godbye sweden

hej allihopa ville bara skriva ett sista inlägg innan vi flyger iväg till tunisien. 22.15 ikväll åker vi det ska bli så skönt att komma bort från de här tråkiga vädret, jag kommer inte att skriva medan vi är borta men skriver när jag kommer hem igen o de kan ta ett tag. jag hoppas att det blir bättre väder här så alla mina vänner o familjen får njuta av sommaren. nu ska jag snart kila iväg o köpa pizza  sen bär det av till arlanda. ha en riktigt bra sommar


KRAMAR ELIN

världens stoltaste mamma

min älskligt red på en 2 meter hög kamel helt orädd, känner mig som världens stoltaste mamma!!!

hemma igen

har inte skrivit på några dagar nu. har varit på kolmorden hade hur kul som helst haha vi är den nya lebbtrion =P har haft den bästa helgen på länge. jag fick träffa bamse  och lilleskutt jag tror jag var mer uppspelt en min lilla älskling var han tyckte dom var lite stora o konstiga =D  måste rekomendera alla som inte har varit där att åka dit det är en otrolig upplevelse


Vilket väder!!!

Vad är det som händer egentligen är det meningen att man ska drunkna i allt regn, det ska bli skönt att komma ifrån de här vädret om en vecka.. tycker dock synd om er alla som ska stanna kvar här ni  kommer bli som russin av allt regn. jag ska ha lite medlidande o tänka på er.
 
MEN VART TOG SOMMAREN VÄGEN det började ju så bra !

En lång dag!

Det har varit en lång ganska tuff dag, längtar till att få ta en dusch och krypa ner i sängen . dagen började med frukost och en son som vägrar äta. han började för några dagar sedan att vägra äta  vi har prövat allt glass , god is, mc donalds. allt man kan tänka sig att barn tycker om. han dricker coca cola men de kan man inte leva på jag praatade med doktorn o dom säger att det är ingen fara med honom om han kissar eller är pigg o de fattar väl ja med men han äter INGENTING, han är vanligtvis en mycket matglad kille. han är lång o normalbyggd men jag oroar mig för att han ska bli undernärd för trots att han inte äter så är han väldigt aktiv.

vi ska till kolmården på lördag o vara där i 2 dagar något som han har sett fram emot länge men ju närmare vi kommer dagen full av upplevelser ju värre blir han. men vi har morgondagen på oss att lösa detta o de ska vi göra.jag ger inte upp.

min mobil gick också sönder idag så min kära sambo köpte en ny till mig. =) vi köpte även en radiostyrd bil med buzz lightgear från filmen toy story den kostade bara 199kr och hela familjen har hunnit prov köra den. 

 nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover !! kramar elin

vidrigt

hej alla läsare, sitter hemma i soffan o kollar på the tyra banks show det är vidrigt en kille som har haft sex med runt 80 kvinnor jag förstår inte hur man medvetet kan villja ha en sån kille. nej klarar inte av att se det det är så äckligt, tänk att ha en kille som legat med halva världen =S


Nu ska jag ta mig iväg till affären ska handla hem lite saker så att jag kan göra Lasang (?) min bror och hans tjej och min rara mamma ska komma hit och äta klockan 19.00 så  då är de bäst att maten är klar då..

ha de bra  kramar Elin

Mys i soffan!!

sitter hemma i soffan med min lilla familj, adam min älskling leker på golvet och jag o min sambo sitter vid varsin dator. adam kommer uppkrypandes mellan oss i soffan kramar om oss båda o säger glatt MIN MAMMA , MIN PAPPA  sen får vi varsin puss på kinden. tänk att de kan vara så härligt att höra någon säga mamma, att ha någon att älska eller att bli älskad gör livet till en höjdpunkt!!

tiden rinner iväg.....

Hur ska man ha tid att skriva blogg när man har barn jag förstår inte. har inte skrivit på ett tag nu men men kom iaf hem nyss har varit o bowlat, gick inte så där jätte bra men det var uppskattat av min lilla sötnos som bowlade för första gången. jag missade över hälften av alla gånger som jag kastade bowling klotet, de slutade med ynka 66 poeng som sagt bättre lycka nästa gång...  nu ska vi mysa med äpplen o juice i soffan samtidigt som vi kollar på lilla jönsonligan.


kramar Elin

SOMMARLOOOOV!

Äntligen är det efterlängtade sommarlovet här.
började dagen med att gå till skolan fick betyg, ganska nöjd över dom har gjort mitt bästa vad mer kan man säga. efter avslutningen släpa jag iväg till stan med 3 vänner, lämnade tillbaka en tröjja jag köpt på H&M sedan traskade jag vidare till blomster affären och köpte en korg med blommor. åkte vidare med bussen till dagis för att hämta älsklingen han sov så sött i vagnen när jag kom, går in pratar lite med personalen och eftersom att det vad hans sista dag på dagis (han byter avdelning efter sommaren) så överlämnar jag blommorna dom blir glada och jag fäller några tårar, det är alltid sorgligt att skiljas åt. jag får med mig bilder och fina teckningar som har ritat. åker till mammas jobb tar en fika kollar på alla saker från dagis o betygen köper sedan en kycklingsallad från pizzerian brevid  , den var riktigt god!! när jag kommer hem är det städning som gäller som alltid annars. känns så skönt när man städat klart det är fint och luktar fräscht. min sambo kommer hem vi myser i foffan framför tv:en.  en stund. Det är rix fm festival på stan  så han går ut en sväng med kompisana jag stannar hellre hemma med älsklingen o sover.  MÅSTE ÖNSKA ALLA GAMLA KLASS KOMPISAR EN RIKTIGT BRA STUDENT HOPPAS ATT NI FÅR DET BRA OCH ATT SOLEN TITTAR FRAM; HÅLLER TUMMARNA FÖR ER: 

godbye sweden and hello tunisia!

Sitter hemma är ledig från skolan  solen skiner men de e inte så varmt.
har precis bokat en resa till tunisien de e bara 16 dagar kvar tills vi åker ska vara borta hela sommaren :D de ska bli så SKÖNT längar mest till att få äta svärmors mat igen. min lille son är överlycklig han ska få åka flygplan hem till farmor o sola o bada. jag ska sola så mycket jag bara orkar.
  WOOHOOOOO TUNISIEN HERE WE COME
                                                               !!


ha de så bra kramar ELIN


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0