tänkt hitta på något skoj =D hon åker nämligen till Norge den  14 september =( vet inte när hon kommer hem igen o de kommer bli lite ensamt utan henne.

nu ska jag hoppa in i duschen för sen måste jag till stan för att sätta in pengar som min älskade far gav mig igår, vad skulle man göra utan underbara föräldrar. 

Dags att sova

Nu har jag lagat mat och pusslat och städat lite det syns sock inte men men får städa mera imorgon då har jag hela dagen på mig då jag ska vara hemma med adam, vill inte lämna honnom på dagis så att han blir värre och så får man inte komma till dagis på ett dygn efter att febern varit helt borta. imorgon ska jag försöka jobba lite  på projektarbetet som jag inte kommit igång med enu.. känns som att de är läge för att börja då endel av projektet ska ske utomlands.. men som sagt nu ska jag sova, vi får se vad som händer imorgon har som sagt inga planer mera en att vara hemma med adam och ta mig till banken o sätta in pengar. =D 


Godnatt // Elin


Ondag eftermiddag.

Idag slutade jag halv 2 och då cycklade jag o hämtade Adam en skulle jag hem o lämna cyckeln och hämta vagnen så jag kunde åka bussen till stan men när jag kom till dagis sov adam och han ville abolut inte vakna så han satt halvsovande bakom mig på cyckeln tur at vi inte har å långt att cyckla. han orkade inte gå så jag fick bära honnom upp för trappen sen la han sig på soffan medan jag fixade med de som skulle göras inna vi kulle åka till stan o träffa desire. han har hostat i några dagar men han har inte varit snorig eller haft feber men iaf när vi skulle gå ut skulle jag lufta upp han ur soffan och han var jätte varm stackaren så jag tog tempen på honom och  han hade 38,6 i feber så nu ligger han nedbäddad i soffan och kollar på mussepiggs klubbhus på playhouse disney. jag har jätte dåligt samvete för att desire har hämtat liam och är på stan ensam men jag hoppas att hon inte hatar mig för de.. som sagt jag kan inte råför att adam hade feber men känner mig taskig mot desire får se om hon pratar med mig när jag kommer tillbaka till skolan förmodligen på måndag. nu ska jag koka lite soppa till min sjuka älskling sen ska jag göra lite varm chocklad för när man är sjuk ska man bli ompysslad.   

en lite nojjig mamma som man är så ringde jag jälvklart till sjukvårdsrådgivningen och dom uppmanade mig att ringa vårdcentralen så nu har jag precis pratat med dom och dom sa ge honnom vätske erättning o så ska jag  avvakta någon timme o se vad som händer med febern  blir de inte bättre så ska vi till vårdcentralen som ligger på stan.


godmorgon!

Jaha... så regnar det ute! jag o Deiré hade tänkt köpa fika o gå till lekparken efter skolan men det ser ut som vi får komma på en plan B. jag tror inte adam o liam bryr sig om att leka när de är blött men när dom har blivit blöta o kalla så är de inte så roligt längre. Vi får hoppas att solen tittar fram och torkar upp lite så vi kan vara ute o leka..  det blev ingen bild uppdatering igår de tog mig 4 timmar att vika högen med tvätt och då är nattningen av adam inräknad.. men men jag får försöka slänga upp lite bilder när jag kommer hem men nu ska jag kolla vad som finns i kylen för om en timme bär de av till dagis =D

ha de bra ;)   // Elin


Tisdag..

Jaha nu var det tisdag och jag slutade skolan halv 12 det var riktigt skönt för jag var så himmla trött när jag hade hämtat adam o kommit hem så bäddade vi ner oss i sängen o sov lite middag vi vaknade runt halv 3 då började jag med lite mat det var ingen höjdare för det smakade istort sätt ingenting men vi vart mätta iaf. nu ska jag vika lite tvätt för den högen är väldigt stor har inte tagit tag i den på länge å den bara växer o växer. sen ska jag försöka damsuga o torka golven innan jag går o lägger mig men vi får se vad jag orkar. 

ska försöka lägga in lite bilder senare idag om jag hinner med. =D


// Elin

RSS 2.0