God morgon

GODMORGON allihopa mammas dator var på så jag tänkte lägga upp ett godmorgon inlägg innan vi ska ge oss ut på lång promenad med hundarna, adam ska cyckla han är så arg för att vi tar så lång tid på oss att bli klara men nu börjar mamma få på sig alla varma kläder och de är dags att ge sig ut.

det är så himmla kallt ute jusst nu så str de 3,1 grader på termometern. usch ska de vara kallt så ska de vara snö annars så ska de vara  sol och varmt.



Dags att packa väskan och ge sig ut på äventyr!

Mamma ringde nyss hon är på väg att hämta oss så nu ska jag slänga ner lite extra kläder åt adam och sen ska jag lägga ner lite kläder till mig. adam ska ha med sin cyckel med så hjälmen ska också packas ned. han har tagit fram lite bilar som han vill ha med sig.  jag har bara hunnit med två sak som skulle hinnas med på listan jag har städat och gjort uppgiften i människor i behov av stöd jag har skrivit några A4 om vad utvecklingsstörning är. hoppas att jag får bra betyg på den för jag har verkligen kämpat med den.

jag vet inte om de blir så mycket uppdatering under helgen men jag ska försöka uppdatera iaf en gång imorgon och sen så uppdaterar jag när jag kommer hem på söndag.  vi ska åka hem till mamma och ha lite mysigt eftersom att min sambo jobbar i helgen  han börjar tidigt så han ska få sova och vila ut sig här hemma medan vi härjar runt på landet hemma hos mamma =) nu måste jag gå ut för nu är nog mamma här men om jag inte hinner uppdatera under helgen så säger jag HAPPY HALLOWEEN.  


en sak till adam har fått sina första fotbolls skor har är så stolt han har gått runt med dom nästan hela dagen =) kommer bild på han och skorna imorgon eller på söndag =)

Trevlig helg


Listan är lång

Saker som jag måste hinna med idag:

*göra klart sammanfattningen om pesten
*gör 5 frågor i arbetsmiljö och säkerhet
*fördjupning i alternativ medicin
*gör uppgifterna i psykosocialt arbete
*Uppsats om utvecklingsstörning
*börja läsa gullivers resa till lilliputt
*städa
*Tvätta
*Packa


jag har säkert glömt en massa med de är vad jag kommer på just nu som måste göras. helgen kommer att spenderas hos mamma så kommer inte hinna göra något under helgen och jag måste verkligen vara klar med allt på måndag när de är dags för skola igen.

dag att sätta fart!


Eftersom att de är halloween tider nu så blir de en halloween pluggningsbild.



bild från google

Vårdcentraler är ett mysterium

de blev inge mera uppdatering igår. vi var på vårdcentralen och det visade sig att adam inte var så sjuk som jag trodden. de låter massor när han hostar och han hade hög feber men en timmer senre när vi var på vårdcentralen hade han 36.8 så de var inte feber på han inte. doktorn som kollade honnom frågade adam om han kunde öppna munnen så han fick titta och vad tror han att han skulle få för svar visst självklart kör ner pinnen i halsen på  mig . adam sa nej och då kolla han på adam i typ  5 minuter sen sa han jaha då får vi lyssna på lungorna istället..
jag har aldrig varit med om att doktorn frågar om man vill öppna munnen de är mera  "Öppna munnen," sen kör dom bara in fingrarna i munnen på en.
jag ska byta vårdcentral till den vi hade innan vi flyttade för den ar mycket bättre.

igår fyllde min lillebror år så efter att vi hade köpt lite slemlösande medicin så tog vi bussen till stan där vi träffade emelie och så gick vi runt en tag, vi köpte en mp3 spelare till min lillebror som fyllde år. sen tog jag o adam bussen till mamma där fick vi lite pizza sen åkte vi vidare till pappa, min lillebror fick sin pressent men eftersom att vi var så tidiga så bestämde jag o emelie att vi skulle ta en promenad så hon kom förbi med hunden sally och så tog vi en promenad. det var skönt att gå runt ute och prata av sig lite om allt möjligt =) sen så vart de tårtkalas. adam somnade på soffan så han fick sova men när i kom hem vid nio tiden så vaknade han igen så de var bara att gå och lägga sig så att han skulle somna om. o de gjorde han och hal 9 imorse ringde klockan då var de dags för sambo att åka till jobbet och jag o adam gick upp och gjorde iordning lite frukost.

nu ska vi busa lite =) ha en bra dag


sjuk.

min älskling är fortfarande sjuk febern har gått upp han vill inte äta eller dricka. han hostar en massa och de låter som att de gör jätte ont på han.. när ja ringde vård centralen tyckte dom att jag överdrev men gav mig en tid iaf. förut en gång sa dom samma sak och när vi kom till vårdcentralen vägra dom kolla på han för han var "för pigg för att ara sjuk! " vi han inte ens in i undersökningsrummet innan hon sa, han är pigg de är ingen fara med han de ser ni väl så där ser inte ett sjukt barn ut. vi var helt säkra på att något var fel för han betedde sig annorlund, vem känner ett barn bättre en dens föräldrar. vi ringde en annan vårdcentral och fick komma dit det visade sig att han hade öron inflamation och inflamation i halsen. hade vi äntat lite till så hade de gått ner i lungorna.  vissa årdcentraler är så lata de är väl bättre att kolla barnet en att strunta i de, hur lång tid tar de 5 minuter?!

min lillebror fyller år idag men de ser inte ut som de blir någe kalas för oss. vi får åka ut till pappa i helgen. jag behövde verkligen till stan adam behöver en ny vinter garderob men de får vänta.

nu ska jag duscha och sedan bege mig till vårdcentralen.

ha en bra dag!





Godis

Jag och adam har tagit oss en promenad till affären så nu sitter vi med en liten påse godis och lite joghurt i soffan och har kollat på unga mödrar.

jag fattar inte varför jag kollar på det jag längtar bara enu mera efter en lite sötnos till då. de är egentligen inge intressant med de man ser hur dom lever o vad dom gör. men men ja gillar att se de iaf även fast jag inte vet varför.men men idag har jag o adam bara varit hemma o tagit det lungt vi har byggit med lego. lego är perfect när man ska träna färger och adam har snappat upp de flesta färgerna nu. han har fått ett alfabets pussel utav gammel mormor o gammel morfar så vi tränar lite på alfabetet också det går bättre och bättre måste jag säga och han tycker de är kul. för ungefär en månad sen fick han för sig att han skulle skriva sitt namn så jag antar att det är något som dom håller på med på dagis. en så länge har han inte lärt sig skriva men det är posetivt att han vill försöka iaf. nu ska vi bygge ett garage åt hans bilar med lego sen ska han i säng och jag ska ta mig ett skumbad.





Modevisning

jag har fått inbjudan till modevisning i borås men jag vet inte om jag ska gå, det är en bit till borås och jag har ingen som kan skjutsa mig så vi får se hur de blir med den saken.  modevisningen är 3- 5 december med lite olika saker varje dag.


Onsdag

idag fick jag lite sovmorgon, adam  väckte mig vid klockan 9 de var så skönt o vakna utan att de var  jobbigt att sa sig upp ur sängen. han kröp upp i sängen och kramade mig sen sa han "mamma du är min bästa kompis" det värmer om hjärtat när man får höra såna gulliga ord.

jag fick nyss ett meddelande i telefonen om att jag är inbjuden till VIP kväll hos H&M imorgon kväll men ja kan inte gå eftersom att min lillebror fyller år då.  jag ska med emelie till stan imorgon och köpa pressent till honnom, har ingen aning om vad ja ska köpa men de löser sig nog imorgon. 

adam verkar inte ha blivit bettre enu han har haft feber sen i lördags och han hostar massor. jag vet inte hur mycket feber han har för han vägrar låta mig ta tempen på han. men han är varm de känns och syns på han. han vill inte äta och han är gnällig och trött. jag känner mig lite små orolig inför svin influensan men jag hoppas att de inte är de. jag är emot vaccinet har hört så mycket dåliga saker om det.  eftersom at jag inte vill ta det så vill jag heller inte ge det till adam.


mys med mamsen

jag sitter och kollar på desperat house wifes, mamma var nyss här vi fikade och kollade på ugly betty. jag smsade med emelie och on skulle göra en kladdkaka så då blev jag åxå sugen så en kladdkaka blev det. de var riktigt mysigt att fika lite med mammsen.
adam är lite små febrig, inte als kul han bara gnäller och är inte nöjd med någonting så nu ska vi bygga lite lego innan jag ska försöka få honnom att sova.

Las vegas

är de någon mer en jag där ute som älskar las vegas.. jag vet egentligen inte vad som är intressant med de men jag tycker verkligen att de är jätte bra. det börjar om 30 min o jag o adam har laddat med bil bana på golvet framför tv:en och fruktsallad . kan de bli bättre! adam är nöjd och jag är nöjd. =)

Adams mening:
 
Adam- mamma får man stampa på snigeln
jag- nej vf ska du göra de
Adam- men mamma får man stampa på spindlarna
jag- nej vf vill du stampa på djuren..
Adam- men mamma spindlarna är inte snälla, emelie sa de!

1 minut senare....


Adam- mamma får man leka med aporna
jag- men vi har ingen apa.
adam- men mamma dom gör de på tv!

emelie vad har du ställt till med, haha ja adam ser helt enkelt upp till emelie om hon är rädd för spindlar så är han de om hon tycker om vatten så gör han de.



bil från google

Halloween närmar sig

Nu är de inte många dagar kvar till halloween, affärerena är fulla med massa olika kostrymer. i sverige kanske halloween inte är en så jätte stor grej som de är i tillexempelt canada. jag kommer ihåg när man var liten, man gick runt med sina kompisar på bus eller godis.  vi brukar inte göra något speciellt på halloween jag ser de som en vanlig dag som man bör hålla sig inne på. =)

Vad brukar du göra på halloween?






du kanske ska klä ut dig, isåfall till Vad? häxa? kakor? mm?


Närmar sig slutet

Nu börjar slutet på dagen att närma sig. städningen är avklarad.
adam saknade farfar så vi har haft lite video samtal med han på datorn vi har busat genom kamran helt enkelt. alltid lika roligt, iaf för adam =) 

imorgon ska jag försöka ta mig till stan, måste köpa pressent till min bror som fyller år på torsdag. jah hoppas att pappa ringer också så att jag kan ut och köra lite.  jag skulle ha gått med emelie men nu måste hon jobba så jag får ragga upp någon annan hon kunde bara på torsdag, den enda dagen som jag inte kan.

nu ska jag sova för adam har inte somnat och han sitter och sparkar mig i ryggen just nu, det är bara irriterande så nu ska jag stänga av och ta honnom till sängen.

Segt

usch! den häär dagen går så segt och jag har fortfarande inte kommit igång med städningen fast jag skulle börja redan imorse. kan inte sluta tänka på högen med räkningar som ligger i byrå lådan och väntar på att få tömma mitt konto.

älsklingen kommer hem vid 8 tiden då ska jag försöka vara klar med städningen och ha gjor lite läxor och sen är det dags att laga lite middag. adam är lite små sjuk han har sovit middag i en timme snart så jag ska väcka honnom så han får leka lite innan han ska krypa ner o sova för natten. tur att de är lov så jag inte missar skolan.

men som sagt har en del att göra så dags att börja för tiden går.  ska starta NRJ webb radio och sen ska jag sätta fart.

 






bild från google.


Panikattack

just nu sitter jag o kollar igenom alla räkningar som bara blir fler och fler och bara mer att betala. hur ska vi klara oss är en fråga jag ställer mig själv minst 100 gånger i veckan. ska man betala räkningarna eller ska man köpa mat för de pengar som man får. vi behöver mat för att leva och vi behöver betala räkningarna för att inte hamna i en skuldfälla... mina föräldrar ska inte behöva försörja mig och min familj jag vill inte be dom om massa pengar varje månad.  julafton närmar sig och jag har inga pengar att köpa jul klappar för.

jag känner hur hjärtat slår snabbare och snabbare jag får svårt att andas när jag tänker på de. klädförsäljning var inget för mig jag tjänar aldelles för lite på de och nu är jag i desperat behov at pengar. snälla är de någon som har tips hur jag kan tjäna snabba pengar så hjälp mig!!

Ny vecka

godmorgon, för oss blev de inge sov morgon idag inte. men nu är de en ny vecka på torsdag blir de kalas min lillebror fyller år och sen blir de kalas den 3 november för då fyller min storebror år.

Vi har inga planer för dagen mer en att jag ska försöka städa och göra lite läxor som måste in efter lovet. eller vi får se om de blir någo läxor adam måste vara på bra humör för att låta mig sitte med tråkiga böcker istället för att leka med honnom. nu ska jag börja med städningen och sen ska jág göra lite mat till min lilla sötnos.

GODKÄND

vi är hemma , har ätit och ska bädda ner oss i soffan. jag gick godkänt utav pappa så vi ska ut i veckan och köra =) jag fick köra hela vägen från mig till ett industri område där jag körde runt och tränade olika saker sen körde jag hem till pappa. jag är jätte nöjd med körningen. nu ska jag krypa ner i soffan,  trevlig kväll

Nu drar jag

Nu ska jag ut och övningsköra =) så håll er inne. varnar er bara för er egen säkerhet!


söndag

nu sitter jag och adam och myser framför bolibompa i soffan. har varit en lång natt med många vakna timmar men men de är sånt man får ta när man har barn. idag blir de lite mer städning har badrummet och sovrummet och hallen kvar att städa.   


senare kommer pappa hit med kläderna från visningen och då ska vi passa  på att övningsköra lite. ska försöka ta itu med lite läxor. ikväll blir de familjemys med mina älsklingar. de blir nog tacos och kanske lite chips men då måste man ta sig iväg til affären och de är så kallt ute.

Är de någon som vet vad det är för söndagsfilm idag?



sömnlös

jaha då satt man här igen, adam är jätte hostig och febern har stigit han ligger och sover nu men jag kan inte sova för så fort jag hör att han hostar så hoppar jag till och blir orolig och måste springa och titta till honnom. nu vet jag inte vad jag ska göra hittar inget bra på tv. men men jag får väl lägga adam i våran säng så får älsklingen ta adams säng inatt. jag är helt slut var uppe tidigt imorse och har sovit lite middag men är ändå helt slut. nu ska jag göra ett nyt försök att sova  måste vara utvilad för imorgon ska i ut och övningsköra =)


städning..

nu tar jag en paus i städningen, håller på att göra iordning de så kallade mitten rummet.jag behöver stärre yte så bordet åkte ut på balkongen och cross trainern åkte in i sovrummet tills vidare, får se vart jag gör av den.  nu står adam brevid och drar i mina kläder så de är bäst att jag hjälper honnom med vad de en är han ska ha hjälp med.  är de någon mer en jag som kollar på filmen på kanal 5 den hetter elf ?


nej nu måste jag sätta fart =)

längtar

Sitter och kollar runt lite på internet och alla affärer har börjat med julsaker, gud var jag längtar till julafton all god mat, paket ,massa ljus som lyser. bara massa mys med familjen. man får klä julgranen som lyser så mysigt på morgonen när man stiger upp.



feber?

nu har vi sovit lite middag och har ätit lite mat. adam känns lite varm men han leker och är pigg så de känns onödigt att ta tempen på honnom. det är ju endå lov nu så han har tid på sig att bli frisk. idag blir de en hemma mys dag om inte pappa ringer. jag har fått mina papper så nu får jag äntligen övningsköra de gäller bara att finna tiden =)


det finns mer en en halv tårta kvar i kylen så om de är någon som är sugen är de bara att komma. =) skicka ett sms vi är hemma =P

Tandläkaren

Idag är de första dagen av lovet och självklart fick adam tid då klockan 9 på morgonen så de var bara ställa klockan o sen upp o iväg. hon ville räkna hans tänder men han vägrade gapa så vi fick läxa att räkna hans tänder och om de var något konstigt så skulle vi ringa. han vart lite blyg och trodde att han skulle till doktorn  för alla hade doktorkläder enligt han. han fick leka lite med alla verktyg och dom var jätte spännande han fick prova lite han blåste luft på mig och skrapade på min nagel med den där vassa saken som dom använder. sen hade han en lampa som han fick lysa i min mun med och kolla lite med spegeln.. men trots att han fick prova alla roliga saker så ville han inte visa sina tänder.


Adams mening

Adam- mamma va hon doktor?
jag- ja de kan man säga fast hon kollar på dina tänder så att dom mår bra.
Adam - jag vill inte visa mina tänder
jag- men hon var ju jätte snäll du fick ju en fin bil utav henne, och så fick du prova alla roliga saker som hon hade Adam- mamma är hon tandtrollet?
jag- haha nej , man går till henne för att se om man har borstat tänderna ordentligt och undvikit tandtrollen.
Adam- jag ville iaf inte visa mina tänder, jag var blyg för henne.



vi var på ett nytt ställe  och det var jätte bra dom lät oss ta den tid som vi behövde på oss adam fick kolla runt och prova på de olika sakerna. hon ville inte tvinga honnom att öppna munnen för då kan han ju få en dålig upplevelse utav tandläkaren. men nu var han glad efter och det är posetivt inför nästa kontroll som vi ska på när han är 4 år.

nu ska vi sova lite middag =)

Grattis älskling

Älsklingen fyller 23 år idag =)  och tårtan blev så här. jag är supernöjd den kunde inte ha blivit mkt bättre tycker jag och han var jätte glad.

vinnaren som gissade rätt var   http://nouss.blogg.se/  och det rätta svaret är Tunisiska flaggan självklart eftersom att min sambo kommer där i från kanske inte helt lätt att veta om man inte läst bloggen förut men de var många som kom nära och den förväxslas lätt med turkiets flagga.




Tunisiens flagga                                          Turkiets flagga


       
                                                                  


Kalas förberedelser

NU är förberedelserna till tårtan klara och vi ska snart ge oss ut o köpa grädde mm..  jag tänkte lägga ut en  bild för er som är nyfikna på tårtan =) ni får gärna gissa vad tårtan kommer att föreställa. det är något som står min pojkvän väldigt nära.  så fundera lite och släng till med en gissning. den som gissar rätt blir länkad i nästa inlägg. =)

Ledtrådar

1. den kommer vara röd och vit
2. det kommer finnas två mönster på som har med natten att göra




Dags att göra tårta.

Nu är vi hemma jag ska sätta igång att göra tårtan till älsklingen men jag upptäckte att jag inte har någon grädde så jag måste först ta mig till affären. de känns så jobbigt att ta på sig alla kläder o sen ut. men ska kolla med mamma om hon kan köpa med sig de ikväll.. nu ska jag fundera ut vad jag ska köpa till min älskling han hade inte köpt något själv så måste ge mig ut o köpa något också. tur att han inte slutar fören klockan 7 så att man hinner med allt som ska göras. han tror att jag har glömt bort hanns födelsedag idag och de vill ja att han ska fortsätta tro så han får sig en överaskning när han kommer hem.

ja ska förbereda dekorationerna till tårtan.. ikväll kommer de ut en bild på den när den är klar =) håller tummarna för att den ska bli fin.

så länge får ni lite andra bilder att kolla på =)

Har du svårt att få i barnen frukost, gör den rolig med hjälp utav vanliga pepparkaksformar. gör iorning vanliga smörgåsar sen trycker du formen på smörgåsen så blir de en massa roliga smörgåsar. det funkade på adam så de fungerar nog på andra också. för en treåring måste maten bli en rolig upplevelse annars blir de ingen rolig måltid.




Snoozande kan skapa problem

God morgon allihopa idag är det älsklingens födelsedag. så vi ska fira han lite. tårtan står halvfärdig i kylen och kakorna är fixade. nu är de bara dricka kvar =P   jag hade ställt klockan på 6 för att ja skulle hinna med lite saker men när klockan ringde så skulle ja snooza men ja stängde istället av klockan och vaknade nyss så nu måste jag sätta fart för det bär av till dagis om ungefär 10 min.

Ha en bra dag.






Rekord

jag skulle logga in en sista gång innan de var dags att sova och upptäcker att jag slagit besöks rekordet med det dubbla. de känna jätte kul att de är så många flera som har hittat hit =) hoppas att ni stannar och glöm inte rösta på mig till veckans blogg ;) skriv gärna ett litet inlägg så jag får lite nya bloggar att kolla in =)

nu ska jag sova hoppas att ni alla där ute sover gott för de ska jag göra och jag ska inte tänka på högen med räkningar som ligger i lådan...

God natt

snart dags att sova

då var denna dag förbi, idag är det 232 dagar kvar till studenten =) härligt.
Idag cycklade Adam helt själv till dagis det var lite svårt att hänge med honnom så jag fick springa hela vägen men de är bra motion så man ska inte klaga. skolan gick ganska fort idag hade 3 lektioner. när jag hade hämtat adam cycklade vi och sa hej till mormor o sen köpte vi lite saker så att vi kunde baka. älsklingen fyller nämligen år imorgon och då blir de lite kalas.jag ska baka en extra speciell tårta bara för honnom =) pressent de får han kööpa till sig själv för även om jag vet vad han vill ha så lyckas ja alltid köpa fel så de är lika bra att han köper de själv.

 idag har jag bakat hans favorit kakor som även sofia gillade en hel del och jag får bjuda henne på några när jag fyller år hon ska nog få en hel tallrik så hon inte känner att hon inte vågar ta mer än en =P  sen har jag lyckats baka en tårta som är fyrkantig och vad de blir får ni se imorgon. kan inte avslöja de för han vet inte vad de blir för tårta.

idag blev de kyckling o pomfitt och lökringar till mat och adam är väldigt förtjust i lökringar så han retades lite med mig.
Adams Mening

Adam-mamma vill du ha en?
jag- jaa
Adam- haha, du får inte de är sluuuuut. ne ne ne ne ne ne

RÖSTA

JAG har gått vidare i veckans blogg tävlingen så rösta på mig!! jag är nummer 10 så rösta på kom igen =) klicka på länken för att komma vidare direkt till inlägget som man ska rösta på. kom igen nu hjälp mig vinna ;)

http://forsbergjenny.blogg.se/2009/october/2110-09.html#comment

Gäsp.

Nu har ja äntligen kommit hem o varvat ner. det gick bra på 3-årskontrollen han fick "godkänt" =) hon sa att han är en välskapt liten varelse som är väldigt framåt och glad. jag känner mig stolt att jag har lyckats skapat en sån underbar liten människa.  när vi var klara på vårdcentralen gick vi och mötte upp emelie sen gick vi vidare till mc donalds. adam och emelie bråkade om vem som skulle äta emelies paj och vem som skulle äta adams hamburgare men de löste sig fint, var och en åt sin egen mat. adam fick syn på en kvinna som satt bakom oss och frågade lite snällt.

Adam- Mamma får man titta på henne?
Jag- nej adam sätt dig ner och ät nu..
Adam- men mamma får man titta på henne?
Jag och emelie skrattar lite, jag skäms eftersom att de är en lite konstig fråga och hon hörde vad han sa.
Jag- adam sätt dig ner nu och ät din mat så kan vi gå till badhuset sen.

haha ja tänka sig vilka funderingar man kan ha.
vi hade iaf kul i badhuset jag är stolt att jag kom i bikinin även om de kändes lite jobbigt. det var bara att bita ihop och göra de för adams skull. när vi kom dit var de lite folk där men efter ett tag så fick vi nästan hela badhuset för oss själva. =)

när vi skulle hem så blev emelie hämtad av sin pappa och jag o adam vandrade till bussen som gick vidare till mamma. adam var helt slut de tog inte lång tid innan han somnade i vagnen och jag gjorde de dumma valet att inte väcka honnom. men när jag skulle bära upp honnom för trappan hemma så vaknade han vilket iof var bra för då fick han i sig lite mat. idag blev de makaroner och korv, eftersom de bara fanns 2 korvar så fick adam dom och jag fick mumsa i mig skogaholmslimpa med smör. inge vidare gott nät man är sugen på massa annan god mat.

när vi var på vårdcentralen så var det ungefär 7-8 bäbisar där som skulle få sin första spruta dom var verkligen små och söta. adam tyckte det var jätte spännande så han sprang runt o pratade med bäbisarna han hjälpte mammorna som ammade om dom tappade något. =)  

jag träffade även isabelle på stan med lille melwin så sööt. han är ungefär 2 månader och hon frågade när adam skulle bli storebror och mitt svar då vart ja de dröjer nog ett tag eftersom vihaft lite problem i förhållandet som måste lösas. men när vi kom till vårdcentralen och jag fick se adam vara så duktig med alla bäbisar så kan jag inte säga annat en att jag blev lite sugen på en liten till. men men de dröjer nog.

försökte ta lite bilder idag men var svårt adam var inte stilla och kamran är inge vidare men här kommer de 2 
 





God morgon

godmorgon allihopa, älsklingen åkte till jobbet för ungefär 30 minuter sen. jag kan inte somna om. adam ligger och sover, vill inte äta frukost utan honnom och magen kurrar som bara den. jag får nog ta mig en smörgås och sen äta med honnom igen. jag kan inte hitta mitt bankkort som helt plötsligt är spårlöst försvunnen. jag måste hitta den för annars kommer jag inte in i badhuset..   måste leta mera! 

nu kommer de lite bilder.

Kladdkakan från igår som var super god




Adam på väg till dagis i september. vart har värmen tagit vägen!

fullt upp

Idag var de en kort dag i skolan vi hade idrott imorse med bip test tänker inteavslöja  mitt resultat för då får man ju skämmas. senare idag så är de dags för klädvisningen, det ska bli kul men känner mig lite nervös.

eftersom att jag och min pojkvän har haft lite problem senaste tiden så gav jag han ett ultimatum han fick skärpa til sig eller så skulle ja lämna honnom och det tog bara någon vecka och nu har han ett jobb. det är inte världens bästa jobb men de duger så länge.. han jobbar på mc donals och han är jätte glad för att han får äta för 70 kr om dagen. haha han kommer bli rund om magen om han ska äta hamburgare varje dag. men jag är lite stolt över han iaf han har sökt jobb i 5 år utan resultat men nu ÄNTLIGEN. hoppas att han trivs där så han kan jobba kvar där det är en bra bit att ta sig varje dag och han är lite lat men hoppas han blir peppad av att äntligen ha jobb

Imorgon är jag ledig från skolan, jag ska på 3-års kontroll med adam han ska mätas och vägas sen ska dom göra lite utvecklings koller som hur mucket han pratar mm..  efter den så ska vi hitta något o få i oss att äta sen ska vi till BADHUSET, det blir jag adam och emelie sen kanske min lillebror följer med också. jag känner mig lite stolt över migsjälv att ja ska försöka ta mig i min bikini och bada. det går nog bra de kommer nog bara att vara vi där.

nu ska ja laga lite mat sen är det dags att åka.

En lång måndag

Jag ska bli bättre på att uppdatera nu. helgen är över och måndag har man klarat sig igenom.. jag hade två prov idag kändes som de gick jätte dåligt men får hoppas på de bästa.

när jag hämtade adam på dagis ville han inte als gå hem han ville vänta tills neos mamma kom men de hade inte jag någon lust med. han hade inte vilat heller så han var super trött. jag skojade lite med pappas sambo idag i telefonen o sa om du kommer så ta med en matlåda ja orkar inte laga mat och självklart så hade hon med sig mat när hon kom, ingen lyx måltid men vad är godare en när man slipper laga maten själv. det böev potatismos och korv de duger för oss.  adam blev övertrött  så jag tänkte att ja skulle varva ner honnom lite så vi bädda ner oss i soffan med kuddar o täcken jag försökte få han intresserad av en bok som heter gullivers resor och han blev intresserad eller iaf de första 7 raderna. sedan gick han o hämtade 3 nya böcker. antar att de var för lite bilder i den boken som jag tog fram.


jag har fixat alla kläder till visningen imorgon pappas sambo var här och hämtade dom. ska bli kul och ja hoppas att jag får sälja bort lite av kläderna.  nu ska ja ta en dusch sen blir de till att hoppa i säng.

och sussi glöm inte XOXO copygirl =P eller ska ja sänga copywright =) haha ja de har varit en låång måndag idag.

sitter i skolan

jag sitter i skolan och har jätte tråkigt jag o linda sitter i datasalen .. jag försöker samla poeng på gratis bio men de går inge bra. råkade förlora alla poeng jag hade samlat ihop, smarta jag =S om du blir medlem på gratisbio.se ochskriver mig som värvare så får du extra poeng ;)

nu ska jag ta mig till stan en snabbis sen blir de tillbaks till skolan och ha prov lektionen håller på från 2   till 4 sen har ja historia så idag får min lilla älsklig vara på dagis till klockan 18.00. jag har jätte dåligt samvete men har ju inget val måste ju gå på mina lektioner och sköta skolan han har ju så kul på dagis endå.

nu ska ja sätta fart kan behöva lite frisk luft innan ja ska sätta mig o göra ett prov. blir förhoppningsvis lite piggare då också.  ikväll blir de nog ingen uppdatering för när ja kommer hem går all min tid till adam sen ska jag förbereda för visningen som är imorgon. om ja hinner slänger jag upp ett litet inlägg...


hoppas att alla har en bra dag. nästa vecka är det loooov =)

BLI MEDLEM

Bli medlem på på gratisbio.se och samla poeng som du kan växla mot pressentkort på bio eller pressentkort på käder mm.. =) skriv mig som värvare så får du extra poeng ;) mitt namn är elinadamhatem

klicka på länken det är 100% gratis

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=233074

hemma..

Nu har vi kommit hem från mamma, vi har inte gjort så jätte mycket. jag hjälpte mamma med lite städning och sen har vi tapetserat halva vardagsrummet så imorgon blir de nog klart. mammas sambos dotter fyller 15 år imorgon så då blir de lite kalas också. det var riktigt jobbigt att åka hem idag men de är inget som jag vill skriva om för de får mig bara att må enu dåligare. jag försöker att se ljust på framtiden och jag hoppas att den kommer bli bra. 

Det är så härligt att få komma hem till familjen lite då och då. man känner sig älskad och välkommen man behöver inte laga maten själv. de är så härligt med lite gemenskap.   om ni bor kvar hemma så flytta inte hem ifrån stanna hemma så länge ni kan!!

dålig uppdatering

det har varit dåligt med uppdatering senaste tiden men jag har inte varit helt på topp at orka skriva, idag ska jag hem till mamma så mer uppdatering kommer nog ikväll.


är det någon som vill kolla film ikväll så skicka ett sms !

svar till anonym

jag säljer ett klädmäre som heter Capri collection. det är inga kläder som finns i butik utan dom säljs på kläd partyn.(det finns en butik i västerås och en i borås tror jag men är inte helt säker) man kan se kläderna på www.capricollection.com alla kläder är i jätte skönt material och dom kostar inte mer en i vanliga butiker en mössa ligger på 150 kr en stickad tröjja kostar 499 kr så de är inga extra dyra kläder. här är två bilder på hur kläderna ser ut. bilderna kommer fårn capri collections hemsida.


Jobbig morgon

jaa, då sitter man här efter en lång natt, har inte sovit speciellt bra och det har ju sina anledningar. jag har iaf passat på att plugga till religionprovet som är på måndag, känns inte som att jag kan något utav det. men med lite hjälp av sussi så ska det nog gå in. vi har gått igenom allt så mycket på lektionerna så när man väl sitter på provet så kommer det förhoppningsvis att kommas ihåg. jag håller tummarna för de iaf. 

igår jade jag visning utav kläderna och det gick ganska bra faktist. det var en som handlade utav 3 och hon handlade för ungefär 2500 kr så de känns kul. =) nästa tisdag har jag en till visning får hoppas att de går bra då med. jag ska sätta upp lappar på mammas jobb där jag också ska ha visning. har inget bestämt datum enu.
när jag visade kläderna lite snabbt under adams kalas så verkade de som att kläderna var helt oitressanta. men nu så verkar dom gå hem på alla möjliga ställen.

en till liten hälsning till sofias mamma. jag hoppas att det är lite bättre nu jag har verkligen anstängt mig att sätta in lite punkter här och var. de där med punkt är inte min starka sida och har aldrig varit de. =)

Varför?!

varför finns de slut på allting jag hatar slut förutom typ skolavslutningar o när en bok tar slut oså vidare men ni fattar. jag har aldrig fattat varför vissa saker måste ta slut vf kan odm inte bara fortsätta.. vf finns problem överhuvudtaget! 

jag antar att allting måste ha ett slut för att kunna få en ny början, den kan vara en början på något bra men åxå en början på något dåligt. förhoppningsvis så får jag en början på något bra jag försöker att se ljust på framtiden. jag vet att jag har vänner och familj som stöttar mig. innertinne så är jag stark jag klarade F*n av att föda barn med bara lustgas!!  jag ska börja träna på gympozz med Emelie och jag hoppas att det får mig att bli änu starkare i mitt självförtroende för det är i nbotten just nu skulle någon fråga mig vad jag gillar mest med mig själv så skulle jag inte hitta ett svar.  

det enda som gör mig stolt är Adam

en liten hälsning till sofias mamma, jag lovar jag ska försöka göra punkt lite oftare =) glömmer ofta de när man bara sitter o skriver. 

100 besökare


Klicka på länken om ni vill ha 100 garanterade besökare i bloggen. det är enkelt och går snabbt!! 



http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elinadamhatem

Nu har jag bestämt mig !!

tror jag... eller?

Att Göra Lista

Saker som måste göras idag.

1. Städa
2. Märka kläderna inför visningen
3. läsa till provet i alternativ medicin
4. läsa till provet i religion
5. göra båda uppgifterna i psykosocialt arbete
6. läsa om medeltiden i historian
7. läsa boken i svenskan
8. tvätta kläder
9. börja med uppgiften i människor i behov av stöd
10. gör klart fördjupningen i religion.
11.börja med fördjupningen i alternativ medicin.



vem sa att BF är ett slappt program =S

Vid matbordet!

idag blev det spagetti och köttfärsås eftersom adam har varit lite knepig med maten den sista tiden så försökte vi göra det lite roligare. eller ja inte så kul kanske.

Adam- mamma har du plattat spagettin?
Jag- öööh, neee vadådå?
Adam- men mamma den är ju platt!
Jag- det är spagetti för alla stora starka fotbolls killar..
( han har fotbolls kläderna på sig)
Adam- mamma den ser rolig ut den är jätte lång som mig!
Jag- oj en hel meter lång spagetti det måste vara världsrekord.
Adam- mamma de är inte kul, prata inte med mig! ( tog sin tallrik och gick)

ja och kvar satt jag som ett frågetecken!!










Bilder från helgen.(blev inte så många)


Ledig idag..

Idag är jag ledig men morgonen började tidigt endå. adam väckte mig vid klockan 7 så det var bara att masa sig upp och göra frukost. när vi kommer tll köket så är brödet slut igen så det blev lite pankaka.

idag ska jag plugga till en massa prov som är på gång. sen har vi en del läxor som ska göras också.  har ingen lust att sätta mig med massa plugg idag men har inget val. och det är ju mening att man ska ta igen de som man hamnat efter i så ALLA läxor ska göras idag så jag kan ta det lite lungt resten av veckan.

SKA får adam att sova middag idag för jag är helt slut jag hoppas att han också är det.
när han har ätit färdigt så ska vi ta oss ett bad och leka lite med båtarna som han har fått låna utav min lillebror.

Söndagsmys framför tv:en.

Nu är vi hemma ifrån mamma. det är så himla kallt ute så imorgon ska jag hänga fram min vinterjacka. hemma hos mamma har vi iaf fixat med djuren idag och krattat en hel del löv.. helt plötsligt började det ös regna det började även små hagla lite så vi gick in och då somnade adam på 2 sekunder han var helt slut, klocksn var dock runt fyra så de var lite sent och sova men eftersom att vi är lediga imorgon så lät vi han sova och under tiden smsade jag lite med Emelie vi ska nämligen börja träna hade tänkt oss Balance men de är på tok för dyrt men det var så himla fräscht och allt annat verkade åxå vara bra. nu har vi bestämt ett annat ställe som vi ska träna på, vi ska köpa kort på fredag och vi är båda super peppade nu ska kilona rasa och centimetrarna ska rinna av oss.  vi ska bli slimmade inför beachen 2010 =) eller ja ska iaf bli av med lite baby kilon de är på tiden de har ju trots allt gått tre år. jag vill ju självklart komma i en fin klänning till studenten också.. snart dags att börja leta. först ska några kilon bort!! så nu kör vi Emelie...

Nu så ska jag o Adam mysa ner oss i soffan och kolla på "supermannen" som adam säger han har hämtat filtar o kuddar så nu blir det mys.

Hemma hos mamma

Nu sitter vi i köket hemma hos mamma idag har vi inte hunnit med så mycket vi åt mat och sen var vi ute med hundarna på en lång promenad. vi gick fram till ko hagen som ligger ungefär 2 km bort ville (hunden) vart jätte rädd för kossorna när dom romade så han började skälla en massa och då blev kossan självklart nyfiken så han kom fram och kollade på oss sen klämde han i och började skita så då gick vi. adam tyckte det var jätte spännande och han sprang hela vägen fram och tillbaka. ca 4 km. 

vi han inte klart i vardagsrummet idag eftersom vi satte nya gipsskivor  spacklet tog slut så vi ska spackla klart imorgon bitti så får vi se om vi hinner tapetsera något imorgon. jag hjälper mamma att redigera bilder som ska ut på webbshoppen på navsundswesternbutik.se  hoppas att dom blir bra, det är inte mycket som ska göras dom ska beskäras och storleken ska ändras.

Nu ska jag göra iordning smörgås till Adam innan det är dags för han att krypa ner i sängen. vi ska faktist sova husvagn idag och ha det riktigt mysigt.


lördag morgon

jag är så himla trött Adam väckte mig halv 7 imorse då ville han upp och leka, så det var bara att kliva upp ur den varma härliga sängen. när vi kom till köket upptäckte vi att det bara fanns en smörgås kvar så adam åt upp den och nu håller vi på att baka bröd vi får hoppas att det blir gott.. =) har aldrig bakat bröd själv förut. men färhoppningsvis så ska de bli jätte gott för nu kurrar det i min mage. 

senare idag så ska vi åka till mamma, vi ska hjälpa henne att tapetsera vardagsrummet och göra iordning där inne. sen ska vi nog ta hand om hästarna för dom behöver också få lite kärlek ibland.

igår så gick hela dagen åt till att göra en massa läxor eller jag skulle ha gjort en massa läxor men efterssom att adam var med så han jag bara med att fixa till fördjupningen i religion och jag är fortfarande inte klar. jag har jätte ont i ryggen och axlarna så jag har ingen lust att göra någonting men jag har ju lovat att hjälpa mamma så då får jag väl ta o göra de också. skulle ja följt med Emelie till strägnäs och köpt en jacka till henne men plikten kallar hemma hos mamma det är lite synd med tanke på att jag behöver komma ut på lite äventyr. när vi var i nyköping var jag helt säker på att vi var utomlands och var helt faschinerad över att dom hade svenska filmer. =S när man börjar bli så förvirrad är det tecken på att man kan behöva komma utanför eskilstuna lite oftare en när man åker till tunisien.


nu står adam här brevid och vill skriva sitt namn så nu ska vi öva lite på det.. ha en bra dag

fredag igen

nu är det fredag igen.. jag har inte så mycket inplanerat i helgen jag ska träffa Emelie iaf sen ska jag nog till mamma och pappa.

idag så var jag på det nya gymmet balance som öppnade förra veckan. det var super frächa lokaler allting var i toppskick och helt nytt. de som jobbade de är utbildade sjukgymnaster det fanns även solarium och massag tillgängligt. det var dock lite dyrt men de är det värt för dom har GRATIS barn passning eller ja man kan väl säga att de ingår nog i priset eftersom att det är så dyrt. allting var i glas  det vad glasväggar och spegel väggar. nu ska jag bara övertala mamma och pappa att jag behöver börja träna och så kanske jag får lite bidrag.  jag känner mig jätte peppad att börja träna behöver verkligen tappa alla gravid kilon nu det har ju trots allt gått tre år! jag hoppas att jag får med mig emelie också =) men hon verkar peppad så de ska nog inte bli några problem.

nu ska jag leka lite med adam, hoppas att alla får en riktigt bra helg..

Busiga små ungar!

Nu har MARRE och Oliwer åkt hem, vi åt lite glass och kakor vi drack the och barnen drack saft. Det var kul att se att dom lekte så bra ihop, dom brukar nämligen alltid bråka eller det brukar sluta med att någon eller båda gråter men inte idag. dom lekte med bilar och sen hade dom lite kuddkrig, ska jag vara ärlig så trodde jag inte att man kunde ha så kul med ett par kuddar.. båda skrattade jätte mycket.   

Adam var super trött innan dom kom men jag satte han i badkaret så han piggade på sig lite sen stod han ivrigt i fönstret o väntade på att få se deras bil när den kom, när dom väl kom ville han ínte öppna dörren =)
när dom hade åkt satte jag på teletubbies åt adam och efter ett tag ropade han på mig.

Adam- mamma kom jag behöver hjälp!
jag  -  okej jag kommer...
Adam- mamma jag kan inte höra vad dom säger
jag  - men de är ju jätte högt ljud ( blir orolig över att han ska ha fått dålig hörsel)
Adam- men mamma jag kan ju inte förstå vad dom säger!

ja efter att ha setat med han ett tag o funderat lite så upptäcker jag att jag har satt på språket på Danska! ja vad skulle man göra utan adam, någon måste ju hjälpa mig när jag inte förstår! =)


Nu ska jag in i duschen och sen i säng  Sov gott

Feber?

ååh neeej, jag tror att jag håller på att få feber jag känner mig varm och hängig. mitt huvud känns som en tickande bomb!  jag har aldrig feber så varför skulle jag få det nu?!  imorgon är det ett litet läxförhör i historia jag har inte hunnit med att plugga någonting den här veckan.. så ikväll blir det till o plugga ordentligt. imorgon har vi projektarbete och jag är ensam så jag får engna den lektionen år att plugga historia..

om ni är nyfikna på mitt projekt arbete så ska jag jämnföra hur dagis är i Sverige och hur det är i Tunisien jag tycker att det ska bli kul att se vilka skillnader och likheter eftersom den ena halvan av min familj bor där. min sambos farbror har fixat ett dagis som jag får komma till och kolla hur det ser ut och så det ska bli jätte spännande. 

nu ska jag leta reda på temometern för nu känner jag att jag bara vill lägga mig o sova ett tag.. 


Bild från bröllopet i somras!


torsdag

idag är det då torsdag, marre och oliwer kommer nog förbi ett tag lite senare.. eftersom tårtan jag bakade igår blev helt misslyckad så har jag köpt äggfri glass och äggfria kakor. jag sitter och funderar över vad jag ska ge mig in på att laga för mat har helt slut på ideér ! 

nu ska jag plocka undan lite och börja med maten sen får vi se vart dagen leder. hoppas att alla mina läsare har haft en bra dag och att den fortsätter bra. fresten så avslöjade jag inte den lilla hemlisen i skolan idag eftersom jag lovade desire att vänta till på fredag =)  den enda som vet är min underbara vän emma som befinner sig i Italien jusst nu. hon kommer hem under julen så då ska vi ut och åka pulka och grilla korv och självklart dricka varm chocklad.. ;)  

Nu är de kväller

ja som sagt nu är det kväll.. dagen har gått fort efter skolan så kom felicia förbi för att gratta Adam han fick finger färger papper och skydsrock så han inte kladdar ner kläderna =) han tyckte dom var jätte roliga han har kladdat ihop en fin bild tillsammans med felicia och en själv.. imorgon kommer förmodligen Marianne och Oliwer hit och ska gratta Adam sen är det slut på födelsedagsfirande. eller nästan den 23 oktober fyller min sambo år och den 28 oktober fyller min lillebror år och den 3 november fyller min  storebror år men sen dröjer det iaf en månad innan de blir kalas igen..

vi har fåt en bra start på att rädda vårat förhållande. idag så fick min sambo äran att laga maten och jag tror inte att ni blir förvånade när ja säger att det blev pizza.  =) vi fick iaf mat och det är det viktigaste. mamma kom förbi en sväng nu på kvällen adam fick en ny film så vi gosa ner oss i sängen alihoppa och kollade på den när mamma hade åkt hem.  nu ska jag kolla på grey´s anatomy och sen ska jag kasta mig ner i sängen och sova. förhoppningsvis ska jag drömma en bra dröm.

jag har en liten hemlis för er alla läsare och vänner men jag vill inte skriva om det fören jag vet mera så jag hoppas att ni kan hålla ut ett tag till.. =) jag antar att jag inte kommer kunna hålla mig från att berätta i skolan imorgon men jag hoppas att dom kan bevara en hemlighet ;)

Godnatt !

Följ min blogg med bloglovin

..

Love at first sight...

Jag har varit tillsammans med min kille i 4 år och 10 månader vi har varit förlovade snart 3 år och jag kommer ihåg vart jag såg honnom för fösta gången och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.. vi har haft lite problem sista tiden men vi har pratat och har bestämt oss att kärleken är starkare en allt.  vi ska försöka bli bättre att prata med varandra och lyssna på varandra vi ska planera in en dag i veckan som ska bli familjedag och vi ska umgås alla tre och hitta på något.  vi vill satsa allt på att laga vårat förhållande och jag hoppas att det kommer bli bra..

till att börja med så har vi allihoppa legat på golvet och lekt med adams bilbana i nästan 2 timmat =) vi allihoppa hade roligt men mest roligt hade nog Adam

jusst nu är det bara att se posetivt på framtiden och hoppas på det bästa!!!





                                                            JAG ÄLSKAR ER!!


Tv program

Tänk vad mycket tid av ens liv alla tv program kan ta. jag har inte hunnit med mera en att titta på tv ätit mat och lek lite med adam. skulle ha gjor läxor men de får bli en annan dag. nu ska jag försöka få adam att sova han har legat i sängen ett tag men nu kom han upp och är inte als intresserad av att sova. det blir svårt att slita sig från desperat housewifes  men adam kommer ju som sagt i första hand. jag måste också säga förlåt Emelie att jag glömde skriva med Ugly betty men jag har kollat på de iaf och gud vad arg jag blev på hennes pojkväns mamma en riktig häxa var vad hon var.. 


Desperat Houswifes

Vilken hemma fru är din favorit?

Bree      Katherine       Lynette       Gabriella        Susan






Vem tror du att mike gifter sig med blir det Susan eller Katherin? 

ni kan läsa mer om kvällens avsnitt på www.kanal5.se


dags för lite uppdatering

Då var det dags att slänga upp lite uppdatering.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så de blir lite allt möjligt !!

1. igår slog jag besöksrekordet på min blogg det kändes jätte kul att de har kommit så många nya läsare =) jag ska försöka uppdatera lite oftare och om lite roligare saker jag lovar! =)

2. idag hade vi idrott i badhuset och eftersom att jag har fobi mot att visa mig i bikini så var jag inte med.. jag mår verkligen jätte dåligt när jag måste ha bikini på mig har helst kläder på mig känner mig så himla naken annars. jag hoppas att jag får godkänt i idrott trots att jag aldrig varit med o simmat!

3. jag kom hem från skolan 20 över 12 idag och då la jag o adam oss i hans säng och kollade på en dvd som innehöll flera korta barn filmer så vi kollade på byggare bob, angelina ballerina, meckar micke, karlsson på taket =)  jag har precis kommit igång med lite mat så man kan äta innan allt bra på tv börjar. de program som är ett måste att se idag är greys anatomy, unga mödrar och självklart desperat housewifes =)  sen finns de ju endel läxor som måste göras också så dom ska tryckas in i reklam pauserna =P hoppas att adam är samarbetsvillig och låter mig kolla tv OCH göra läxor.. jag ska sätta igång att leka med han massor så han blir trött och de blir en lugn kväll. har jag missat några bra program så säg till?! nu ska jag kolla maten i ugnen =)


kväll..

Nu är det kväll igen, jag sitter med adam i knät han har soviit i mitt knä snart en timme men vill inte lägga han i sängen för jag har inte hunnit träffa han på hela dagen så nu passar ja på att mysa med han medan han är stilla  o sover =)  

jag tänkte också be alla att hålla tummarna för att emelie ska få lägenheten =) med hennes egna ord så sa det bara klick mellan henne o lägenheten så det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet. 

nu ska jag mysa lite till med adam innan jag ska lägga han i sängen  det börjar bli dags för det för min arm har domnat bort =P 

en sak till ni måste hålla tummarna för att jag bli veckans blogg =)

Skolan


Nu sitter jag i skolan och väntar på att historian ska börja.. mår inge bra idag orkar inte skriva eller prata om det jusst nu ska jag försöka bita ihop tills jag träffar mamma imorgon och då kommer tårarna säkert att spruta. jag hoppas att allt ordnar sig för jag orkar inte leva så här mera! nu ska jag läsa mina vänners bloggar och bita ihop för att hålla ut hela dagen..   




Godmorgon

godmorgon allihoppa, idag blir det en lång dag i skolan jag slutar inte fören halv 6 det kommer bli tufft jag är helt slut har sovit jätte dåligt inatt.. men men det är bara att kämpa för om 249 dagar är det studenten och jag längtar så.. det kommer gå fort för den långa sega terminen har börjat och vi har nästan kommit halvvägs.. nästa termin består av 5 veckor praktik och en massa lov och lovdagar  så tiden kommer bara rinna iväg. eller ja hoppas de iaf.  nu ska jag göra mig iordning för att ta mig till skolan måste skynda för ska vara på dagis om 50 min..

ha en bra dag!

En vanlig söndag

idag har jag inte als hunnit med mycket jag och adam har testat de nya leksakerna  sen har vi lagat mat och sen tog vi ett långt bad, jag fick lite hjälp av adam att tvätta håret.. haha han ville göra som mormor.. när vi var klara fönade han mitt hår och sen sa han att jag vart jätte fin =P haha när jag fixar mitt hår tycker han minsan inte att jag blir fin men men de kanske är bäst att han får fixa mitt hår framöver.. jusst nu så sover han han la sig på golvet och somnade så jag la upp honnom i soffan.. han är helt slut efter gårdagen jag kan inte få fart på han så ikväll kommer de bli lite problem. nu ska jag försöka locka han att vakna med lite glass =) hoppas att det fungerar  det finns massa tårta och kakor kvar så är det någon som är sugen så är det bara att komma.. =)


Dagen efter..

Idag är det dagen efter den stora dagen.. min älskling har fyllt hela tre år =) han har blivit så stor.  jag tycker att det är dags för att bli storebror men de kommer nog dröja ett tag innan han blir det jag måste bli klar med skolan i första hand men längta får man iaf göra, och längtan blir bara jobbigare ju fler av kompisarna som får barn.  det är bara att hålla ut.. =)  nu ska vi leka lite med dom nya blås färgerna..

Adam 3 år

Idag är det som sagt adams födelsedag.. =) den har varit bra emelie har varit här och hjälpt mig hela dagen =) vi designade tårtor, blåste ballonger och käkade wok sen kom alla gäster han fick en hel del saker och jag tror att jag kan säga att han gillade alla förutom en sak men jag är glad att den saken var från mig o hans pappa =) hade blivit pinsamt om han gråtit öven en pressent som han fick av någon annan.. nej han grät för att han ville leka med den och jag satte den på hans dörr.. han fick blåspennor, kläder, bilbana, bilar, en radiostyrdbil en polis helikopter mm.. 

imorgon är det bara för alla sugna att komma över på tårta och kakor.. det finns massor kvar =) 
nu ska jag plocka undan lite och sen ska jag slänga mig på soffan och se om det finns någe bra på tv.


de fina tårtorna som Emelie och jag gjorde =)






Design klar om inget annat kommer upp.

Hej hej, Alx här igen. Nu känner jag mig  faktiskt ganska nöjd. Är du, Elin inte nöjd så är det ju bara att du hör av dig. Jag försökte så gott som möjligt med headern men jag hoppas på att du blev nöjd med den. Föresten så har jag fixat så att du har en avslutande text på alla dina inlägg så nu slipper du skriva: // Elin. Det tar ett tag att vänja sig vid att inte skriva det. Men man lär sig. Jag hoppas i alla fall att du är nöjd nu och ni andra kan ju kika in på min blogg som handlar om lite allt möjligt. http:lifeofalx.blogg.se 
Pusshej, Alx <3

Bakis..

HAHA, tycker att min rubrik är lite rolig med tanke på att halva klassen var bakis igår.. men det var inte därför jag skrev den utan jag har bakat hela dagen och jag är inte klar ennu, sista tårtbotten är inne i ugnen så när den är klar ska jag bara vänta på att den kallnar sen ska jag lägga ihop den så den kan suga åt sig och bli saftig till imorgon.. emelie kommer hit tidigt och ska hjälpa mig med lite förberedelser. vi ska dekorera tårtorna, blåsa ballonger och äta wok mat =P sen tror jag inte att vi hinner med så mycket mera innan det börjar ramla in folk.. =) vill bara kasta mig i säng så att det kan bli morgon.. adam ville inte sova så jag sa till han att om han somnar så ska han få paket när han vaknar och då la han sig ner o försökte verkligen blunda =P tillslut somna han iaf. nu ska jag snart ta ut tårtan medan den kallnar ska jag nog hoppa in i duschen.  vill verkligen bara dyka ner under täcket och sova är helt slut..  nu ska jag plocka undan det sista så jag kan sova någon gång!!


imorgon så är bloggen överlåten till alex så vi får se om jag slänger upp någon uppdatering annars kommer det på söndag =)

// Elin

bakning..

det har inte blivit någon bakning idag för jag hade förlite mjölk hemma så snart ska jag bädda ner adam i vagnen och ta en promenad till affären måste handla lite dricka  o sånt till kalaset.. =) jag tror nästan jag ser fram emot kalaset mera en vad adam gör...  och frågar man han hur gammal han blir svarar han sex år gammal =P så vem vet om tre år kanske han är 15 och de är dags att köpa moppe till han.. nej förhoppningsvis så ska det inte gå så fort han får gärna stanna kvar i den här åldern om han slutar upp med allt treårs trots han är nästan värre en en tonåring..  nej nu ska jag sätta lite fart så man hinner med så mycket som möjligt idag vill inte stressa med allting imorgon bitti..

blir kanske ingen mera uppdatering idag då alex kanske ska fortsätta med designen till bloggen. hennes blogg hittar ni på www.lifeofalx.blogg.se

Godmorgon bloggen

idag är det fredag och fredag betyder fredagsmys.. =) jag vet inte vem jag ska mysa med =S  men mamma kommer en stund ikväll hon ska hjälpa mig med det sista inför kalaset imorgon så nu på dagen ska vi bara vila lite jag ska försöka städa och vika alla kläder som ligger i en hög, jag ska laga mat någon som har recept tips ? jag måste baka bullar och tårtbotten det blev inget av de igår, var aldelles för trött för att baka.

jag och adam ska snart hoppa ner i badkaret och ta ett skumbad =) vi funderar på lite varm chocklad för det är extra gott med de när det är kallt ute =P 

jag tänkte förvarna redan nu att imorgon kommer det kanske inte bli så mycket bloggande men jag kommer lägga upp bilder från kalaset när allt är klart.. =) jag o emelie har kollat lite bilder på olika tårtor som man kan tänkas baka men alla fina såg aldelles för avanserade ut så vi får se vad det blir jag tänker inte avslöja vilken vi ska ge oss in på att försöka göra utan det kommer en bild så får ni gissa er fram vad de ska förestella =)

nu ska jag kolla om adam fått i sig frukosten.

// Elin


Alx hälsar.

Nu säger jag godnatt för mig och tack för idag. Jag skulle väldigt gärna sitta längre för jag känner att jag inte fick så mycket gjort. Men jag tar väl tag i det under helgen. Hoppas du är nöjd med det lilla som jag har fixat än så länge.
Detta var i alla fall inte som någon dans på rosor. Fick göra om allt hundra gånger. Gud jag hatar att krångla med designerna. Men man lär sig av sina misstag och fel och tillslut blir det bättre. Men tack till dig Elin. Och du får säga till om det är något med headern som du inte gillar. Jag vet att du ville ha den där andra bilden, men den hade blivit jobbig att frilägga. :( Men ja. god natt från mig, jag kommer snart tillbaka. Pusshej, Alx <3
 Try again, fail again, fail better.
- Samuel Beckett

Ombyggnad

Hej hej, Alx här jag tänkte bara säga att denna blogg kommer att vara under uppbyggnad ikväll. Så bli inte förvånad pga. alla ändringar.
Pusshej, Alx <3

Glad, Stressad, Trött

Då var snart torsdgaen förbi.. jag är  på bra humör idag för snart kommer Emelie =) hon ska hjälpa mig att baka eller hon ska iaf titta på när jag bakar =P  vi ska baka tårtbottnar och en kaka och kanske bullar men eftersom bullar är godast nybakade så ska jag nog göra dom på lördag morgon..  så dom är lite små varma när alla gäster kommer.. =) jag är lite ledsen äver att jag inte har någon digital kamera att ta bilder med men mamma ska iaf ta med sig sin och jag får fota lite med mobilen och om jag smörar lite för emelie kanske jag kan fita med hennes o sen lägga in dom i min data innan hon åker hem.. =)

jag kom hem från skolan vi 3 tiden och då slängde jag mig på soffan.. efter ett tag var det dags att förbereda lite mellanmål så jag gick ut i köket och skulle göra iordning lite smörgåsar och skära upp lite frukt och så när jag var färdig så reagerade jag över att det var så väldigt tyst.. så jag letade efter adam och jag fann honnom så här





han var helt slut efter dagis. jag ville verkligen inte väcka honnom men snart måste jag göra det annars kommer det bli en jobbig kväll. jag har som sagt massor som ska göras innan jag är redo för kalas. och nu ska jag ta och städa lite i vardagsrummet. sen blir det sovrummet och toaletten sen ska jag baka lite o sist men inte minst så ska jag ge mig in på att städa det så kallade "mitten rummet" och det kallas så för att det ligger mellan vårat sov rum och adams sovrum. det är ett rum med en massa grejjer b.l.a. cross trainer räkningar kläder mm.. fungerar istortsätt som ett förråd! nu ska jag sätta igång så jag blir klar innan duschen och sängen kallar! =)





// Elin


RSS 2.0